eltim değil ablası

Yani kusura bakmayın ama hiçbir kadın hakkında böyle düşündüğü başka bir kadınla ne eşini görüştürür ne gider gelir. Samimiyiz diyosunuz. Nasıl oluyo?
Canım samimiyiz derken hergun birbirimizi gormuyoruz tabi ama esimin hala kızı oldugu icin mecburen istr istemez gorusuyoruz

Eşinizin kardeşi halanızın kızıyla mı evli ? Vallah ben anlamadım sizin aile iliskilerini.

hala kızı dansa kaldırsa nolucakki yani bunu eşini salma dışarı beni kaldıran başkasınıda kaldırır demesi hoş değil. hala kızısın sen ne var yani bunda. kadın evet itici canım dikkat et

Yakın olmayıp geliş gidiş yapmayacaksınız demekki..
Görüşmek zorunda değilsiniz ki?
Eşiniz de telefondan ve her yerden engelleyecek. Götürüp getirmeyecek.
Yani çözüm eşinizde..

Ne çarpık çurpuk aile iliskileri var insanların anlayamıyorum .
Abi hala kızının biriyle evli
Diğeri de küçük olanı (eşinizi) mı almanın peşinde.
Görüşmeyi kesin olsun bitsin.

Patavatsız biri mi ? Belki de niyeti kötü değildir.
Çok rahatsız oluyorsanız eşine söyle arasına mesafe koysun. Sizde pek görüşmeyin.

Tam ayak kesmelik mevzu
Kendinizi yiyip bitireceğinize
Mesafenizi korumanız en doğrusu

Patavatsız biri mi ? Belki de niyeti kötü değildir.
Çok rahatsız oluyorsanız eşine söyle arasına mesafe koysun. Sizde pek görüşmeyin.
niyeti kötü olmayan biri olsa bana bakarak hakanla gezdik demezdi heralde kadın kadının her halinden ne yapmaya calıstığını anlar bence

niyeti kötü olmayan biri olsa bana bakarak hakanla gezdik demezdi heralde kadın kadının her halinden ne yapmaya calıstığını anlar bence
Gözümün önünde olmadığı için canlanmadı bir an .
Eğer eminsen mesafe koy ne diye Gidiş Geliş yapıyorsun

NAsıl saçma muhabbetler bunlar ya . Yok eşini beğeniyormuş yok neden senden önce kapmamış. Eşin diycekki önce eşimi alayım sonra seni alırız. İşlerini halledecek seni alacak gidecek. Ne münasebet başka kadınla aynı arabada saçmalardan seçme muhabbetler yahu. Sinirlendim okuyunca. Bide soruyorsunuz yapmanız gereken çok basit. İletişimi kes bitti

senin sonun bu kafayla zaten boşanma , elalemin kadınına ne diye fırsat veriyorsunuz ,belliki bir tahtası kırık.

kadın esinden bosanmıs 5 sene evvel bir ara bana hakan cok hosuma giderdi onceden dedi bende niye benden once kapmadin o zaman dedim guldu gecti

“Ne biçim konuşuyorsunuz. Bu söylenecek laf mı?” deyip terslemeniz gerekirdi. “Ama eskidendi” vs derse “bu bilgiyi benimle paylaşmanın ne faydası var. Ne kadar ayıp” vs demeliydiniz. Siz sınırlarınızı çizmedikçe azıtmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…