- Konu Sahibi Yalnizbasina
Ozaman 8 senedir hayatınzda olmayan insanları oldukları yerlerinde bırakmaya devam edin.Şükürler olsun yok
Onlar sizi, siz onları sevmiyorsunuz.
Görüşmemek için başka sebebe gerek yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozaman 8 senedir hayatınzda olmayan insanları oldukları yerlerinde bırakmaya devam edin.Şükürler olsun yok
Ortalık karışsın maksatBukadar didiklemek için olan motivasyonunuz nedir
Sizi sevmiyorlar. Bi araya gelip sizi çekiştirmişler
Sonra belliki araları açılmış o beni satmadan ben onu satayıma dönmüş
Rezil bir durum yani
Evet ama siz onu arayıp öyle demişsin bunu arayıp böyle demişsinle elinize ne geçti
Zaten görüşmüyormussunuz? Eşinizin görüşmemesinimi istemiyorsunuz durum nedir yani tam olarak?
Ben zaten size görüşün demiyorum. Ama adamın kendi kanından sonuçta ne yapsın? İster istemez özler. Siz yine görüşmeyin,eşiniz size görüş diye baskı yapmadıktan sonrada karışmayın bence görüşmelerine. Çok dolmuşsunuz bu konuda,şu yazdıklarınızdan bile belli. Adamın çekinmesi normal bence. Bence sizden bunu sakladı diye eşinize yüklenmeyin bu kadar. Sonuçta başka biriyle görüşmemiş ki,ablasıyla görüşmüş.benim tepkimden neden korksun ki ben onun esiyim..
Kirilsam da geçer ..
Kaldi ki ablası yenilir tutulur şeyler söylemedi .
Yoksa bir erkek bu kadar zaman neden konuşmasın ablası ile ..
Beni doğru düzgün tanimiyorlar .
Gelip oturduğum yerde herkese beni soruyorlar ..
İnsanlar arıyor seni soruyorlar diye .
Ben kimseyle görüşmüyorum ama ben onlarla ilgili x kişilere konuşmuşum..
O kadar doldum ki ..
Mesela hiç tanımadığım diğer ablası satasti resmen ..
Sessiz kaldım
Haklısınız .Ortalık karışsın maksat
Ben zaten görüştü diye kizmadim.Ben zaten size görüşün demiyorum. Ama adamın kendi kanından sonuçta ne yapsın? İster istemez özler. Siz yine görüşmeyin,eşiniz size görüş diye baskı yapmadıktan sonrada karışmayın bence görüşmelerine. Çok dolmuşsunuz bu konuda,şu yazdıklarınızdan bile belli. Adamın çekinmesi normal bence. Bence sizden bunu sakladı diye eşinize yüklenmeyin bu kadar. Sonuçta başka biriyle görüşmemiş ki,ablasıyla görüşmüş.
Ya tamamda adam ne yapabilir? Ağzı olan konuşur. Dilini mi koparsın adam konuşanların? Ablasıyla 3 sene görüşmemiş sırf sizin hakkınızda konuşuyor diye,o bile fayda etmemiş hala konuşmaya devam etmişler. Daha ne yapsın bu adam? Ağzı olan konuşur siz görüşmeyin,hiç bir şekilde iletişime geçmeyin böylelikle kendi kendileri konuştuklarıyla kalırlar.Ben zaten görüştü diye kizmadim.
Anlatamadigim bu sanırım .
Benim kızdığım ona , yengesi , ablası ,abisi sıfatı her ne ise konuşmalarına müsaade etmesi hep bir açık kapi bırakması ..
Hepsi bu
Dilini koparsin iyi fikirYa tamamda adam ne yapabilir? Ağzı olan konuşur. Dilini mi koparsın adam konuşanların? Ablasıyla 3 sene görüşmemiş sırf sizin hakkınızda konuşuyor diye,o bile fayda etmemiş hala konuşmaya devam etmişler. Daha ne yapsın bu adam? Ağzı olan konuşur siz görüşmeyin,hiç bir şekilde iletişime geçmeyin böylelikle kendi kendileri konuştuklarıyla kalırlar.
