- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi minimalce_
-
yok onun kız arkadaşlarıyla ben sonradan arkadaş olmuştumzaten açıklamıştım iyi okumamışsınız heralde
Tam tersiymiss:) şaka tabii ki. Sizin gibi dürüst olmak riskli ama çok güven verici ♡yok onun kız arkadaşlarıyla ben sonradan arkadaş olmuştumzaten açıklamıştım iyi okumamışsınız heralde
aynen ben onun kız arkadaşlarına dadanmış oldumTam tersiymiss:) şaka tabii ki. Sizin gibi dürüst olmak riskli ama çok güven verici ♡
eşin bu durumu meşrulaştırıyorsa , sen eşine de dikkat et.Aynen, esim onlar barisir kötü olan biz oluruz karismayalim kendi ögrensin diyor. Eltim aldatma konusunda cok hassas beni aldatsa hissederim veya bir sekilde kesin ögrenirim düsüncesinde
Bir öğrencim (6.sınıf ) sence kimi başkan secmeliyim soruma;"Şu kişiyi hocam çünkü eskiden yakın arkadasimdi ve başkandi. Ona güvenerek konuştum beni yazdı. Onla küsüm hala ama güveniyorum"demişti...aynen ben onun kız arkadaşlarına dadanmış oldumVallahi ben o çirkinliğe gözyummayı, riske girmeye tercih ederim. zaten başımıza ne geliyosa hep bu bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafamızdan geliyo, toplum giderek bu şekilde çarpıklaşıyo.. Ayrıca emin olun karakterli davranınca karşdaki insan da sana size saygı duyuyo bi şekilde.. Öyle olmuş ki bi süre dargın kalmasına rağmen ciddi olduğu ilk kız arkadaşını hemen benimle tanıştırmaya gelmiş Belli ki o da artık karakterli olmaya karar vermiş Topluma bi insan kazandırmış olabilirim
İşte tam da bunu kastettimBir öğrencim (6.sınıf ) sence kimi başkan secmeliyim soruma;"Şu kişiyi hocam çünkü eskiden yakın arkadasimdi ve başkandi. Ona güvenerek konuştum beni yazdı. Onla küsüm hala ama güveniyorum"demişti...
Ve ben de o öğrencime güvendiğim için sormuştum beni yanıltmadi. İnsanlar kısa da karakter iyi ise saygı duyuyor haklısınız ama işte konu sahibinin meselesi aile içi. Daha kötüsü hatta eşinin ailesinin içi.İşte tam da bunu kastettim
ben eltinizin yerinde olsam bilmek isterdimHemen konuya girmek istiyorum.. Kaynim eltimi basindan beri farkli kisilerle aldatiyor. Bu nisanlilik döneminde baslamisti ve devam ediyor. kaynim bizden uzakta oturuyor, eside daha vize problemlerinden dolayi gidemedi yanina. yaninda olmadigi icinde kendinin ögrenebilmesi zor bende bildigim halde kac kere denediysemde söyleyemedim (ayrica benden baska bilenlerde var kimse söylemiyo). Dedigim gibi farkli kisilerle öpüsme/birlikte olma hatta parayla birlikte olma gibi seyler yasadi. Eltimi ben cocukluktan beri taniyorum ama söylersem aile faciasina yol acmis ve suclu ben olurum diye düsünüyorum. Ne yapsam bilemiyorum, siz olsaniz ne yapardiniz? Vicdan azabi cekiyorum..
aynen, aile içi olmasından da ziyade gözüyle gördüğü bi durum yok ortada, sadece dönen laflar bilgiler var ama ortada konu, yani inkar edilebilir kendisi kötü olabilir.. Benim 3 tane kayınbraderim var, beni çok severler çok güvenirler, aramız da çok iyi ama böyle hatalar yapıcak olurlarsa da muhtemelen benim kulağıma gelecek rahatlıkta davranamazlar. Ben söylerim çünkü.. Yani gidip dedikodu gibi söylemem önce kendisini uyarırım ayrıl falan derim, efendi gibi ayrılırsa da hiçbişey söylemem karşı tarafa.. Ama ayrılmazsa söylerim. Ve emin olun kimse bana düşman olmaz. Tabi bu bizim aile için geçerli bi durum. Konu sahibinin durumuna pek uymuyo gibi gözüküyo..Ve ben de o öğrencime güvendiğim için sormuştum beni yanıltmadi. İnsanlar kısa da karakter iyi ise saygı duyuyor haklısınız ama işte konu sahibinin meselesi aile içi. Daha kötüsü hatta eşinin ailesinin içi.
