Canım samimiyiz derken hergun birbirimizi gormuyoruz tabi ama esimin hala kızı oldugu icin mecburen istr istemez gorusuyoruzYani kusura bakmayın ama hiçbir kadın hakkında böyle düşündüğü başka bir kadınla ne eşini görüştürür ne gider gelir. Samimiyiz diyosunuz. Nasıl oluyo?
Eşinizin kardeşi halanızın kızıyla mı evli ? Vallah ben anlamadım sizin aile iliskilerini.ilk evlendigim sene bir yakının düğünü vardı bende daha anne evinden ayrilmanin psikolojisini ustumden atamamistim ben gitmek istemedim esimi gonderdim giris dansinda herkes esini dansa kaldirmis bu kadin ortada sap gibi kalmis beni esimde asiri iyi niyetli bir insan ortada kaldi diye esim dansa kaldiriyo bu kadini ayni zamanda esimin hala kızı oluyor bu kadîn. Kadın bi gun sohbet arasinda esini tek salma dısarı bugun beni dansa kaldiran bigun baskasini kaldirir dedi ilk sene esimle bosanmalik olduk
evet esimin abisi hala kızıyla evli.Eşinizin kardeşi halanızın kızıyla mı evli ? Vallah ben anlamadım sizin aile iliskilerini.
ilk evlendigim sene bir yakının düğünü vardı bende daha anne evinden ayrilmanin psikolojisini ustumden atamamistim ben gitmek istemedim esimi gonderdim giris dansinda herkes esini dansa kaldirmis bu kadin ortada sap gibi kalmis beni esimde asiri iyi niyetli bir insan ortada kaldi diye esim dansa kaldiriyo bu kadini ayni zamanda esimin hala kızı oluyor bu kadîn. Kadın bi gun sohbet arasinda esini tek salma dısarı bugun beni dansa kaldiran bigun baskasini kaldirir dedi ilk sene esimle bosanmalik olduk
Halasının kızıymış. Boşverin umursamayın. Patavatsız fazlasıyla.Canım samimiyiz derken hergun birbirimizi gormuyoruz tabi ama esimin hala kızı oldugu icin mecburen istr istemez gorusuyoruz
buyuk olaniNe çarpık çurpuk aile iliskileri var insanların anlayamıyorum .
Abi hala kızının biriyle evli
Diğeri de küçük olanı (eşinizi) mı almanın peşinde.
Görüşmeyi kesin olsun bitsin.
niyeti kötü olmayan biri olsa bana bakarak hakanla gezdik demezdi heralde kadın kadının her halinden ne yapmaya calıstığını anlar bencePatavatsız biri mi ? Belki de niyeti kötü değildir.
Çok rahatsız oluyorsanız eşine söyle arasına mesafe koysun. Sizde pek görüşmeyin.
Gözümün önünde olmadığı için canlanmadı bir an .niyeti kötü olmayan biri olsa bana bakarak hakanla gezdik demezdi heralde kadın kadının her halinden ne yapmaya calıstığını anlar bence
işte ben anladığım için sordumGözümün önünde olmadığı için canlanmadı bir an .
Eğer eminsen mesafe koy ne diye Gidiş Geliş yapıyorsun
Bana kızmana gerek yok.işte ben anladığım için sordum
esimin bu konuda bir sucu oldugunu dusunmuyorum esim uzak durmaya calistikca bu kadin yanasiyo bu kadina karsi nasil davranmam gerek
Ne biçim konuşmalar bunlar.Yüz göz olmuşsunuz.Rahatsızsanız görüşmeyin.kadın esinden bosanmıs 5 sene evvel bir ara bana hakan cok hosuma giderdi onceden dedi bende niye benden once kapmadin o zaman dedim guldu gecti
senin sonun bu kafayla zaten boşanma , elalemin kadınına ne diye fırsat veriyorsunuz ,belliki bir tahtası kırık.ilk evlendigim sene bir yakının düğünü vardı bende daha anne evinden ayrilmanin psikolojisini ustumden atamamistim ben gitmek istemedim esimi gonderdim giris dansinda herkes esini dansa kaldirmis bu kadin ortada sap gibi kalmis beni esimde asiri iyi niyetli bir insan ortada kaldi diye esim dansa kaldiriyo bu kadini ayni zamanda esimin hala kızı oluyor bu kadîn. Kadın bi gun sohbet arasinda esini tek salma dısarı bugun beni dansa kaldiran bigun baskasini kaldirir dedi ilk sene esimle bosanmalik olduk
kadın esinden bosanmıs 5 sene evvel bir ara bana hakan cok hosuma giderdi onceden dedi bende niye benden once kapmadin o zaman dedim guldu gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?