Eltim aldatiliyor

eğer elinde net kanıtlar varsa bilinmedik fake bir sosyal medya hesabından ulaştır ona.
tabi bir internet kafeden yap

Aynen, esim onlar barisir kötü olan biz oluruz karismayalim kendi ögrensin diyor. Eltim aldatma konusunda cok hassas beni aldatsa hissederim veya bir sekilde kesin ögrenirim düsüncesinde

Yanında olsa evet, biz kadınlar hissediyoruz bir tuhaflık olunca ama uzaklar nasıl öğrenecek?
Bende öğrenmek isterim açıkçası, hatta bir şekilde öğrenirsem gizleyen insanların samimiyetlerinden şüphe ederim.
Gözümün içine baka baka aldatıldığıma müsaade ettikleri için..

Şuanda eltinizin ailesini yanı kurdugu yuvayı es gecersek, onunla bırlıkte muhtemelen kendı yuvanıda zedeleyeceksın. Gormemızlıkten gel

Aynen, esim onlar barisir kötü olan biz oluruz karismayalim kendi ögrensin diyor. Eltim aldatma konusunda cok hassas beni aldatsa hissederim veya bir sekilde kesin ögrenirim düsüncesinde
ay yazık ya
isimsiz bi şekilde bildirin gizli mailden fake face adresinden vs

Eltinizin öğrenince tavrı ne olur eşine karşı? Boşanır mı? affedebilir mi?

Esimle kaynimin arasi zaten biraz bozuk böyle yaparak düsman edinmis olurum. Aile ici düsmanlik istermiydiniz siz?

Haklisiniz, elimde bi kanit olsa belki daha cesur davranip bi sekilde eline ulastirirdim
Elinizde kanit yoksa birsey demeyin eltiniz gelse esin seni aldatıyor dese ilk isin ispatla olur,senin de elinde kanit olmadigi icin bizi cekemiyorlar,iftira diye siyrilirlar icin icinden.

Esimle kaynimin arasi zaten biraz bozuk böyle yaparak düsman edinmis olurum. Aile ici düsmanlik istermiydiniz siz?
Şimdi tabi aile içi durumlarınızı bilemem ben kendi ilişkilerime göre söyledim. Ayrıca benzer bi olay başıma geldi yakın sayılabilecek bi erkek arkadaşımın sevgilisi de onun sayesinde tanıdığım bi kızcağızdı.. Bayaa kız tatildeyken çocuk başkasıyla takılıyodu herkes biliyodu ama kimse kıza bişey demiyodu, bu arsızlık sinirimi bozdu erkek arkadaşıma aynı size kurduğum cümleyi kurdum, verdiğim süre zarfında da bi kere daha hatırlattım.. Kendisi söyledi ve ayrıldılar.. Bana sinir oldu o dönem 2 yıl falan hiç görüşmedik.. Şimdi kendisi hala çok yakın erkek arkadaşım ailecek görüşürüz. Şimdiki eşi de 18 yıldır en yakın arkadaşım. 18 yıl önce aldatılan diğer kız da hala çok yakın arkadaşlarımdan birisi (benim uyarımı da söylemiş çocuk kıza söylerken) ve bana minnettar tabi onlar evli değllerdi ama evleneceklerdi bi nevi engel olmuş oldum Bundan dolayı da kendimle gurur duyuyorum.

Bu bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık olayları da bana çok ters. Ama ortada kanıt yoksa net bi bilgi yoksa zaten söylemeyin. Önce bi kanıt bulun. Benim olayda gözümle gördüğüm bi durum vardı.

Eşiniz bildiği halde karışmıyor ve size de 'karışmayalım' diyorsa 'ne yapayım?' Diye düşünmeye gerek yok.
Eşinizi dinleyin,vicdan azabı çekmenizi gerektirecek bir durum da yok ayrıca.
Aldatma olayındaki kişilerden biri değilsiniz çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…