- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
- Konu Sahibi minimalce_
-
soylemeniz gerekir.
kanıt yoksa nasıl inandıracaksını zki? eltiniz gelip senin kocan seni aldatıyor dese hemen inanır mısınız?
Aynen, esim onlar barisir kötü olan biz oluruz karismayalim kendi ögrensin diyor. Eltim aldatma konusunda cok hassas beni aldatsa hissederim veya bir sekilde kesin ögrenirim düsüncesinde
ay yazık yaAynen, esim onlar barisir kötü olan biz oluruz karismayalim kendi ögrensin diyor. Eltim aldatma konusunda cok hassas beni aldatsa hissederim veya bir sekilde kesin ögrenirim düsüncesinde
Haklisiniz bende bilmek isterdim ama cok zor
Ben olsam kaynımı karşıma alır derim ki bu bu durumları biliyorum ve rahatsız oluyorum, eşinin bunları bilmeye hakkı var ya kendin söyle ya da ben en geç şu zaman söylerim. Sonrasını o düşünsün.
Elinizde kanit yoksa birsey demeyin eltiniz gelse esin seni aldatıyor dese ilk isin ispatla olur,senin de elinde kanit olmadigi icin bizi cekemiyorlar,iftira diye siyrilirlar icin icinden.Haklisiniz, elimde bi kanit olsa belki daha cesur davranip bi sekilde eline ulastirirdim
Eltinizin öğrenince tavrı ne olur eşine karşı? Boşanır mı? affedebilir mi?
eğer elinde net kanıtlar varsa bilinmedik fake bir sosyal medya hesabından ulaştır ona.
tabi bir internet kafeden yap
Elinizde kanit yoksa birsey demeyin eltiniz gelse esin seni aldatıyor dese ilk isin ispatla olur,senin de elinde kanit olmadigi icin bizi cekemiyorlar,iftira diye siyrilirlar icin icinden.
Şimdi tabi aile içi durumlarınızı bilemem ben kendi ilişkilerime göre söyledim. Ayrıca benzer bi olay başıma geldi yakın sayılabilecek bi erkek arkadaşımın sevgilisi de onun sayesinde tanıdığım bi kızcağızdı.. Bayaa kız tatildeyken çocuk başkasıyla takılıyodu herkes biliyodu ama kimse kıza bişey demiyodu, bu arsızlık sinirimi bozdu erkek arkadaşıma aynı size kurduğum cümleyi kurdum, verdiğim süre zarfında da bi kere daha hatırlattım.. Kendisi söyledi ve ayrıldılar.. Bana sinir oldu o dönem 2 yıl falan hiç görüşmedik.. Şimdi kendisi hala çok yakın erkek arkadaşım ailecek görüşürüz. Şimdiki eşi de 18 yıldır en yakın arkadaşım. 18 yıl önce aldatılan diğer kız da hala çok yakın arkadaşlarımdan birisi (benim uyarımı da söylemiş çocuk kıza söylerken) ve bana minnettarEsimle kaynimin arasi zaten biraz bozuk böyle yaparak düsman edinmis olurum. Aile ici düsmanlik istermiydiniz siz?
Neden ciksin? Nasil ciksin?Elimde kanit maalesef yok, fake bir instagram hesabi acip mesaj yazmayi düsündüm ama ben oldugum ortaya cikar diye korkup vazgectim
Eşiniz bildiği halde karışmıyor ve size de 'karışmayalım' diyorsa 'ne yapayım?' Diye düşünmeye gerek yok.Aynen, esim onlar barisir kötü olan biz oluruz karismayalim kendi ögrensin diyor. Eltim aldatma konusunda cok hassas beni aldatsa hissederim veya bir sekilde kesin ögrenirim düsüncesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?