- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
- Konu Sahibi minimalce_
-
Kendi ayaklarinin ustune durabilen bi hanimmi maddi yonden?Eskiden öyle bisey olursa direk söylerim diyodum ben.. ama öyle olmuyomus bunu anladim. herseyi ve herkesi düsünmek zorunda kaliyosunuz. Aslinda yeni evli sayilirlar cocuk yok suan ögrenmesi daha mantikli ama ben söyleyemem
Kendi ayaklarinin ustune durabilen bi hanimmi maddi yonden?
Kanıt topla ve isim olmadan gönder. Ağzınla söyleme ya da isimsiz bir numaradan eşin seni aldatıyor bir dost diye araElimde kanit maalesef yok, fake bir instagram hesabi acip mesaj yazmayi düsündüm ama ben oldugum ortaya cikar diye korkup vazgectim
Peki siz nerden biliyorsunuz?sanirim yurt disinda kayniniz esi bilmiyorsa siz nasil nerden ogrendiniz?Hemen konuya girmek istiyorum.. Kaynim eltimi basindan beri farkli kisilerle aldatiyor. Bu nisanlilik döneminde baslamisti ve devam ediyor. kaynim bizden uzakta oturuyor, eside daha vize problemlerinden dolayi gidemedi yanina. yaninda olmadigi icinde kendinin ögrenebilmesi zor bende bildigim halde kac kere denediysemde söyleyemedim (ayrica benden baska bilenlerde var kimse söylemiyo). Dedigim gibi farkli kisilerle öpüsme/birlikte olma hatta parayla birlikte olma gibi seyler yasadi. Eltimi ben cocukluktan beri taniyorum ama söylersem aile faciasina yol acmis ve suclu ben olurum diye düsünüyorum. Ne yapsam bilemiyorum, siz olsaniz ne yapardiniz? Vicdan azabi cekiyorum..
Peki siz nerden biliyorsunuz?sanirim yurt disinda kayniniz esi bilmiyorsa siz nasil nerden ogrendiniz?
Bence kendilerinin dusmani kadinlar. Cunku arkami donup giden ben oldum ve benim gibi bir dostu kaybeden o. Yazik ovundugu igrenc iliskisine de.Kadinlar bazen cok aptal olabiliyoen büyük düsmanimiz yine kadinlar..
Ne olursa olsun söylemen gerek. aynisi senin basina gelse istermiydin milletin yüzüne bakip boynuzlarini izlemeyi ama senin hic biseyinden haberin olmamasi.. cok üzücü Rabbim kimseye yasatmasin..Hemen konuya girmek istiyorum.. Kaynim eltimi basindan beri farkli kisilerle aldatiyor. Bu nisanlilik döneminde baslamisti ve devam ediyor. kaynim bizden uzakta oturuyor, eside daha vize problemlerinden dolayi gidemedi yanina. yaninda olmadigi icinde kendinin ögrenebilmesi zor bende bildigim halde kac kere denediysemde söyleyemedim (ayrica benden baska bilenlerde var kimse söylemiyo). Dedigim gibi farkli kisilerle öpüsme/birlikte olma hatta parayla birlikte olma gibi seyler yasadi. Eltimi ben cocukluktan beri taniyorum ama söylersem aile faciasina yol acmis ve suclu ben olurum diye düsünüyorum. Ne yapsam bilemiyorum, siz olsaniz ne yapardiniz? Vicdan azabi cekiyorum..
Eltinizin hisseleri ölmüş galibaAynen, esim onlar barisir kötü olan biz oluruz karismayalim kendi ögrensin diyor. Eltim aldatma konusunda cok hassas beni aldatsa hissederim veya bir sekilde kesin ögrenirim düsüncesinde
Kesinlikle benim bir arkadaşımla böyle olayim olduHiç bulaşma , ben de olsam duramazdım kadın dayanışması diye ama söylediğin an seni bile suçlayabilirler.Hırsızın hiç mi suçu yok a dönüşür olay.
hic birsey gizli kalmaz karisi gormuyor o yuzden yuzu kizarmiyor pekiya herseyi goren Allah'danda mi utanmiyor ?Hemen konuya girmek istiyorum.. Kaynim eltimi basindan beri farkli kisilerle aldatiyor. Bu nisanlilik döneminde baslamisti ve devam ediyor. kaynim bizden uzakta oturuyor, eside daha vize problemlerinden dolayi gidemedi yanina. yaninda olmadigi icinde kendinin ögrenebilmesi zor bende bildigim halde kac kere denediysemde söyleyemedim (ayrica benden baska bilenlerde var kimse söylemiyo). Dedigim gibi farkli kisilerle öpüsme/birlikte olma hatta parayla birlikte olma gibi seyler yasadi. Eltimi ben cocukluktan beri taniyorum ama söylersem aile faciasina yol acmis ve suclu ben olurum diye düsünüyorum. Ne yapsam bilemiyorum, siz olsaniz ne yapardiniz? Vicdan azabi cekiyorum..
Evet soyleme.ben asla affedemem...affetmedimde.ama cocukkarim ve benim hayatim cok kotu oldu..keske bilemeseydimde o pisligijle geberip gitseydi.bende ztn bilmiyorm cocuklarimla yuvam gitseydi....Aldatilmis ve bosanma asamasinda olan biri olarak söylememi diyosunuz? Yani bilmeseniz dahami iyi olurdu benmi yanlis anladim?
Ben olsam laf arasi boyle bir sey olsa ne yapardi ogrenirdim.Üniversite okudu ama calismiyor cünkü yurtdisina gidicek. Suanda her konuda kocasina bagli
Sizin arkadaslara mi dadanmisti yoksa ortak çevre miydi :)Şimdi tabi aile içi durumlarınızı bilemem ben kendi ilişkilerime göre söyledim. Ayrıca benzer bi olay başıma geldi yakın sayılabilecek bi erkek arkadaşımın sevgilisi de onun sayesinde tanıdığım bi kızcağızdı.. Bayaa kız tatildeyken çocuk başkasıyla takılıyodu herkes biliyodu ama kimse kıza bişey demiyodu, bu arsızlık sinirimi bozdu erkek arkadaşıma aynı size kurduğum cümleyi kurdum, verdiğim süre zarfında da bi kere daha hatırlattım.. Kendisi söyledi ve ayrıldılar.. Bana sinir oldu o dönem 2 yıl falan hiç görüşmedik.. Şimdi kendisi hala çok yakın erkek arkadaşım ailecek görüşürüz. Şimdiki eşi de 18 yıldır en yakın arkadaşım. 18 yıl önce aldatılan diğer kız da hala çok yakın arkadaşlarımdan birisi (benim uyarımı da söylemiş çocuk kıza söylerken) ve bana minnettartabi onlar evli değllerdi ama evleneceklerdi bi nevi engel olmuş oldum Bundan dolayı da kendimle gurur duyuyorum.
yok onun kız arkadaşlarıyla ben sonradan arkadaş olmuştumSizin arkadaslara mi dadanmisti yoksa ortak çevre miydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?