eltim düğünümde kendi gelini saçını yaptırıyooorrr

aklıma baştan niye gelmedi diye yorumunuzdan sonra dedektif edasıyla düşünür oldum kendimi kısık gözlerle buldum vallahi
Kiz cidden yer bence..:)

Sen hatayi bastan yapmisin..

Herkese surpriz olsun sacin :) gelinligi elbet goren olur ama yerinde olsam bahsetmezdim..

Cok agzini yoklayan insanlar demek ki..

Ya karar verdim arkadaslarima falan sordum yakismayacagini soylediler bende hak verdim vazgectim de..

Hatta ne yapayim sence bana bir fikir ver de..

Fikri bile ondan al..

Dugun gunu seni gorunce sok olsun..

Aaaa kiza bak bir de bana geldi sordu fikir aldi ama ne yapmka desin..

Birak desin sok olsun ki ders olsun ona..

Iyi ki eltim yok ya

Ya benim öyle bir eltim olsa boğardım herhalde sen nasıl dayanıyorsun :) Ben saça değil de kırık beyaz elbise giymesine takıldım.
bana sizin cekime bende gelinliğimle gelicem cok tatlı olmazmııııı demesinden sonra kırık beyaz elbiseye eyvallah dicek hale geldim bu yasıma kadar bi düğünde beyaz pantolon bile giymedim bencede geline saygısızlık beyaz bi elbise ama işte fotoğraf cekimime gelinlikle gelmek isteyen düğünümdede kırık beyaz elbise giyer :)

Sen evlensende kısa surede boşanırsın demesi deme elli kere uyardık bu elti sana bela olacak aşırı kıskanç...ve nişanlın gık demiyor seni daha çok rezil eder.
ay allah korusunn nişanlımda tepki verse cok iyi olcakta bişey demiyo işte beyaz elbise salık saç ve taç ona pek cekici bi konu gelmedi sanırm suan :) ama ilk olaylarda daha ağzını acması gerekiyodu yapmadı

kötü bir sey soylememek için zor tutuyorum kendimi yaaaaa ne kadar sacma sapan bir insan. acayip sinir oldum. Dünyanin tek kendi etrafında dondugunu saniyor eltin. ne kadar saygisiz bir insan.gitsin nikah tazelesin bi organizasyon yapsın kendisi için madem cok merakliysa. bi cok insana tuhaf gelir onun o dakka dalga konusu olur sizin düğünde.

görünce benimde ablalarım kuzenler hic rahat duramaz illaki dalga geçerler biliyorum kac yasına gelmis kadın kendi kendini rezil edicek :)

sen konu ac ben ordayım ay allah konu actırtcak dert vermesin nedir bu halimiz ya

İnternetten istediğinle alakasiz olan bi sac modeli indir ve ciktisini al.Cok sevincli bir sekilde eltine goster ve buna karar verdigini soyle. Giderken de kagidi orda unut :))) dugununde yine hayal ettigin neyse onu yap. Ne de olsa asiri kiskanc bi tip bakarsin o modeli yapar

tamamdır ya bunu uygulıcam tepkisinide düğünümden sonra ilk iş buraya yazmak

modeli buldum bile

Eklentiler

• kabarik-gelin-topuzu-modelleri.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 105

Haha valla sen de haklısın. Allah sabır versin sana, ben bile tanımadığım halde bu kadar sinir olduysam seni düşünemiyorum.

Ya bu evlendikten sonra iyice tepene binecek. Nasıl sakin kalabiliyorsun?
Diyeceksin açık açık düğün benim senin zorun ne diye. Çünkü bir önceki konunda bundan rahatsız olduğunu bize belirtmiştin.
Konuyu görünce yine sinirlendim. Yırtarım onun elbisesini ha.
Pardon gelinliğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…