esimin bu konuda bir sucu oldugunu dusunmuyorum esim uzak durmaya calistikca bu kadin yanasiyo bu kadina karsi nasil davranmam gerekEşinle kous muhattap olmasın.
Bu hareket tekrarlanırsa boşanırım de.
Eşin uzak durmaya çalışsa benı şuraya götürürmüüsn dedığınde göturmezdi.esimin bu konuda bir sucu oldugunu dusunmuyorum esim uzak durmaya calistikca bu kadin yanasiyo bu kadina karsi nasil davranmam gerek
kadın esinden bosanmıs 5 sene evvel bir ara bana hakan cok hosuma giderdi onceden dedi bende niye benden once kapmadin o zaman dedim guldu gectiÇok yakınız gider geliriz diyosunuz. Madem haz etmiyosunuz art niyetli kadın gidip gelmeyin eşinizle muhatap etmeyin
beni suraya gotururmusun degil beraber iftara ayni yere davetliyiz isten donuste yakin oldugu icin gecerken benide al demisEşin uzak durmaya çalışsa benı şuraya götürürmüüsn dedığınde göturmezdi.
yok saadetAdı Ayşe gibi geldi bana ama neyse?
Ne olursa olsun madem böyle bır rahatsızlıgın var eşine söyle bır daha muhattap olmasın ve bi zahmet görüşmeyin ya sevmediğiniz , güvenmedıgınız ınsanları evınıze sokmayın .beni suraya gotururmusun degil beraber iftara ayni yere davetliyiz isten donuste yakin oldugu icin gecerken benide al demis
bir daha böyle bir şeye izin vermeyin kocanızla konusunbeni suraya gotururmusun degil beraber iftara ayni yere davetliyiz isten donuste yakin oldugu icin gecerken benide al demis
Yani kusura bakmayın ama hiçbir kadın hakkında böyle düşündüğü başka bir kadınla ne eşini görüştürür ne gider gelir. Samimiyiz diyosunuz. Nasıl oluyo?beni suraya gotururmusun degil beraber iftara ayni yere davetliyiz isten donuste yakin oldugu icin gecerken benide al demis
dimi yaa ben onlara çok üzüldümNe olursa olsun madem böyle bır rahatsızlıgın var eşine söyle bır daha muhattap olmasın ve bi zahmet görüşmeyin ya sevmediğiniz , güvenmedıgınız ınsanları evınıze sokmayın .
Örnek : Eda gök , Emrah Albayrak
ilk evlendigim sene bir yakının düğünü vardı bende daha anne evinden ayrilmanin psikolojisini ustumden atamamistim ben gitmek istemedim esimi gonderdim giris dansinda herkes esini dansa kaldirmis bu kadin ortada sap gibi kalmis beni esimde asiri iyi niyetli bir insan ortada kaldi diye esim dansa kaldiriyo bu kadini ayni zamanda esimin hala kızı oluyor bu kadîn. Kadın bi gun sohbet arasinda esini tek salma dısarı bugun beni dansa kaldiran bigun baskasini kaldirir dedi ilk sene esimle bosanmalik oldukbaşka ne gibi olaylar oldu mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?