- 23 Eylül 2017
- 594
- 1.177
- 113
- Konu Sahibi minimalce_
-
Yanında olsa evet, biz kadınlar hissediyoruz bir tuhaflık olunca ama uzaklar nasıl öğrenecek?
Bende öğrenmek isterim açıkçası, hatta bir şekilde öğrenirsem gizleyen insanların samimiyetlerinden şüphe ederim.
Gözümün içine baka baka aldatıldığıma müsaade ettikleri için..
Başına böyle bir durum gelse bilmek istemez miydin ? Ona göre kararını ver ve söylemenin bir yolunu bul..
Ben olsam söylerdim ya. Sonra isterlerse beni kötü bilsinler. Böyle ahlaksızlıklara göz yummaktan daha kötü olamaz hakkımda ne düşünüleceği diye düşünürdüm. Bir de bunlar yabancı insanlar değiller ki, en yakınınızdaki insanlar... İki ucu şeyli değnek bir yandan ama insan vicdanını dinleyince, bence doğru cevabı bulur.
Neden ciksin? Nasil ciksin?
İşte ben de onu demek istiyorum, kötü bilinmeniz sizin çok önemliyse söylemeyin o zaman. Ama ben kötü bilinmeyi, böyle bir ahlaksızlığa susmaya tercih ederdim. Söylersiniz, eltiniz inanmaz, sizi suçlar, o da onun saflığı, salaklığı, ben elimden geleni yaptım der, kenara çekilirsiniz. Yapacak bir şey yok.Eltimin kuzenine anlattim ne yapiyim bilmiyorum akil ver diye. O bile söyleme sen kötü olursun dedi..
Eltimin kuzenine anlattim ne yapiyim bilmiyorum akil ver diye. O bile söyleme sen kötü olursun dedi..
Aynı durumu yaşadım gözlerimin önünde oldu yapamadım söylemeden duramadım eltimi karşıma aldım ..
Bir tanıdığın eşini aldatsa kadına söylermiydin dedim ..
Söylemem dedi ..
Ben bişey biliyorsam sana söylememi istermisin dedim istemem dedi ..
Ve söylemedim anladımki oda biliyor ve üstünü kapatıyordu ..
Ve akşam kaynım geldi ..
Eltim kaynıma başka birisi olmadığına dair yemin et dedi kaynım çoçuğumun üstüne yemin ederim dedi ..
Ben şok gecirdimmm ..
Hiç beklemiyordum gözümün önünde oldu kaynımda gördüğümü bile bile çocuğunun üstüne yemin etti sonucmu ..
- GÖRÜŞMÜYORUZZZ ..
Eşimede anlattımm
Yapacsksaniz esinle birlikte yapin, aksi takdirde birsey olursa esinde senden bilir cunku bahsetmissin kocanlada aran acilirBilmiyorum iste cesaret lazim
bence hiç karışma
çunku eltın kesın biliyordur uzakta diye ses etmıyordur ,
Yapacsksaniz esinle birlikte yapin, aksi takdirde birsey olursa esinde senden bilir cunku bahsetmissin kocanlada aran acilir
Benimkide öyleHemen konuya girmek istiyorum.. Kaynim eltimi basindan beri farkli kisilerle aldatiyor. Bu nisanlilik döneminde baslamisti ve devam ediyor. kaynim bizden uzakta oturuyor, eside daha vize problemlerinden dolayi gidemedi yanina. yaninda olmadigi icinde kendinin ögrenebilmesi zor bende bildigim halde kac kere denediysemde söyleyemedim (ayrica benden baska bilenlerde var kimse söylemiyo). Dedigim gibi farkli kisilerle öpüsme/birlikte olma hatta parayla birlikte olma gibi seyler yasadi. Eltimi ben cocukluktan beri taniyorum ama söylersem aile faciasina yol acmis ve suclu ben olurum diye düsünüyorum. Ne yapsam bilemiyorum, siz olsaniz ne yapardiniz? Vicdan azabi cekiyorum..
Bulması için mahkemeye vermesi lazimElimde kanit maalesef yok, fake bir instagram hesabi acip mesaj yazmayi düsündüm ama ben oldugum ortaya cikar diye korkup vazgectim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?