eltim beni delirtiyo

finduk35

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2007
106
9
41
Kaynim evlendim evleneli bizde kaliyordu 1.5 sene once evlendi evlenmez olaydi ya kadin burda hapsur aninda bire bin katip kocasina anlatiyo oda benim esime evde huzursuzluk cikiyo eve bi igne alsam ona goz dikiyo canimda bedirdi beni alt ust oturuyoruz ne yapcam bilmiyorum haftasonum onun yuzunden yine zehir oldu bu onsanlar neden boyle anlamiyorum geldi geleli her derdine kosuyorum yinede yaranamadim.iki yuzlu nankor insanlarla dolu etrafim deliricem artikk.

Demek ki koşturmayacaksınız, mesafe koyacaksınız.
Sebep sorarsa da karşınıza alıp rahatsızlıklarınızı anlatmaktan çekinmeyin.

Yok canim bizim ustkatta oturuyo ben karistirmiyorumki ya mesela kizi hastalaniyo bunu doktora goturelim diyo benimde iki oglum var onlari birakacak yer yok diyorum.aninda kocasini ariyo kocasida benim esimi dolduruyo aksama evde fircayi ben yiyorum.

Yok canim bizim ustkatta oturuyo ben karistirmiyorumki ya mesela kizi hastalaniyo bunu doktora goturelim diyo benimde iki oglum var onlari birakacak yer yok diyorum.aninda kocasini ariyo kocasida benim esimi dolduruyo aksama evde fircayi ben yiyorum.
eşinde suç çocukları gelip sana mı bıraksaydım deseydiniz
diğeri eşini nasıl savunuyor haksız olduğu halde sizinkide onların gazına gelip sizi üzüyor

Bence burada en büyük sorun; eltiniz değil de, kardeşinin sözüne uyup sizi ayarlayan eşiniz de. o gerekeni yapsa siz bu kadar stres yaşamazsınız.

Kendini bilmeyen insanlarla ugraşmak zor heleki elti görümce kuma gibi.Allah onların şerrinden korusun.

Aynen oyle ben esime cok kiziyorum ama beni boyle insanlarla muhattap etme diyo kadin artik bizi nasil korkutmusa eltim hic okumamis gurbetede gelin geldi yaziktir diyo esim.bide esimle kaynim birikte calisiyo o arayip kocasina haber verince adamin morali bozuluyo araba kullaniyo Allah korusun basina bi is gelir diyo esim onuda karisina soylesin arama beni desin diyorum cahile laf anlatmak zor diyo onuda biktirmis kadinin fesatiyla ugrasmak gercekten zor ben eve bi esya alayim esine diyo illa banada al oda alip getiriyo yada esime soruyo nerden aldin esimde sen on ver ben sana en iyisini alicam diyo zoruma gidiyo boylesiyle alt ust oturmak zor getcekten

Valla tavrını koymazsan üzülen hep sen olursun boş boğaz kadın istediklri olmayınca hemnde kocalarını devreye sokuyorlar.

Muhakkak değerlendirmişsindir başka yere taşınma meselesini ama tekrar bi gündeme getir..

Onun harici onun evine girip çıkma madem huzurunu bozuyo yüz göz olma
Karısı yapana kadar totosundan ayrılmadığı gül gibi eşlerini elalemin karısı yüzünden azarlayan şu adamları da hiç anlamıyorum.

Esiniz kardesiyle ortakligi bozsun..
Tasinin gidin ordan..
Herkes kendi hayatina baksin kendi yolunu kendi cizsin..

Esim kadindan bikmis cahille ugrasmak zor diyor demeyin..
Esinizin kiymetlisi olsaniz hic kimse icin iki cocugunun anasini uzmeye goze alamaz..

Ben olsaydim ciddi kavga cikartir kendini duzeltene kadar basinin etini yerdim.
Esinize sanirim fazla anlayis gosteriyorsunuz o da bikmis diyerek ama yapmayinn,
erkeklere haddinden fazla hosgoru batiyor..

Elti olmanın 1 numaralı kuralı : kıskanç ve haset olmak :KK70:

Boşverin. Hatta bu zaafını onu sinir etmek için kullanın. Sürekli ne kadar mutlu, huzurlu, maddi anlamda rahat olduğunuzu vurgulayın. Sonra filmi izleyip bol bol gülün :KK70:

Ne ortaklik bozulur nede ev tasinir. Oyle kolay degil o isler.

Belki

K.biraderinizle oturdugunuz zaman aa sen beni bilmiyormusun yillardir beraberiz. Yanlis anlatmisim yoksa yardimci olmazmiyim hic vs. Diyeceksiniz.
Alttan alip melek goruneceksiniz.
eltiyede arada ufak ayarlar vereceksiniz.
Kocanizada durust olacaksiniz. Iki elti onlar kendi aralarinda hallederler deyip kardesini susturacak.

Offf benimde bir eltim var taaaa uzaaaaklardan gelip ikeadan aldigim dandik ortude gozu kaldida ertesi gun apar topar gidip almis. Yurtdisinda yasiyor buarada :) ya insanlar huy huy iste...kulagima daha baska seylerde geldide aman diyip gectim :) biraz hir gur olur ama bence siz gorusmeyin eltinizle cok fazla..

Kaynim evlendim evleneli bizde kaliyordu 1.5 sene once evlendi evlenmez olaydi ya kadin burda hapsur aninda bire bin katip kocasina anlatiyo oda benim esime evde huzursuzluk cikiyo eve bi igne alsam ona goz dikiyo canimda bedirdi beni alt ust oturuyoruz ne yapcam bilmiyorum haftasonum onun yuzunden yine zehir oldu bu onsanlar neden boyle anlamiyorum geldi geleli her derdine kosuyorum yinede yaranamadim.iki yuzlu nankor insanlarla dolu etrafim deliricem artikk.
Taşınma imkanın varsa taşın benim eltim farklı şehirde ama ordan bile bana yetiyordu en sonunda küstük çok şükür rahatım

X