• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim bakin bi..

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
kizlar yine Ben eltim gorumcelwrimin face sifreleeini ogrenmis..
Vee kocam gorumcesine soyle yazmis iste hicbirine guvenmwyin falan Hicbir geline falan ..
Bunu eltim okumus delirmis...

Eltim 7 aylik evli evlendigi ilk gunden beri anlasamamistik..
Sonra bu yurtdisina gitti bende gittim..
Kaynnmlar bu kiza benim hakkimda demediklerini birakmamislar..
Hayat Boyle hayat soyle falan..
Tabi bende doktum gorumcem Boyle kaynnm falan ..
Para olayini diger konumdan okuyabilirsiniz...
Yaa herseyi bana soyledi uzur diledi...
Seni tanimadan on yargilo davrandigim icin...
Ama ne kadar iki yuzluymus...
Artik biz herseyimizi birbirimize anlatirken..
Ailenin benim ailem hakkimda ne konusmuslar..
Herseyi yaa soyledi...
Esimle kavga ederken esime bile diyordu...
Ailen Karin hakkinda Boyle konusmuslar falan diye..

Iste bir kere benle gorumcem mangalin basindaydik..
Eltimin kizkardesi gelmisto..
Cok guzel falan dedim evli nasil bir kaynnsi var dedim..
Ehhh dedi dusunsene kaynnasi geline kendi evinde gelin odasi yaptirmis dedi ...

E bende Boyle eltime sordum..
Kim dedi bana iste gorumcem x kisi dedi falan..
Bu delirdi gitti esine soyledi..
Esi gitti gorumceme soyledi..
Eltim gelip bana dedi bak Ben kocAma anlattim..
Kendisi gidip kardesine soyle mis falan esim Bunu ogrendi...
Kardesiyle kavga etti..sen benim karimi dusurmeye calisiyorsun falan...
Kardesi sustu ..
Eltim esime anlatmisti bu arada..
Bizim hakkimizda Kim be demis herseyi esim kuplere bindi...

Sonra bu turkiyeye dondu...
Iste gidip gorumceme affet hayata inndm..
Demis ..(kardes mevzusu Olan icin)
Basladik bizde kavgalara eltim boyle dedi diye Ben dedim demelere..
Simdye kadar bana ne anlattiysa doktum ortaya..
Esim babasiyla kavga etti..
Bagirdi annesine kardeslerine...
Kizlar Hersey sapa sardi nasil kurtulacam isin icinden..

Eltim Yilan gibi ??? Simdi benim anlattiklarimida dokecek ortaya ...
Ama o anlatmasaydi Ben dokmezdim neler anlatti gorseniZ iste aile Benden cocuk istemiyorlarmis kaynnam daha onu istemeye gittiginde benim hakkimda konusmus ..
Daha neler neler..

Kim kime nerde ne zaman ne demiş ben de anlayamadım.
Ama olur olmadık kişilere içini dökersen olacağı bu. Yapacak bişey yok. Geçmiş olsun.

Ben varım da hiçbir şey anlamadım kız,anlatım şeklini yediğim 2.kez okudum anlayabilsem yazcam yorum:KK53:

Abla soyle ozetliyim ..
Eltimi bana karsi doldurmuslar..
Eltim bana herseyi anlatiyor..
Bende onume gelene sovuyorum kv olsun onada sovdum..
Eltimin turkiyeye gidip benim hakkimda konusmasj...
Ama herseyi anlatan baslatan o...
Esiminde bunlari ogrenmesi...
Bana kizdi gidip sirrini veriyorsun al falan ..
Ailesine kizdi...
Bagirdi...sizde benim karim hakkinda konusmussunuz falan yani eltim me dediyse bende doktum ortaya ...
Hersey sapa sardi..

Yok 3.kez okudum yine anlamadım.Hele mangal olayını hiç anlamadım:KK53:
Ama tek bildiğim şey eltinin dedikoduculuk ruhuna işlemiş artık,sana her konunda diyorum şu kadından uzak dur,çok tehlikeli ordan oraya laf taşıyor.

Dedin valla abla cook salagim inanmiyorum hala kendime..
O kadar sey anlatti bana bende ona sus kizim .
Ama bende me yaptim o dokerse bende dokerim doktum suan ailelerde icinde..

Dedin valla abla cook salagim inanmiyorum hala kendime..
O kadar sey anlatti bana bende ona sus kizim .
Ama bende me yaptim o dokerse bende dokerim doktum suan ailelerde icinde..
Olan olmuş artık yapacak bir şey yok.Boşver rahatlamışsındır en azından içinde tuta tuta patlardın yoksa.Ama eltin gerçekten çok tehlikeli,sana geliyor anlatıyor herşeyi,kayınvalidenlere de gidip senin dedikodunu yapıyor.Onunla bir daha hiç konuşma,mesafe koy arana merhaba merhaba sadece o kadar.

Olan olmuş artık yapacak bir şey yok.Boşver rahatlamışsındır en azından içinde tuta tuta patlardın yoksa.Ama eltin gerçekten çok tehlikeli,sana geliyor anlatıyor herşeyi,kayınvalidenlere de gidip senin dedikodunu yapıyor.Onunla bir daha hiç konuşma,mesafe koy arana merhaba merhaba sadece o kadar.

