- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Kiz cidden yer bence..:)aklıma baştan niye gelmedi diye yorumunuzdan sonra dedektif edasıyla düşünür oldum kendimi kısık gözlerle buldum vallahi
bana sizin cekime bende gelinliğimle gelicem cok tatlı olmazmııııı demesinden sonra kırık beyaz elbiseye eyvallah dicek hale geldimYa benim öyle bir eltim olsa boğardım herhalde sen nasıl dayanıyorsun :) Ben saça değil de kırık beyaz elbise giymesine takıldım.
ay allah korusunn nişanlımda tepki verse cok iyi olcakta bişey demiyo işte beyaz elbise salık saç ve taç ona pek cekici bi konu gelmedi sanırm suan :) ama ilk olaylarda daha ağzını acması gerekiyodu yapmadıSen evlensende kısa surede boşanırsın demesi deme elli kere uyardık bu elti sana bela olacak aşırı kıskanç...ve nişanlın gık demiyor seni daha çok rezil eder.
görünce benimde ablalarım kuzenler hic rahat duramaz illaki dalga geçerler biliyorum kac yasına gelmis kadın kendi kendini rezil edicek :)Eğer o elti buraları okuyorsa ona sesleniyorum: "Kadın, sen resmen hastasın ve tedavi görmelisin."
Bakın bırakın istediğini giyinsin. Ben de yakında evleniyorum, umrumda olmaz kim ne giymiş, isterlerse çıplak gelsinler. Zaten onu o kılıkta görünce hınzır kuzenler filan kahkahayı patlatacaktır. Her halukârda kimse 9 sene önceki gelinliği hatırlamayacak ama esas kopya gözlerinin önünde olacak
Bir insan kötü niyetli olur da bu kadar salakça kötü niyetli olur mu? Bu hırs ve hasetle birkaç seneye ölür korkarım.
sen konu ac ben ordayımAnacım bende de daha 5 aylık ilişki de sorun olmaya başlayan görümce adayı var :)) Dediğin gibi en iyisi kardeşsiz birini bulmak eltisi ayrı dert görümcesi ayrı dert :) İleride görümcemle ilgili açacağım konularda bende senden destek beklerim
tamamdır ya bunu uygulıcam tepkisinide düğünümden sonra ilk iş buraya yazmakKiz cidden yer bence..:)
Sen hatayi bastan yapmisin..
Herkese surpriz olsun sacin :) gelinligi elbet goren olur ama yerinde olsam bahsetmezdim..
Cok agzini yoklayan insanlar demek ki..
Ya karar verdim arkadaslarima falan sordum yakismayacagini soylediler bende hak verdim vazgectim de..
Hatta ne yapayim sence bana bir fikir ver de..
Fikri bile ondan al..
Dugun gunu seni gorunce sok olsun..
Aaaa kiza bak bir de bana geldi sordu fikir aldi ama ne yapmka desin..
Birak desin sok olsun ki ders olsun ona..
Iyi ki eltim yok ya
sabrediyorum patlama noktam düğünümün ortası olmaz umarımAhhaah ya bi insan kıskandığını bu kadar mı belli eder ben yolardım saçlarını
Beni bul kiz catlarim meraktan :)tamamdır ya bunu uygulıcam tepkisinide düğünümden sonra ilk iş buraya yazmak
modeli buldum bileİnternetten istediğinle alakasiz olan bi sac modeli indir ve ciktisini al.Cok sevincli bir sekilde eltine goster ve buna karar verdigini soyle. Giderken de kagidi orda unut :))) dugununde yine hayal ettigin neyse onu yap. Ne de olsa asiri kiskanc bi tip bakarsin o modeli yapar
eylülde görüsmek üzere o zamanBeni bul kiz catlarim meraktan :)
modeli buldum bile
hahaha cok begendim bunu istiyorum
bana sizin cekime bende gelinliğimle gelicem cok tatlı olmazmııııı demesinden sonra kırık beyaz elbiseye eyvallah dicek hale geldimbu yasıma kadar bi düğünde beyaz pantolon bile giymedim bencede geline saygısızlık beyaz bi elbise ama işte fotoğraf cekimime gelinlikle gelmek isteyen düğünümdede kırık beyaz elbise giyer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?