Eltim aldatiliyor

Size fake bir instagram hesabindan biri esin seni aldatiyor diye yazsa ne kadar ciddiye alirsiniz? Esinizde kiskanan biri aramizi bozmaya calisiyor kimligini bile gizlemis falan dese inanir misiniz?
Ben cok ciddiye alirim:) kimse durup dururken boyle bi msj atmaz

Ben olsam bir arkadaşıma ajan usulü bir görev verirdim. Kendisi bir sayfadan tanışsın konuşmaları da kopyalasın bir güzel. Ekran görüntüleri alsın. Hatta ses kayıtlarını alsın. Sonra görüşme ayarlasın, görüşme saati geldiğinde ''Bana konum atar mısın?'' desin. Geldiğine dair konum görüntüsünü de alsın. Kendisi gitmeyecek tabi. Ekecek o gün onu. Hatta konuşma sırasında daha önce beraberlikleri oldu mu bunları da sorabilir. Yaşadıdıgı ilişkiler detaylar, sıcak muhabbet girişimi olaraktan her şeyi döktürmesini sağlar mesela. Meyilli biriyse o kızı geri çevirmez zaten. Fake bir hesap açarsınız. Ama hesabın 2 günlük hesap olmaması lazım. Biraz üzerinde çalışılmış takipçi kazanılmış bir hesap olması lazım. 1-2 ay hazırlıktan sonra görüşmeye başlarlar. Kızın hattını da sen al. Sonradan kızı o numaradan rahatsız edemesin. Sonra bu kanıtları da kimliğinizi saklayarak gösterirsiniz. Paranız varsa özel dedektif bile tutulabilir.. Ama bu en ucuz yolu tabi. Allah sabır versin.

Karışmayın..herkes kendi sorununu kendi halletsin.bilmesi gerektiği zaman öğrenir..üstelik bazıları bildiği halde haberi yokmuş gibi davranıyor,toz kondurmuyor.

Çocukluktan beri tanışıyorsanız illa ki aranızda bir samimiyet vardır bence tüm samimiyetinizle karşısına çıkın ve olanı biteni anlatın her geçen gün biraz daha fazla geç kalıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…