Eltim aldatiliyor

minimalce_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2017
594
1.177
113
Hemen konuya girmek istiyorum.. Kaynim eltimi basindan beri farkli kisilerle aldatiyor. Bu nisanlilik döneminde baslamisti ve devam ediyor. kaynim bizden uzakta oturuyor, eside daha vize problemlerinden dolayi gidemedi yanina. yaninda olmadigi icinde kendinin ögrenebilmesi zor bende bildigim halde kac kere denediysemde söyleyemedim (ayrica benden baska bilenlerde var kimse söylemiyo). Dedigim gibi farkli kisilerle öpüsme/birlikte olma hatta parayla birlikte olma gibi seyler yasadi. Eltimi ben cocukluktan beri taniyorum ama söylersem aile faciasina yol acmis ve suclu ben olurum diye düsünüyorum. Ne yapsam bilemiyorum, siz olsaniz ne yapardiniz? Vicdan azabi cekiyorum..

Aynen, esim onlar barisir kötü olan biz oluruz karismayalim kendi ögrensin diyor. Eltim aldatma konusunda cok hassas beni aldatsa hissederim veya bir sekilde kesin ögrenirim düsüncesinde

Elimde kanit maalesef yok, fake bir instagram hesabi acip mesaj yazmayi düsündüm ama ben oldugum ortaya cikar diye korkup vazgectim

kanıt yoksa nasıl inandıracaksını zki? eltiniz gelip senin kocan seni aldatıyor dese hemen inanır mısınız?

Kesin bosanirim asla kaldiramam diyor ama güvenemiyorum. Hatta birsey biliyosan söyle kimseye senin adini vermem dedi ama bunada güvenemedim.

Ben olsam kaynımı karşıma alır derim ki bu bu durumları biliyorum ve rahatsız oluyorum, eşinin bunları bilmeye hakkı var ya kendin söyle ya da ben en geç şu zaman söylerim. Sonrasını o düşünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…