eltim değil ablası

Ben o dansı onların burnundan fitil fitil getirirdim sen de hala görüşmelerine izin veriyorsun ne olur sanki konusmasanız gözü var işte kocanda
Ne sen görüş ne eşini görüştür
Yoksa kısa bi süre sonra bosanıyoruz diye konu acarsin ve o sırada eşini teselli eden hala kızı olur

bu 3 yıl önceki mevzu ve tamamen eşimin iyi niyetinden kaynaklanan bi olay. Bu seviyesiz kadın yüzünden eşimden asla boşanmam ki 4 yıl flört 4 yıl evlilik eşimi çok iyi çözmüş biri olarak başka kadına yan gözle bakacak tanıdığım en son erkek. ben sadece bu ahlaksız kadına karşı nasıl davranırım onu sordum

Saçmalık.
Bana niye hiç kimse" eşinde gözüm vardı" diyemiyor yaa. Adamın karısına bunu söylemek için yürek yemiş olması lazım.
Bazı konulara ekşın katmak için hikaye mi ekliyorsunuz, nedir?

Ben de hiçbir şekilde davranmaman gerektiğini söylüyorum
Hayatınızdan tamamen cıkarmalısın

Artı
Annemden ayrılmayı psikolojim kaldırmadığı için düğüne gitmedim nedir yani? Sen gitmezsen başkası dans eder tabi.

Bide kocişim çok iyi niyetlidir, sağolsun boynu bükük kalmasın diye dansa kaldırmış diyorsun. Gerçekten mi?

Açtığınız konuyu bi okuyun nolur ya bize de günah.

Reactions: H E
Saçmalık.
Bana niye hiç kimse" eşinde gözüm vardı" diyemiyor yaa. Adamın karısına bunu söylemek için yürek yemiş olması lazım.
Bazı konulara ekşın katmak için hikaye mi ekliyorsunuz, nedir?
he ya inanılmaz heyecanlı oluyo dimi tovbest..

yazacak birşey bulamıyorsanız saçma sapan şeyler yazmayın ya. Cevap olsunda torbada olsun

Eee halamı görüşüyorsunuz daha neler

kadın esinden bosanmıs 5 sene evvel bir ara bana hakan cok hosuma giderdi onceden dedi bende niye benden once kapmadin o zaman dedim guldu gecti
Biri eşim için bana bunu soyleyecek öncelikle orada o cümle için demedigimi bırakmaz rezil rüsva ederdim.

Eltimin ablası benim için dıdının dıdısıdır. Gorusmem olur biter. Eşinizi arayıp gel al deme hakkını nereden buluyor.
Kusura bakmayın bu yüzü eşiniz ve siz susarak vermişsiniz. Aradığında açmaz eşiniz telefonu yada açıp isim var der soğuk davranır olur biter..

Kusura bakmayın garipsiniz yani

esimin bi akrabası benimle aynı yaşta bana bende kocan gibi koca istiyorum der başlardı kocamin fiziksel ozelliklerini saymaya bir kez gormezden geldim baktım bir daha söyledi senin o dilini g... Sokarim dedim ve hayatimizdan çıktı bunlara taviz vermicen arsizlar .. Yok iyi niyetmis cartmis curtmus anlamam benim olan benimdir kimse ileri geri seyler soyleyemez

beni al beni de götür diyene eşin sert bir cevap versin bitsin bu iş..
eşin bişey diyemediğine göre kadindan hoşlaniyor .
sende bişey diyemiyorsun

Kaç sene önce olmuş bir olay ve hala kızını dansa kaldırmasında ne var benim kuzenimde evli ama onun evliliğinden önce bizim hukukumuz var çok bağlıydık birbirimize kardeşimdir benim beni başka bir kuzenimin düğününde dansa kaldırmıştı ne oldu yani.

Hayır yani sürekli eşinin peşinde olur arar mesaj atar taciz eder anlarım bir kere kaç sene önce dansı olayı var ki konu sahibinin eşi kaldırmış kadın değil isteyen, bir de bu konu var ve hemen vay efendim eşimde gözü var mı oluyor yahu alt tarafı aynı yere iftara davetliler beni de alır mısın demiş zaten aynı yere gidecekler giderken gittikleri eve götürmek için alışveriş yapılmış ve benzin alınmış ne var bunda ve bir şaka yapmış hakanla gezdik diye hiç mi şaka yapılmayacak.

