Eltim aldatiliyor

Eskiden öyle bisey olursa direk söylerim diyodum ben.. ama öyle olmuyomus bunu anladim. herseyi ve herkesi düsünmek zorunda kaliyosunuz. Aslinda yeni evli sayilirlar cocuk yok suan ögrenmesi daha mantikli ama ben söyleyemem
Kendi ayaklarinin ustune durabilen bi hanimmi maddi yonden?

Peki siz nerden biliyorsunuz?sanirim yurt disinda kayniniz esi bilmiyorsa siz nasil nerden ogrendiniz?

Ben eskiden boyle şeylerin söylenmesinden yanaydim ama artık değilim
O kadar çok aldatilinca şöyle asarim böyle keserim diyen kadının kemalim yapmaz triplerine girdiğini gördüm ki

En son eltim bizi ayirmaya çalıştı der gecer kenara sen değil onunla bütün sulaleyle kötü olursun
Kendi imkanlarıyla öğrensin

Ne olursa olsun söylemen gerek. aynisi senin basina gelse istermiydin milletin yüzüne bakip boynuzlarini izlemeyi ama senin hic biseyinden haberin olmamasi.. cok üzücü Rabbim kimseye yasatmasin..

Aynen, esim onlar barisir kötü olan biz oluruz karismayalim kendi ögrensin diyor. Eltim aldatma konusunda cok hassas beni aldatsa hissederim veya bir sekilde kesin ögrenirim düsüncesinde
Eltinizin hisseleri ölmüş galiba
Eşi olacak haysiyet yoksunu her türlü aldattığı halde hissetmediğine göre

Aldatılan kadınların bir çoğu affediyor
Eşlerinin aldattığını kendileri öğrenmesine rağmen
Siz kötü olmak istemiyorsanız
Bence karışmayın
Sonra yuvamızı yıktın derler yani
Çok şahit oldum

Kimliğinizi gizleyip sosyal medyadan ayıktıra bilirsiniz
Öteki türlü çok zor

Hiç bulaşma , ben de olsam duramazdım kadın dayanışması diye ama söylediğin an seni bile suçlayabilirler.Hırsızın hiç mi suçu yok a dönüşür olay.
Kesinlikle benim bir arkadaşımla böyle olayim oldu
Işte konuşurken mangalda kül birakmayan adam beni aldatirsa 2 çocuğum olsa bırakırım diyen kız 3 aylık sevgilisinden ayrılmadı
Ayrica bes ayrı kizin kendisini ve sevgilisini kıskandığıni söyleyerek bizi suçladı
O yüzden ben artık kimseye böyle bir şey söylemiyorum

hic birsey gizli kalmaz karisi gormuyor o yuzden yuzu kizarmiyor pekiya herseyi goren Allah'danda mi utanmiyor ?

Konu elti olmasa söylemek degilde bi sekilde kulagina gitmesini saglayabilirdiniz ama elti olunca konu döner dolasir size patlar o yüzden bilmiyomus gibi davranin yasadiklarimdan oğrendigim bisey varsa kocamin ailesinden kim olursa olsun iyilik dahil ne karisirim ne merak ederim ne de yorum yaparim allah muhafaza hepsi birden hakli olur siz haksiz ve suclu olursunuz

Ben öğrendiğimde acaba derken kendisi kendi gözüyle görüp öğrenmişti.hissediyormuş zaten anlattığına göre.
Kesin boşar diyordum ama 5-6 sene oldu duruyor hala.
Ben söylemek zorunda kalsaydım nolurdu diye düşünürüm bazen
Etrafımdan gördüğüm duyduğum aldatma olaylarından bişey öğrendim.
Allah bi şekilde karşısına çıkarıyor insanın

Aldatilmis ve bosanma asamasinda olan biri olarak söylememi diyosunuz? Yani bilmeseniz dahami iyi olurdu benmi yanlis anladim?
Evet soyleme.ben asla affedemem...affetmedimde.ama cocukkarim ve benim hayatim cok kotu oldu..keske bilemeseydimde o pisligijle geberip gitseydi.bende ztn bilmiyorm cocuklarimla yuvam gitseydi....
Onceden kesinlikle bilmek isterim derdim.ama istemezmisim.

Sizin arkadaslara mi dadanmisti yoksa ortak çevre miydi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…