Bilmiyorum ki.Niye bu kadar sorunlu herkes birbiri ile?
Yani paylaşılamayan ne?
Genel tavırları böyle demek ki, senle ilgili değil.Bilmiyorum ki.
Hep böyle imiş ilişkileri .
Hep herkes birbirinin arkasından konuşuyor..
Sonra da birlikte yiyip içiyorlar
Görümcenle, eltin birbirlerine düşmüş. Seni de pisliklerine katmış. Eşine kızma aslında insanlar ailesinin kötü olduğunu bildiği halde kan bağı var görüşüyorlar. Ama sen çekirdek aileni bu kişilerden koruHanımlar merhaba ..
Önceki konumu biliyorsunuz, eşimin Kök ailesi haricinde kimseyle görüşmüyorum..
Eşimde denk gelir ise merhaba merhaba...
Oda son dönemde...
Neyse esimin benim hakkımda olmadık sözler söyleyen arkamızdan sürekli konuşan, her yerden engelleyen ablası var . Hiç bir tartışma yokken ..
Esimde bu ve bunun gibi onlarca sebebten ötürü ablası ile gorusmeme kararı aldı.
3 yıldır görüşmüyordu..
Ablası gecen gun konuşmak istemiş ..
Neyse konuşmuşlar ..
Bende tepki gösteririm diye bana bunu söylemedi ...
Bu sırada eşimin abisinin hanımı var.
20 yıllık evliler ..
Kus değiliz barışık hiç değiliz ..
Gördüğümüz yerde merhaba merhaba..
Yada mecburi görüşülmesi gereken yerlerde ...
Beni bir numara aradı .. Numarası yoktu bende ..
Dedi ki eşin x le görüştü..
Haberin var mı?
Bende evet haberim var görüşebilir dedim ..
Esimin benden sakladığını söylemedim ..
Eşimi aradım neden benden gizledin dediğimde senin tepkinden çekindim ayrıca seni arayan o kişi var ya yıllardır bizi cok sevdiğini söyleyen , benim yüzüme sürekli gülen bizim için neler demiş dedi .
O gun ablası anlatmış ...
Benim de artık gerçekten tepem attı ..
Eltimi geri aradım.
Esim hic kimseyle görüşmüyordu tabi bende ..
Siz o dönemde , bizim kimse ile gorusmuyor olusumuzu fırsat bilip, benim hakkımda şunları şunları söylemişsin .
Ayıp degil mi,20 yıllık evlisin.
Boyun kadar çocukların var dedim ..
Oda o şekilde degil de bu şekilde dedim diye anlattı..
Görümcem için de esas kendisi bunları dedi ..
Çok yalancı birisi dedi ..
Bir sürü şey söyledi ..
O onu dedi bu bunu dedi ..
Hiç hoşlanmadığım bir olayın içinde kaldım ..
Kapattık ..
Dumur oldum ..
Eşimi aradım.
Beni böyle insanlarla muhatap ettiği için, evliliğimizi yiprattigi için hiç olmadık insanlar için bana yalan söyleme gerektiği için onu affetmeyecegimi söyledim ...
Eşimde ablasını geri aramış ..
Yine aynı ..
O dedi ben demedim .
İnkarlar ..
Eşimle kesinlikle konuşmadım .
Aksam çıkıp yürüyelim dedi.
Çıktık ..
Kendisine yıllardır bu insanlarla ne zaman görüşmeye kalksak birbirimizin zarar gördüğünü, artık psikolojimin bunu kaldiramadigini..
Bir insanın birisi ile derdi varsa açıksa söylemesi gerektiğini , dedikodu iftiradan artık nefret ettigimi söyledim ...
Oda bana haklısın .
Özür dilerim dedi .
Yengem hakkında sen hep tehlikeli uzak duralım dediğinde ben kızdım ama de hakliymissin dedi ..
Çok,yoruldum bu insanlardan..
Hiç alışkın olmadığım şeyler yaşıyorum ...
Tamam o zaman patlayın,kavga etmeye devam edin ne diyim.Dilini koparsin iyi fikir
Esim benimle ilgili konuştuğu içinden ziyade .
Ben onların kardeşleriyim.
