- 23 Eylül 2017
- 594
- 1.177
- 113
- Konu Sahibi minimalce_
-
bazen bilmemek ne büyük mutluluk....
Mantıklı olan kişinin aptal yerine konmaması, ama bu gibi durumlar da erkekler yaptığı zaman hep ört bas edilir, gizlenir olay. Kabak sizin başınıza patlar, erkek yapınca sen karışma, sakın söyleme oluyor da.
elinde kanıt varsa isimsiz bi şekilde ona ulaşmasını sağla
Karışmayın arada siz gümbürtüye gidersiniz
Eşiniz de ne kadar vicdanli.. Bari ucuz kardesine bir fırça atsın
Bilmediginden eminmisiniz?
Elimde kanit maalesef yok, fake bir instagram hesabi acip mesaj yazmayi düsündüm ama ben oldugum ortaya cikar diye korkup vazgectim
ben bilmeyi çok isterdim mesela ama eltiniz ister mi onu düşünün, bilirse sonucunda ne yapar ona göre karar verin
sonuçta çocukluktan beri tanıyorsunuz, kesin boşanacaksa söyleyin
yok boşanmaz sizi suçlarsa o zaman söylemeyin
Ben olsam kaynımı karşıma alır derim ki bu bu durumları biliyorum ve rahatsız oluyorum, eşinin bunları bilmeye hakkı var ya kendin söyle ya da ben en geç şu zaman söylerim. Sonrasını o düşünsün.Hemen konuya girmek istiyorum.. Kaynim eltimi basindan beri farkli kisilerle aldatiyor. Bu nisanlilik döneminde baslamisti ve devam ediyor. kaynim bizden uzakta oturuyor, eside daha vize problemlerinden dolayi gidemedi yanina. yaninda olmadigi icinde kendinin ögrenebilmesi zor bende bildigim halde kac kere denediysemde söyleyemedim (ayrica benden baska bilenlerde var kimse söylemiyo). Dedigim gibi farkli kisilerle öpüsme/birlikte olma hatta parayla birlikte olma gibi seyler yasadi. Eltimi ben cocukluktan beri taniyorum ama söylersem aile faciasina yol acmis ve suclu ben olurum diye düsünüyorum. Ne yapsam bilemiyorum, siz olsaniz ne yapardiniz? Vicdan azabi cekiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?