Eltim akraba fark koyulur mu

hegshsdh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2025
44
-27
1
23
3 yıldır evliyim eşimin bütün ailesi beni çok sever gerek sözle gerek davranışla değer verdiklerini görüyorum. Kayınvalidem de kayınpederim de aynı şekilde ve şimdiye kadar hep güzel geçiniyoruz. Kaynıma teyzesinin kızını istediler kızın annesi ortaya attı ve bir şekilde yaptı bu işi. E haliyle kayınvalidem yeğenini istemiş oldu eşimin teyzeleri kayınvalidem sizde ayrım yapar mı ona karşı daha çok sevgi ilgi veya fark olur mu merakımdan soruyorum ben eşimle severek evlendim ve yabancıyım ama kendisi aileden ve ben ilk gelindim şimdiye kadar işte ilk kez elti geliyor acaba nasıl olur anlaşır mıyız kız iyi mi kötü mü. Çünkü uzakta oturduğu için eşim ve kayınvalidem dahi tanımıyor huyunu suyunu bilmiyor

Benim kaynım da teyzesinin kızıyla evli. Eşimin ailesi de beni çok severler ama ya onu daha çok severlerse triplerine girmedim hiç. Kaldı ki sevebilirler de,gayet normal… 16 yıldır evliyim. Kimseyle samimi olmadım. Eltilerim de dahil. Mesafe, benim için herşeydir. Siz eşinizin sizi sevip sevmediğine,sayıp değer verip vermediğine bakın bence. Önemli olan eş… Sonuçta en fazla anlaşmanız gereken kişi o. Gerisi çok da önemli olmamalı bence.

3 yıldır evliyim eşimin bütün ailesi beni çok sever gerek sözle gerek davranışla değer verdiklerini görüyorum. Kayınvalidem de kayınpederim de aynı şekilde ve şimdiye kadar hep güzel geçiniyoruz. Kaynıma teyzesinin kızını istediler kızın annesi ortaya attı ve bir şekilde yaptı bu işi. E haliyle kayınvalidem yeğenini istemiş oldu eşimin teyzeleri kayınvalidem sizde ayrım yapar mı ona karşı daha çok sevgi ilgi veya fark olur mu merakımdan soruyorum ben eşimle severek evlendim ve yabancıyım ama kendisi aileden ve ben ilk gelindim şimdiye kadar işte ilk kez elti geliyor acaba nasıl olur anlaşır mıyız kız iyi mi kötü mü. Çünkü uzakta oturduğu için eşim ve kayınvalidem dahi tanımıyor huyunu suyunu bilmiyor
onyargiyla yaklasmamalisin kendin de zaten esinin kayinvalidenin tanimadigini soyluyorsun hep beraber tanimis olursunuz belki de senin de cok sevecegin birisi olur bence boyle ayrim falan dusunme cok sacma

Aşko biz falcımıyız iyi mi kötü mü nerden bilelim yaşayıp görceksin. Ama sana eltisi olan bir dost tavsiyesi, nasıl başlarsa öyle gider çok samimiyet tüm kötülükleri getirir. Herkes çok çok iyiliği kaldıramaz. Kötü tecrübeler edindim. Bana kalırsa merhabadan ötesi olmasın kötü olma ama çok iyi de olma. İlla ki biraz fark olcaktır ama bunun seninle alakası yok yada arkaba olmasıyla alakalı değil.

Bazı anneler çocuklar arasında ayrım yapar ve bazen bir evlat diğerinden daha ağır basar. Hangi evladı daha ağır basıyosa yada hangisi çok problemliyse doğal olarak o geline değer veriliyor. Çok net. Okadar şanslısın ki başta hemen analız yapıp görebileceksin. İnsanların yüzü sonradan çıkar böyle huyları vardır insanların ve gerçeklerin :)

Merhaba iyim sen nasılsın bla bla.. ne özelini paylaş ne bişeyini, ne yarışa girin ne de seviyesine inme. İlla ki çekememezlik olur ama senden taraf ama ondan taraf ama olucak. Buna hazırlıklı ol🤣

Sevebilirler severlerse ne olur krize mi girersin.
Ergen misiniz Allah aşkına ya onu çok severlerse diye konu açıyorsunuz.
Baktın seviyorlar sende krize girerek, tavır mayır yapayım deme git evinde ağla…

Valla 1 aylık gelindim bana neler yaptılar ki eltim vs yok. Kimseyle neden böyle oldu diye konuşmadım bile, tamamen iletişimi kestim.
Biraz hayata karşı duruşunuz olsun…

Daha yüzük takılmamış eltiyi kıskanmak da ne bilim😂

Giy gelinliğini şöyle bir fotoğraf çektir kaynananla. Eltin biricik gelin kimmiş anlasın.
1000017793.webp

Back
X