Biri demis onu yap yani.. bininternet cafede mail ac. ayrinti vermene gerek var mi? Bildigin kadarini cakma bi maille yaz bence, daha oncede yazdim. Bundan neden cekiniyosunuz? Ben olsam burda yazana kadar coktan yapmistimbu dediklerimiNeden daha nisanlilarken söylemedim diye düsünüyorum isin icinden cikamiyorum. cok büyük aptallik etmisim. simdide söyleyemiyorum cünkü is nereye varirsa varsin bütün sülale sen niye karistin dicek.. elimde bi kanit yok, olsa kimligimi gizler bi sekilde eline ulastirirdim. sanirim susmaktan baska carem yok
Valla evet ne yalan söyliyim biraz geç kalmışsınız.. Şimdi söylemek de bu kadar zaman tutup yeri gelince ortalığı karıştırmak için söylediniz gibi gözükür zaten, o yüzden hiç söylemeyin daha iyi.. Ama şunu da aklınızda bulundurun siz bi haksızlığa göz yumarken bu bi gün sizin de başınıza gelince kimseyi suçlayamazsınız.Neden daha nisanlilarken söylemedim diye düsünüyorum isin icinden cikamiyorum. cok büyük aptallik etmisim. simdide söyleyemiyorum cünkü is nereye varirsa varsin bütün sülale sen niye karistin dicek.. elimde bi kanit yok, olsa kimligimi gizler bi sekilde eline ulastirirdim. sanirim susmaktan baska carem yok
Biri demis onu yap yani.. ayrinti vermene gerek var mi? Bildigin kadarini cakma bi maille yaz bence, daha oncede yazdim. Bundan neden cekiniyosunuz? Ben olsam burda yazana kadar coktan yapmistimbu dediklerimi
Ya adam 1 kezde yapsa yapmistir, esin hic kardesiyle konustu mu bu meseleyi mesela? Surekli bi sevgilisi olmasi gerekmezki. Allah korusun, ben kardesimin bole birsey yaptigini bilsem..once niye yapiyosun bunu diye sorarim.. ee madem oyle neden evlendin derim. Psikolojisi iyi mi bu kayninin?Sorun su.. sürekli bi aldatma konusu degil, arada bir olan birsey. ve benim en son bildigime bir kac ay oldu (baskasindan duydum) kendi gördügüme ise dahada fazla oldu 1 yildan fazla. bi süre bu konuyu kapatmistim kendim icin (yeni evliyiz, dügün zamani falan hic aklima gelmedi) su aralar tekrar kafami mesgul etmeye basladi. simdi ben kendi kendime diyorum üstünden zaman gecmis birseyi cidden ortaya süriyimmi? yada bekliyim kiz yanina gidince bi türlü ögrenir eger devam ediyosa..
Ya adam 1 kezde yapsa yapmistir, esin hic kardesiyle konustu mu bu meseleyi mesela? Surekli bi sevgilisi olmasi gerekmezki. Allah korusun, ben kardesimin bole birsey yaptigini bilsem..once niye yapiyosun bunu diye sorarim.. ee madem oyle neden evlendin derim. Psikolojisi iyi mi bu kayninin?
Nisanliyken bilse belki evlenmezdi.. ee cocuk olsa gene ayni pismanligin olursa? Bi sekilde duysun yani sen oldugunu bilmeden.
Bence olur kim oldugunda belli olmaz. Kadinin haberi olur en azindan yolunu ona gore cizer. Ha haberi varda yok gibi yspiyosada sende bundan sonra uc maymunu oynarsinEsim konustu ama dedigim gibi kardesi biraz asabi, öyle abi nasihati falan dinlemez.
Yanlis anlasilmasin ben yaptiginin üzerinden zaman gecti diye unutulsun demiyorum öyle olsa kafami mesgul etmezdi.. aldatilmayi hic kimse haketmiyor.
Sanirim fake bir instagram hesabi acip detay vermeden yazicam. böylece kim oldugumu anlayamazlar, nasil olur sizce?
Hem üstünden zaman geçmiş, hem de sürekli bir aldatma yok. Belki eşini getirince bir daha onu aldatmayacak, kendine çekidüzen verecek. Bütün aile biliyor ve susuyorsa, sizin bu olayı (geçmişte kalmış bir olayı) gündeme getirmeniz sadece size zarar verir. Elinizde bir kanıt da yok. Ya arkadaşınız öğrendiği zaman eşini affederse, o zaman siz huzur bozucu, belki de kıskanç elti konumuna düşeceksiniz.Sorun su.. sürekli bi aldatma konusu degil, arada bir olan birsey. ve benim en son bildigime bir kac ay oldu (baskasindan duydum) kendi gördügüme ise dahada fazla oldu 1 yildan fazla. bi süre bu konuyu kapatmistim kendim icin (yeni evliyiz, dügün zamani falan hic aklima gelmedi) su aralar tekrar kafami mesgul etmeye basladi. simdi ben kendi kendime diyorum üstünden zaman gecmis birseyi cidden ortaya süriyimmi? yada bekliyim kiz yanina gidince bi türlü ögrenir eger devam ediyosa..
biraz detay verirsen o da o detayla yola çıkıp kendisi olayı çözümler belkiSize fake bir instagram hesabindan biri esin seni aldatiyor diye yazsa ne kadar ciddiye alirsiniz? Esinizde kiskanan biri aramizi bozmaya calisiyor kimligini bile gizlemis falan dese inanir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?