Esım bir daha esımı konusturma falan demış..
Rahatlamam gerekiyordu ama degılim rahat degılım esim şuan bana çok öfkeli kardeşiyle kavga etti ...
Gitti ağladı falan..
Herşey eltm yüzünden kaynnmlar şuan beni çok kötü biliyorlar esimi düşürdüm resmen abla valla Can'ım yanıyor çok kotuyum herşeyi bırakıp annmlerime gidebilirim..

Esım bir daha esımı konusturma falan demış..
Rahatlamam gerekiyordu ama degılim rahat degılım esim şuan bana çok öfkeli kardeşiyle kavga etti ...
Gitti ağladı falan..
Herşey eltm yüzünden kaynnmlar şuan beni çok kötü biliyorlar esimi düşürdüm resmen abla valla Can'ım yanıyor çok kotuyum herşeyi bırakıp annmlerime gidebilirim..
Ama eşinde haklı be güzelim.Adam sürekli dedikoduların içinde kalıyor,en sonunda patladı işte.Sen ona biraz zaman ver düzelir,şuan sinirlidir üstüne gitme hiç.Biraz sakinleştiği zaman al karşına güzel güzel anlat herşeyi.Hayatım bak böyle böyle eltim çok tehlikeli bir insan ordan oraya laf taşıyor,ben ona arkadaş gibi yaklaştım,güvendim böyle olacağını bilemedim de.Bundan sonra söz veriyorum hiç muhatap olmayacağım onla de,eşinde anlar zaten.Hem seni tutacak eltini savunacak hali yok,eşi sensin sonuçta.Ama şuan olay yeni ya o yüzden sinirlidir,sen şimdilik sakinleş hiçbir şey deme eşine,bak gör biraz zaman geçsin düzelecek herşey üzme kendini.

Ama eşinde haklı be güzelim.Adam sürekli dedikoduların içinde kalıyor,en sonunda patladı işte.Sen ona biraz zaman ver düzelir,şuan sinirlidir üstüne gitme hiç.Biraz sakinleştiği zaman al karşına güzel güzel anlat herşeyi.Hayatım bak böyle böyle eltim çok tehlikeli bir insan ordan oraya laf taşıyor,ben ona arkadaş gibi yaklaştım,güvendim böyle olacağını bilemedim de.Bundan sonra söz veriyorum hiç muhatap olmayacağım onla de,eşinde anlar zaten.Hem seni tutacak eltini savunacak hali yok,eşi sensin sonuçta.Ama şuan olay yeni ya o yüzden sinirlidir,sen şimdilik sakinleş hiçbir şey deme eşine,bak gör biraz zaman geçsin düzelecek herşey üzme kendini.

Gözü dönmüş gibi eltimde katacak ortaya beni esim gitti aileye konuştu bu kız böyle böyle dedi şimdi kesin oda dökecek herşeyi ..bunaldım abla gitmek istiyorum herşeyi bırakıp aileme dönmek...

Gözü dönmüş gibi eltimde katacak ortaya beni esim gitti aileye konuştu bu kız böyle böyle dedi şimdi kesin oda dökecek herşeyi ..bunaldım abla gitmek istiyorum herşeyi bırakıp aileme dönmek...
Eşin normalde nasıl davranıyor peki sana? Şiddet,hakaret falan var mı? Seni üzüyor mu?

Bu ne ya Allah kocana yardım etsin dicem de o da görümcelerle dedikodu yapmış aile boyu dedikodu.
Bu ne bi rahat durmamışsınız.

Siddet yok ama bağırıyor çağırıyor ...
Hakaret ediyor sen aptalsın Nasıl güvenirsin .. Falan ..
Hakaret etmesi yanlış tabi ki ama bence sinirden söylemiştir o,yani yine sana üzülüyordur aslında sen güvenip konuşuyorsun eltinle sonra senin dedikodunu yapıyorlar,üzülen ve kaynananlar tarafından dışlanan sen oluyorsun.Sonra moralin bozuluyor,eşinde sana o yüzden sinirleniyor işte bu eltinin huyunun böyle olduğunu bilip,yine ona güvendiğin için.Muhatap olmasan hiç bunlar olmayacak,kafanda rahat olacak.Onlar kendi kendilerine dedikodularını yapsınlar.Sen bir şey söylediğin zaman eltin bence senin sözlerini abartarak ya da çarpıtarak anlatıyor kayınvalidenlere ondan ortalık karışıyor böyle.

Hakaret etmesi yanlış tabi ki ama bence sinirden söylemiştir o,yani yine sana üzülüyordur aslında sen güvenip konuşuyorsun eltinle sonra senin dedikodunu yapıyorlar,üzülen ve kaynananlar tarafından dışlanan sen oluyorsun.Sonra moralin bozuluyor,eşinde sana o yüzden sinirleniyor işte bu eltinin huyunun böyle olduğunu bilip,yine ona güvendiğin için.Muhatap olmasan hiç bunlar olmayacak,kafanda rahat olacak.Onlar kendi kendilerine dedikodularını yapsınlar.Sen bir şey söylediğin zaman eltin bence senin sözlerini abartarak ya da çarpıtarak anlatıyor kayınvalidenlere ondan ortalık karışıyor böyle.

Kalbim sıkışıyor resmen 2 gündür yemek yemedim ..
Su an yatamıyorum ne uyuyabiliyorum ne aglayabiliyorum ...
Eltimin bana attığı büyük kazık tarihe geçecek yeminle .. Esimde kotu kardeşiyle kavga etti..
Eside olayları çarpıttı..

Back
X