Eltim aldatiliyor

Tam tersiymiss:) şaka tabii ki. Sizin gibi dürüst olmak riskli ama çok güven verici ♡
aynen ben onun kız arkadaşlarına dadanmış oldum Vallahi ben o çirkinliğe gözyummayı, riske girmeye tercih ederim. zaten başımıza ne geliyosa hep bu bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafamızdan geliyo, toplum giderek bu şekilde çarpıklaşıyo.. Ayrıca emin olun karakterli davranınca karşdaki insan da sana size saygı duyuyo bi şekilde.. Öyle olmuş ki bi süre dargın kalmasına rağmen ciddi olduğu ilk kız arkadaşını hemen benimle tanıştırmaya gelmiş Belli ki o da artık karakterli olmaya karar vermiş Topluma bi insan kazandırmış olabilirim

Bir öğrencim (6.sınıf ) sence kimi başkan secmeliyim soruma;"Şu kişiyi hocam çünkü eskiden yakın arkadasimdi ve başkandi. Ona güvenerek konuştum beni yazdı. Onla küsüm hala ama güveniyorum"demişti...

Konu ne oldu, sonuç olarak söylediniz mi söylemediniz mi bilmiyorum.
Ancak eltiniz bariz salak yerine konuluyor, hem eşi hem de bu konuyu bilen herkes tarafından.
Ben yerinizde olsam söylerdim, ama dediğim gibi "ben olsaydım".

Çocukluktan beri tanıdığınıza göre az çok tepkisini bilirsiniz karşınızdaki insanın.
Lakin, bana kızacağını bilsem dahi bu yükü ben üstümde taşımazdım.

Benim komşum eşini aldatıyormuş. (kadın aldatan taraf)
Bizim bakıcıya anlatmış bunu.
Komşum ile konuştum gerçekten böyle birşey var mı diye.
Başta inkar etti, sonra kabul etti.
Sonrasında ben ilişkimi kestim komşu ile. Çünkü bana ters bu işler.
Sadakatsizlik çok önemli bir ahlaki bozukluk bana göre.
Eşine sadakatsiz olan insan, her anlamda sadakatsiz ve güvenilmezdir benim nezdimde.

ben eltinizin yerinde olsam bilmek isterdim
hele de sizinle çocukluktan beri hukuku var
bunu bile bile benden saklayan insanlara kızardım doğrusu
siz bence empati kurun
bu durumun aynısı size yapılıyor olsa eltinizden ne beklerdiniz
sonucunda sizi kötü bilseler de en azından vicdanınız rahat olur
ailece hepiniz buna göz yumuyorsunuz çünkü
bunun da vebali büyüktür zannımca

aynen, aile içi olmasından da ziyade gözüyle gördüğü bi durum yok ortada, sadece dönen laflar bilgiler var ama ortada konu, yani inkar edilebilir kendisi kötü olabilir.. Benim 3 tane kayınbraderim var, beni çok severler çok güvenirler, aramız da çok iyi ama böyle hatalar yapıcak olurlarsa da muhtemelen benim kulağıma gelecek rahatlıkta davranamazlar. Ben söylerim çünkü.. Yani gidip dedikodu gibi söylemem önce kendisini uyarırım ayrıl falan derim, efendi gibi ayrılırsa da hiçbişey söylemem karşı tarafa.. Ama ayrılmazsa söylerim. Ve emin olun kimse bana düşman olmaz. Tabi bu bizim aile için geçerli bi durum. Konu sahibinin durumuna pek uymuyo gibi gözüküyo..

