- 5 Aralık 2015
- 714
- 745
- 103
Ben o dansı onların burnundan fitil fitil getirirdim sen de hala görüşmelerine izin veriyorsun ne olur sanki konusmasanız gözü var işte kocandailk evlendigim sene bir yakının düğünü vardı bende daha anne evinden ayrilmanin psikolojisini ustumden atamamistim ben gitmek istemedim esimi gonderdim giris dansinda herkes esini dansa kaldirmis bu kadin ortada sap gibi kalmis beni esimde asiri iyi niyetli bir insan ortada kaldi diye esim dansa kaldiriyo bu kadini ayni zamanda esimin hala kızı oluyor bu kadîn. Kadın bi gun sohbet arasinda esini tek salma dısarı bugun beni dansa kaldiran bigun baskasini kaldirir dedi ilk sene esimle bosanmalik olduk
bu 3 yıl önceki mevzu ve tamamen eşimin iyi niyetinden kaynaklanan bi olay. Bu seviyesiz kadın yüzünden eşimden asla boşanmam ki 4 yıl flört 4 yıl evlilik eşimi çok iyi çözmüş biri olarak başka kadına yan gözle bakacak tanıdığım en son erkek. ben sadece bu ahlaksız kadına karşı nasıl davranırım onu sordumBen o dansı onların burnundan fitil fitil getirirdim sen de hala görüşmelerine izin veriyorsun ne olur sanki konusmasanız gözü var işte kocanda
Ne sen görüş ne eşini görüştür
Yoksa kısa bi süre sonra bosanıyoruz diye konu acarsin ve o sırada eşini teselli eden hala kızı olur
Ben de hiçbir şekilde davranmaman gerektiğini söylüyorumbu 3 yıl önceki mevzu ve tamamen eşimin iyi niyetinden kaynaklanan bi olay. Bu seviyesiz kadın yüzünden eşimden asla boşanmam ki 4 yıl flört 4 yıl evlilik eşimi çok iyi çözmüş biri olarak başka kadına yan gözle bakacak tanıdığım en son erkek. ben sadece bu ahlaksız kadına karşı nasıl davranırım onu sordum
he ya inanılmaz heyecanlı oluyo dimi tovbest..Saçmalık.
Bana niye hiç kimse" eşinde gözüm vardı" diyemiyor yaa. Adamın karısına bunu söylemek için yürek yemiş olması lazım.
Bazı konulara ekşın katmak için hikaye mi ekliyorsunuz, nedir?
yazacak birşey bulamıyorsanız saçma sapan şeyler yazmayın ya. Cevap olsunda torbada olsunArtı
Annemden ayrılmayı psikolojim kaldırmadığı için düğüne gitmedim nedir yani? Sen gitmezsen başkası dans eder tabi.
Bide kocişim çok iyi niyetlidir, sağolsun boynu bükük kalmasın diye dansa kaldırmış diyorsun. Gerçekten mi?
Açtığınız konuyu bi okuyun nolur ya bize de günah.
E sen biliyorsun zaten nedenini, bize sormana gerek yok kadın kocana kancayı takıyor haberin olakadın esinden bosanmıs 5 sene evvel bir ara bana hakan cok hosuma giderdi onceden dedi bende niye benden once kapmadin o zaman dedim guldu gecti
Eee halamı görüşüyorsunuz daha nelerilk evlendigim sene bir yakının düğünü vardı bende daha anne evinden ayrilmanin psikolojisini ustumden atamamistim ben gitmek istemedim esimi gonderdim giris dansinda herkes esini dansa kaldirmis bu kadin ortada sap gibi kalmis beni esimde asiri iyi niyetli bir insan ortada kaldi diye esim dansa kaldiriyo bu kadini ayni zamanda esimin hala kızı oluyor bu kadîn. Kadın bi gun sohbet arasinda esini tek salma dısarı bugun beni dansa kaldiran bigun baskasini kaldirir dedi ilk sene esimle bosanmalik olduk
Biri eşim için bana bunu soyleyecekkadın esinden bosanmıs 5 sene evvel bir ara bana hakan cok hosuma giderdi onceden dedi bende niye benden once kapmadin o zaman dedim guldu gecti
Ben o dansı onların burnundan fitil fitil getirirdim sen de hala görüşmelerine izin veriyorsun ne olur sanki konusmasanız gözü var işte kocanda
Ne sen görüş ne eşini görüştür
Yoksa kısa bi süre sonra bosanıyoruz diye konu acarsin ve o sırada eşini teselli eden hala kızı olur
beni al beni de götür diyene eşin sert bir cevap versin bitsin bu iş..
eşin bişey diyemediğine göre kadindan hoşlaniyor .
sende bişey diyemiyorsun
bende baktim bunlari boşandiydi en yakin arkadaşiyla aldatmiş.. En yakin dediği kişiler herşey ihanet ediyoNe olursa olsun madem böyle bır rahatsızlıgın var eşine söyle bır daha muhattap olmasın ve bi zahmet görüşmeyin ya sevmediğiniz , güvenmedıgınız ınsanları evınıze sokmayın .
Örnek : Eda gök , Emrah Albayrak
Bana bak ucuz fahişe niyetini biliyorum senin kafanı kopartırım birdaha aileme yaklaşma yüzünü öyle bir hale getiririmki annen bile bakamaz de ama telefonla değil yüzüne yüzüne
kadın esinden bosanmıs 5 sene evvel bir ara bana hakan cok hosuma giderdi onceden dedi bende niye benden once kapmadin o zaman dedim guldu gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?