Sevmesede saygı duymalari gerekir dedi
Saygisizliklari sana degil bana dedi.
Çok doldum.
Patlamak üzereyim
Aman ya boşversene seviyesiz insanlar. Evliliğimin ilk başında kuaföre giderken alt katta kahvaltı yapan kaynanamla görümceme selam vermediğim için eşime şikayet edilmiştim. Neymiş efendim “x miydi o uğrasaydı da bilmem ne”. Dakikasında eşime yetiştirmişlerdi. Kalkıpta vay efendim sen beni söylemişsn etmişsin sanane demedim. Ne dicek “evet şikayet ettim hatalıyımm mı ? “. Buz gibi çektim elimi ayağımı hepsinden. Daha çok uğramadım daha çok umursamadım. Şimdi denk geldkçe görüşürüz mecburi akraba ilişkisi yani sizde muhattap olmayın.Hanımlar merhaba ..
Önceki konumu biliyorsunuz, eşimin Kök ailesi haricinde kimseyle görüşmüyorum..
Eşimde denk gelir ise merhaba merhaba...
Oda son dönemde...
Neyse esimin benim hakkımda olmadık sözler söyleyen arkamızdan sürekli konuşan, her yerden engelleyen ablası var . Hiç bir tartışma yokken ..
Esimde bu ve bunun gibi onlarca sebebten ötürü ablası ile gorusmeme kararı aldı.
3 yıldır görüşmüyordu..
Ablası gecen gun konuşmak istemiş ..
Neyse konuşmuşlar ..
Bende tepki gösteririm diye bana bunu söylemedi ...
Bu sırada eşimin abisinin hanımı var.
20 yıllık evliler ..
Kus değiliz barışık hiç değiliz ..
Gördüğümüz yerde merhaba merhaba..
Yada mecburi görüşülmesi gereken yerlerde ...
Beni bir numara aradı .. Numarası yoktu bende ..
Dedi ki eşin x le görüştü..
Haberin var mı?
Bende evet haberim var görüşebilir dedim ..
Esimin benden sakladığını söylemedim ..
Eşimi aradım neden benden gizledin dediğimde senin tepkinden çekindim ayrıca seni arayan o kişi var ya yıllardır bizi cok sevdiğini söyleyen , benim yüzüme sürekli gülen bizim için neler demiş dedi .
O gun ablası anlatmış ...
Benim de artık gerçekten tepem attı ..
Eltimi geri aradım.
Esim hic kimseyle görüşmüyordu tabi bende ..
Siz o dönemde , bizim kimse ile gorusmuyor olusumuzu fırsat bilip, benim hakkımda şunları şunları söylemişsin .
Ayıp degil mi,20 yıllık evlisin.
Boyun kadar çocukların var dedim ..
Oda o şekilde degil de bu şekilde dedim diye anlattı..
Görümcem için de esas kendisi bunları dedi ..
Çok yalancı birisi dedi ..
Bir sürü şey söyledi ..
O onu dedi bu bunu dedi ..
Hiç hoşlanmadığım bir olayın içinde kaldım ..
Kapattık ..
Dumur oldum ..
Eşimi aradım.
Beni böyle insanlarla muhatap ettiği için, evliliğimizi yiprattigi için hiç olmadık insanlar için bana yalan söyleme gerektiği için onu affetmeyecegimi söyledim ...
Eşimde ablasını geri aramış ..
Yine aynı ..
O dedi ben demedim .
İnkarlar ..
Eşimle kesinlikle konuşmadım .
Aksam çıkıp yürüyelim dedi.
Çıktık ..
Kendisine yıllardır bu insanlarla ne zaman görüşmeye kalksak birbirimizin zarar gördüğünü, artık psikolojimin bunu kaldiramadigini..
Bir insanın birisi ile derdi varsa açıksa söylemesi gerektiğini , dedikodu iftiradan artık nefret ettigimi söyledim ...
Oda bana haklısın .
Özür dilerim dedi .
Yengem hakkında sen hep tehlikeli uzak duralım dediğinde ben kızdım ama de hakliymissin dedi ..
Çok,yoruldum bu insanlardan..
Hiç alışkın olmadığım şeyler yaşıyorum ...