ilk evlendigim sene bir yakının düğünü vardı bende daha anne evinden ayrilmanin psikolojisini ustumden atamamistim ben gitmek istemedim esimi gonderdim giris dansinda herkes esini dansa kaldirmis bu kadin ortada sap gibi kalmis beni esimde asiri iyi niyetli bir insan ortada kaldi diye esim dansa kaldiriyo bu kadini ayni zamanda esimin hala kızı oluyor bu kadîn. Kadın bi gun sohbet arasinda esini tek salma dısarı bugun beni dansa kaldiran bigun baskasini kaldirir dedi ilk sene esimle bosanmalik olduk
Iste bu noktada eşiniz bi yalan uydurup almayacak arabasına alamam diyecek.beni suraya gotururmusun degil beraber iftara ayni yere davetliyiz isten donuste yakin oldugu icin gecerken benide al demis
beni suraya gotururmusun degil beraber iftara ayni yere davetliyiz isten donuste yakin oldugu icin gecerken benide al demis
mrb arkadaslar bu benim ikinci hesabım telf. degistirdigim icin bu hesabi actim. Benim derdim eltmin ablasi ben 4 yillik evliyim ablasi 4 yildir esime kafayi takmıs durumda cok yakiniz gider geliriz birbirimize. En son olan olayi anlatayim gecen gun hep beraber misafirlige biyerw gidiyoruz esimi aramıs isten dönüste benide alırmısın diye esim isten gelirken almıs misafirlik icin alisveris yapmak icin markete girmis esimle beraber o kadinda girmis esim bisey dememis. tekrar arabaya binmisler ben esimi aradim o arada kizima mama almasini istedim eczaneye girms esim bende geleyimmi demis esime esimde abla sen otur demis. bu arada esimden 4 yas buyuk kendisi. arabaya binince arabanin benzini bitmis calismamis bunlar beraber arabaya benzin falan koymuslar. neyse esim beni aldi evden arabada gidiyoruz kadin bana bakarak hakanla gezdik benzini bitirdik dedi bi kahkaha patlatti o an sacini basini yolasim geldi ama ortam gerilmesin diye sustum esim arkasini döndü baktı la havle cekti yani demem o ki esimle benim arami bozma cabasinda ben bu cabaya anlam veremiyorum ne yapmam lazim bi akil lutfenn
Bencr birazda sorunu eşinizde arayın, o neden elin kadınını almaya gidiyor!!mrb arkadaslar bu benim ikinci hesabım telf. degistirdigim icin bu hesabi actim. Benim derdim eltmin ablasi ben 4 yillik evliyim ablasi 4 yildir esime kafayi takmıs durumda cok yakiniz gider geliriz birbirimize. En son olan olayi anlatayim gecen gun hep beraber misafirlige biyerw gidiyoruz esimi aramıs isten dönüste benide alırmısın diye esim isten gelirken almıs misafirlik icin alisveris yapmak icin markete girmis esimle beraber o kadinda girmis esim bisey dememis. tekrar arabaya binmisler ben esimi aradim o arada kizima mama almasini istedim eczaneye girms esim bende geleyimmi demis esime esimde abla sen otur demis. bu arada esimden 4 yas buyuk kendisi. arabaya binince arabanin benzini bitmis calismamis bunlar beraber arabaya benzin falan koymuslar. neyse esim beni aldi evden arabada gidiyoruz kadin bana bakarak hakanla gezdik benzini bitirdik dedi bi kahkaha patlatti o an sacini basini yolasim geldi ama ortam gerilmesin diye sustum esim arkasini döndü baktı la havle cekti yani demem o ki esimle benim arami bozma cabasinda ben bu cabaya anlam veremiyorum ne yapmam lazim bi akil lutfenn
kadın esinden bosanmıs 5 sene evvel bir ara bana hakan cok hosuma giderdi onceden dedi bende niye benden once kapmadin o zaman dedim guldu gecti
niyeti kötü olmayan biri olsa bana bakarak hakanla gezdik demezdi heralde kadın kadının her halinden ne yapmaya calıstığını anlar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?