Neden daha nisanlilarken söylemedim diye düsünüyorum isin icinden cikamiyorum. cok büyük aptallik etmisim. simdide söyleyemiyorum cünkü is nereye varirsa varsin bütün sülale sen niye karistin dicek.. elimde bi kanit yok, olsa kimligimi gizler bi sekilde eline ulastirirdim. sanirim susmaktan baska carem yok

Biri demis onu yap yani.. bininternet cafede mail ac. ayrinti vermene gerek var mi? Bildigin kadarini cakma bi maille yaz bence, daha oncede yazdim. Bundan neden cekiniyosunuz? Ben olsam burda yazana kadar coktan yapmistimbu dediklerimi

Valla evet ne yalan söyliyim biraz geç kalmışsınız.. Şimdi söylemek de bu kadar zaman tutup yeri gelince ortalığı karıştırmak için söylediniz gibi gözükür zaten, o yüzden hiç söylemeyin daha iyi.. Ama şunu da aklınızda bulundurun siz bi haksızlığa göz yumarken bu bi gün sizin de başınıza gelince kimseyi suçlayamazsınız.

Biri demis onu yap yani.. ayrinti vermene gerek var mi? Bildigin kadarini cakma bi maille yaz bence, daha oncede yazdim. Bundan neden cekiniyosunuz? Ben olsam burda yazana kadar coktan yapmistimbu dediklerimi

Sorun su.. sürekli bi aldatma konusu degil, arada bir olan birsey. ve benim en son bildigime bir kac ay oldu (baskasindan duydum) kendi gördügüme ise dahada fazla oldu 1 yildan fazla. bi süre bu konuyu kapatmistim kendim icin (yeni evliyiz, dügün zamani falan hic aklima gelmedi) su aralar tekrar kafami mesgul etmeye basladi. simdi ben kendi kendime diyorum üstünden zaman gecmis birseyi cidden ortaya süriyimmi? yada bekliyim kiz yanina gidince bi türlü ögrenir eger devam ediyosa..

Ya adam 1 kezde yapsa yapmistir, esin hic kardesiyle konustu mu bu meseleyi mesela? Surekli bi sevgilisi olmasi gerekmezki. Allah korusun, ben kardesimin bole birsey yaptigini bilsem..once niye yapiyosun bunu diye sorarim.. ee madem oyle neden evlendin derim. Psikolojisi iyi mi bu kayninin?

Nisanliyken bilse belki evlenmezdi.. ee cocuk olsa gene ayni pismanligin olursa? Bi sekilde duysun yani sen oldugunu bilmeden.

Esim konustu ama dedigim gibi kardesi biraz asabi, öyle abi nasihati falan dinlemez.

Yanlis anlasilmasin ben yaptiginin üzerinden zaman gecti diye unutulsun demiyorum öyle olsa kafami mesgul etmezdi.. aldatilmayi hic kimse haketmiyor.

Sanirim fake bir instagram hesabi acip detay vermeden yazicam. böylece kim oldugumu anlayamazlar, nasil olur sizce?

Bence olur kim oldugunda belli olmaz. Kadinin haberi olur en azindan yolunu ona gore cizer. Ha haberi varda yok gibi yspiyosada sende bundan sonra uc maymunu oynarsin

Size fake bir instagram hesabindan biri esin seni aldatiyor diye yazsa ne kadar ciddiye alirsiniz? Esinizde kiskanan biri aramizi bozmaya calisiyor kimligini bile gizlemis falan dese inanir misiniz?

Hem üstünden zaman geçmiş, hem de sürekli bir aldatma yok. Belki eşini getirince bir daha onu aldatmayacak, kendine çekidüzen verecek. Bütün aile biliyor ve susuyorsa, sizin bu olayı (geçmişte kalmış bir olayı) gündeme getirmeniz sadece size zarar verir. Elinizde bir kanıt da yok. Ya arkadaşınız öğrendiği zaman eşini affederse, o zaman siz huzur bozucu, belki de kıskanç elti konumuna düşeceksiniz.

Size fake bir instagram hesabindan biri esin seni aldatiyor diye yazsa ne kadar ciddiye alirsiniz? Esinizde kiskanan biri aramizi bozmaya calisiyor kimligini bile gizlemis falan dese inanir misiniz?
biraz detay verirsen o da o detayla yola çıkıp kendisi olayı çözümler belki Öyle eşin seni aldatıyo diyip geçme yani nerde nasıl kimle olduğu şeklinde bi detaya gir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…