Zaten gezmedikleri belli işten çıkmış çok geçmeden de şeşini almış evden bu sadece paranoya başka birşey değil zaten konu sahibi de izinsiz 2. üyelik aldığı için banlanmış çünkü şikayet etmiştim kimbilir hangi üye tanınmamak için 2. üyelik aldı kimbilir eski konularında neler yazıyordu daha.

Bana bak ucuz fahişe niyetini biliyorum senin kafanı kopartırım birdaha aileme yaklaşma yüzünü öyle bir hale getiririmki annen bile bakamaz de ama telefonla değil yüzüne yüzüne

beni al beni de götür diyene eşin sert bir cevap versin bitsin bu iş..
eşin bişey diyemediğine göre kadindan hoşlaniyor .
sende bişey diyemiyorsun

Hanımefendi o kadın hala kızıymış konu sahibinin eşinin yahu ve ayrıca da eltisinin ablası yani nasıl hoşlanabilir gerçekten ne deseydi aynı yere iftara davetliler arabası yok ya beni de götürü müsünüz dediğinde yok götüremem eşim kıskanıyor mu deseydi bu kadar mı art niyetli olduk ben anlamadım durup dururken beni al şuraya bırak demiyor yani.

İsteseydi o zaman daha konu sahibiyle evlenmeden olurdu ama yok kadın boşanmış ya tipik erkek avcısı konu sahinin gözünde. ben halamın oğluna da birşey rica edemeyeceksem ama eşi kıskanır diye bu dünya ne hale gelmiş derim yani. Başka hiçbir olayda yok rahatsız etmek yok araması sorması yok vay efendim saçını yolarım falan pes diyorum

bende baktim bunlari boşandiydi en yakin arkadaşiyla aldatmiş.. En yakin dediği kişiler herşey ihanet ediyo güvenemiyorum bile.

Bana bak ucuz fahişe niyetini biliyorum senin kafanı kopartırım birdaha aileme yaklaşma yüzünü öyle bir hale getiririmki annen bile bakamaz de ama telefonla değil yüzüne yüzüne

Şaka mısınız? şaka mı yapıyorsunuz mübarek gün şu yazdıklarınıza kanım dondu resmen kim fahişe pardon? eşinin halısının kızı bahsettiğiniz kişi ayrıca eltisinin de ablası. Yaa gerçekten alt tarafı birşey rica etti diye aynı yere gidiyorlar zaten arayıp nasılsa aynı yere gidiyoruz beni de alıver demesi mi bunu söylemeyi gerektiriyor bir markete girmiş olmaları benzin almaları mı ya da samimiyete güvenerek ki söz ettiği halasının kızı hakanla gezdik benzini bitirdik demesi mi bunu haketmesini gerektiriyor

bu kadar mı gözümüz döndü eşimizi kapacaklar diye bu kadar mı bir şakayı ciddiye alıp hakaret edecek hale geldik sırf eşi yanlış anlayacak diye kuzenimizden birşey de isteyemeyecek miyiz? başka bir olay rahatsız etme var mı yok! biraz izan biraz anlayış ve terbiye edep yahuu!!!

kadın esinden bosanmıs 5 sene evvel bir ara bana hakan cok hosuma giderdi onceden dedi bende niye benden once kapmadin o zaman dedim guldu gecti

Niye benden önce kapmadın demek ne ya !
Nekadar saçma muhabbetler
Nasıl sizinle bu konuşmaya cüret eder veya siz nasıl bunu kendinize yakıştırp bu tarz bir cümle kurarsınız !

Bende insanlarin burbirinin arkasindan konusup konusup samimi olmalarini anlamiyorum ! Nasil iciniz kaldiriyor

eltinin ablası kuzen miymiş

amaaaan konu sahibi kardeş, kuzenle yapılır bunlar ya, abartmasanız olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…