eltim değil ablası

İşte sizde hata. Burada da kadını tersleyip, “Ne biçim konuşuyorsun. Seni dansa kaldırır tabii seni kadın olarak görmüyor ki kardeşi gibi görüyor. Bir daha duymayayım böyle saçma ithamlar. Benim kocam bir tanedir. Gözü benden başkasını görmez” deseydiniz.

Eltinizin ablası ne alaka geçerken beni de al diyor. Yani eltiniz bile bu samimiyeti kuramaz ki ablası hiç. Onun ablasıyla muhatap bile olmak zorunda değilsiniz görüşmeyi kesin hele ki bu durumdan sonra.. ben olsam eltime çat çat söylerim herkes haddini bilsin

beni suraya gotururmusun degil beraber iftara ayni yere davetliyiz isten donuste yakin oldugu icin gecerken benide al demis
Iste bu noktada eşiniz bi yalan uydurup almayacak arabasına alamam diyecek.
Böylece saçma sapan olaylar yaşanmayacak.
Hayat bu kadar basit aslında.
Ayrıca ben bu kadına ağzının payını herkesin ortasında caat diye verirdim birdaha cesaret edemezdi böyle konuşmaya demek sizde yüz bulmuş.

Valla biri bana bunu dese, art niyet olduğunu bilirsem veririm cevabını.. Bir daha bana densiz sözler söyleme, ailemle ilgili derim.. Eşimde hayatta alamaz onu arabaya.. Yol üstü değil ne üstü olursa olsun..

beni suraya gotururmusun degil beraber iftara ayni yere davetliyiz isten donuste yakin oldugu icin gecerken benide al demis

Bence esiniz kabul etmemeliydi ben isten gev cikacagm veya farkli yere ugrayacagm guzargah ustu degil alamam diyebilirdim. Tek care esiniz hoc birsekilde muhattap olmayacak sizde oyle.

Sizde de kabahat var.Madem ilk seneden ne olduğunu anladın daha gorusmeyecektin.
Siz böyle gorüsmeye devam edersiniz o da bu kadar rahat davranır.
Olay akrabalık iliskilerinden çıkmış, sonrasında üzülmemek adına net tavrınızı koyun.

Kadın eltinizin ablası olmasından önce eşinizin halasının kızı.
Tamam belliki aile içi evlilikler yapılan bir aile.
İşte tam da bu yüzden biraz mesafeli olmak lazım.
Madem birbirlerine kuzen kardeş gözü ile bakamıyorlar biraz esprilerine edeplerine dikkat etsinler.
Kadın bu kadar cüretkarsa siz de çata çat cevapları yapıştırın,bozun gitsin.
Ne kafanıza takıcaksınızki,bozun susturun.
Eşiniz de koysun mesafesini.
Kadının daha da ileri gideceğini sanmam

Eşin ne alaka eltinin ablasını alıp götürüyor. Koca kadın binsin taksiye. Valla orda ben kavga çıkartırdım ne bu laçkalık diye kadınıda arabadan indirirdim, kocaya da gözdağı verirdim.

Şimdi anlattığınız şeyler sizin hüsnükuruntunuz değilde kadının cidden böyle bir amacı var ise bu şahıs istediğini büyük ihtimal gerçekleştirecektir, zira bu tür kadınlar genelde amacına ulaşır. Muhtemelen sizdede böyle olacak. Bu kadın hamle yaptıkça siz eşinize surat asacaksınız, siz surat astıkça kadın durmayacak, kadın durmadıkça siz eşinizin başının etini yemeye başlayacaksınız, böyle böyle derken kadın bir güzel aranızı bozacak huzurunuzu alacak sizden, hemde bunu eşinizi ayartarak değil bizzat sizi kullanarak yapacak, zira baktı adam sağlam duruyor direk gidip bu sağlamlığı gösteremeyen eşine oynayacak oyununu, yani size!
Artı KK nın süper zeka yorumcu kadınları hemen eşinizi suçlayacak eşin yüz vermese o kadın böyle rahat davranamaz diye. dişi köpek kuyruk sallamasa erkek peşinden gelmez saçmalığı ile kadınları suçlayan zihniyetten ne farkı var bu yorumcuların artık bilemiyorum!
Velhasılı akıllı davranın akıllı yoksa işiniz zor.

Bencr birazda sorunu eşinizde arayın, o neden elin kadınını almaya gidiyor!!

Mumkun oldugunca gorusmeyin

Bir daha esine .beni de al derse esin hemen bir yalan uydursun

Ama eltinim ablasiyla neden bu kadar fazla gorusulur anlamadim

Siz de bir alemsiniz. Elti kardeşi diye uzattığınız kadın eşinizin halasının kızıymış işte. Millet de şaşırmış ne alaka diye, konuyu dallı budaklı anlatınca siz.

Bunlar kardeş gibi yakın insanlar. Sizden önce de varlardı. O kadının öyle bir niyeti olsa sizin evlenmenizi beklemezdi. İnsan kuzenini arayıp gayet de beni alır mısın der, bunda şaşacak bir şey yok.
Ben size olanı söyleyeyim. Bu kadın sizin hemen gaza gelip bir damla sudan fırtına çıkardığınızı bildiği için sizle kafa buluyor. Siz çıldırıp alevlendikçe gülüyordur. Kocanızı kuzeninden bile kıskanıp, kavga çıkaracak kadar insanlara bu kadar malzeme olmayın bence. Evliliğinizin bir ağırlığı olsun.

Öncelikle eski hesabınızda kimbilir ne vardı ki yeni üyelik almışsınız telefon değiştirmekle ne alakası var üyelik adınız ve şifrenizle açılırdı

O kadının kötü niyetini bilse eşiniz onu almazdı siz nerden biliyorsunuz kadının eşinizle markete girdiğini hadi girdi ne olur yani alışveriş için girilmiş benzin bitmiş beraber almışlar yaa ne olmuş ne var bunda

Allah aşkına yani çok abartı var anlattıklarınızda zamanında hoşlandığını söyleyecek kadar aymaz olabilir mi bir insan alt tarafı takılmış gezdik benzini bitirdik diye yani eşiniz rahatsızda neden aldı?

takıntı yapmışsınız resmen bir market bir benzinci size göre gezmek mi oluyor eşinizin halasının kızıymış üstelik istese o zaman yakınlık kurardı ama yok boşanmış ya eşinize yavşıyor dimi mübarek gün nasıl niyetiniz var yaaa

niyeti kötü olmayan biri olsa bana bakarak hakanla gezdik demezdi heralde kadın kadının her halinden ne yapmaya calıstığını anlar bence

Şakadan da anlamıyor ciddiye alıyorsanız o sizin sorununuz halasının kızı yaa nasıl hitap edecekti bey mi diyecekti..ay aman iyi bak kocana kapmasınlar kadın boşanmış.aman yanii.kadın durup dururken rica etmemiş ki.zaten aynı yere davetliymişsiniz beni de alır mısın demiş insan akrabasının arabasına binemez mi hayır yani görende eşinizin dibinden ayrılmıyor sanır başka olay var mı yok

Buradaki görüşmeyin falan diyenlerde bi.acayip aynı yere giden biri hemde hala kızı beni de alır mısın diye rica edemez mi bir markete girince benzin alınca ne oluyor cidden yani ya da hakanla gezdik diye şaka yapınca saç.baş yolmayı istemek nedir neymiş bir kerede düğünde dans etmişler ne büyük olay ki eminim diğer konularıda vardı böyle ki tanınmasın diye yeni üyelik aldı mune bir bakıversin bakalım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…