mrb arkadaslar bu benim ikinci hesabım telf. degistirdigim icin bu hesabi actim. Benim derdim eltmin ablasi ben 4 yillik evliyim ablasi 4 yildir esime kafayi takmıs durumda cok yakiniz gider geliriz birbirimize. En son olan olayi anlatayim gecen gun hep beraber misafirlige biyerw gidiyoruz esimi aramıs isten dönüste benide alırmısın diye esim isten gelirken almıs misafirlik icin alisveris yapmak icin markete girmis esimle beraber o kadinda girmis esim bisey dememis. tekrar arabaya binmisler ben esimi aradim o arada kizima mama almasini istedim eczaneye girms esim bende geleyimmi demis esime esimde abla sen otur demis. bu arada esimden 4 yas buyuk kendisi. arabaya binince arabanin benzini bitmis calismamis bunlar beraber arabaya benzin falan koymuslar. neyse esim beni aldi evden arabada gidiyoruz kadin bana bakarak hakanla gezdik benzini bitirdik dedi bi kahkaha patlatti o an sacini basini yolasim geldi ama ortam gerilmesin diye sustum esim arkasini döndü baktı la havle cekti yani demem o ki esimle benim arami bozma cabasinda ben bu cabaya anlam veremiyorum ne yapmam lazim bi akil lutfenn