Eltim aldatiliyor

Ögrenirse ve benim bildigimi bilirse benimle konusmaz zaten. Yani ben öyle yapardim sahsen

Ben olsam söylerdim ya. Sonra isterlerse beni kötü bilsinler. Böyle ahlaksızlıklara göz yummaktan daha kötü olamaz hakkımda ne düşünüleceği diye düşünürdüm. Bir de bunlar yabancı insanlar değiller ki, en yakınınızdaki insanlar... İki ucu şeyli değnek bir yandan ama insan vicdanını dinleyince, bence doğru cevabı bulur.

Aynı durumu yaşadım gözlerimin önünde oldu yapamadım söylemeden duramadım eltimi karşıma aldım ..
Bir tanıdığın eşini aldatsa kadına söylermiydin dedim ..
Söylemem dedi ..
Ben bişey biliyorsam sana söylememi istermisin dedim istemem dedi ..
Ve söylemedim anladımki oda biliyor ve üstünü kapatıyordu ..
Ve akşam kaynım geldi ..
Eltim kaynıma başka birisi olmadığına dair yemin et dedi kaynım çoçuğumun üstüne yemin ederim dedi ..
Ben şok gecirdimmm ..
Hiç beklemiyordum gözümün önünde oldu kaynımda gördüğümü bile bile çocuğunun üstüne yemin etti sonucmu ..
- GÖRÜŞMÜYORUZZZ ..
Eşimede anlattımm

Eltimin kuzenine anlattim ne yapiyim bilmiyorum akil ver diye. O bile söyleme sen kötü olursun dedi..

Eltimin kuzenine anlattim ne yapiyim bilmiyorum akil ver diye. O bile söyleme sen kötü olursun dedi..
İşte ben de onu demek istiyorum, kötü bilinmeniz sizin çok önemliyse söylemeyin o zaman. Ama ben kötü bilinmeyi, böyle bir ahlaksızlığa susmaya tercih ederdim. Söylersiniz, eltiniz inanmaz, sizi suçlar, o da onun saflığı, salaklığı, ben elimden geleni yaptım der, kenara çekilirsiniz. Yapacak bir şey yok.

Eltim ben bilsem sana söylerdim sende biliyosan söyle dedi kac defa. ama ben yinede söyleyemedim

Adam yurt dışında yaşıyorsa siz nasıl eminsiniz aldatmadan?

Kız bu pislik için düzenini bozup, yurt dışına yerleşecek. Hatta hastalık bile kapabilir. Yıllardır tanıdığım arkadaşım diyorsunuz. Ben eminsem susamazdım.

Benimkide öyle

Biliyor ve kabulleniyor acı olan bu

Beni bir kere en yakin arkadasimin kocasi arkadasim koydeyken gece vakti aradi. Lakayt lakayt konusmaya calisti naber napiosun aptal aptal gulmeler. Kendisine niye aradigini sordugumda .....ye ulasamiyorum dedi. Bende sen ulasamazsan ben nasil ulasacagim sizin koyunuz baska birini aramayi denesene dedim. Bu kisinin benim hakkimda sapikca yorunlarini da arkadasim daha once bana soylemisti " ama sinir aninda beni gicik etmek icin dedi" demisti cok uzerinde durmamistim ama unutmamistim. Sonra arkadasima kocasinin beni gec vakitte -saatide belirttim - aradigini ve konusmamizi anlattim. Bozuldu ve ben sorarim dedi. Bi kac gun sonra surekli beni arayip ama bu konulardan bahsetmeyince ben de hatirlattigimda bana aynen soyle dedi "he ben onu konustum senin dedigin gibi 11 de degil 8 de aramis. "
Yani suclu olan ben olmustum.
Bence soylemeyin. Birde elti. Sizin evliliginizi de etkilemesin sonra .

Ben olsam hiç karışmazdim sizin yerinizde ben evlendiğinde eltim bilmiyor sanıp üzülüyordum

Sonra öğrendim ki bı iki gülle her şeyleri yoluna giriyor değmez arada kalan sen olursun evli de değilmişsij nisanlinka Aran açılır ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…