eltim düğünümde kendi gelini saçını yaptırıyooorrr

hayır canım evliliklerinin ilk 4 yılında hep istemişler ama olmamıs sanırım şimdide hiç bahsetmiyo bile cocuktan

olurmu kızz elbisesi beyaz benim elticiğiminde sadece kırık beyaz :)

ne??
aman tanrim didim.
kolay gelsin sana kardes.

Acaba davetiye vermediginde kendini davet edilmedim diye sayarmi?
Yinede gelirmiki dugune?
Gelir dimi?.
Ben cikis bulamadim.

[QUglycl12, post: 41093858, member: 670815"]hayırr :)[/QUOTE]
Aa neden, farkında değiller mi acaba

Diğer konunza baktım eltinizin takıntılı olduğunu düşünüyorum... Asla kendi isteklerinizden vazgeçmeyin o günü bir daha yaşamayacaksınız ve sonuçta bu sizin yıllardır kurduğunuz hayaller. Ben olsam bırakırım yapsın şimdi düğüne gelenlerin yarısı sizin yarısı eşinizin tarafı yani sadece yarısı o kızın düğününe gitmiş kişiler ki onlarda eminim ki o gelinliği saçı hatırlamıyordur. Ben bile çok detaylara takılan unutmayan bir insan olduğum halde hiçbir arkadaşımın gelinliğini saçını hatırlamam yani o günün telaşından hevesinden eğlencesinden genelde düğünden sonra kimse hatırlamaz hele ki yıllar geçmişse üstünden bu kız yaptığı bu hareketle bilmeyen ve hatırlamayan herkese rezil etmiş olacak kendini ben olsam şahsen bana komik gelir taçla taşlı beyaz gelinik gibi elbiseyle düğüne gelen biri. Hatırlayanlar da sizi çekemediğini düşünecek yani sonuç olarak her türlü rezil olacak

Ben sizin yeriniz de olsam böyle ruh hastası birine bende gaz verir "yaptı bak söyle güzel olur böyle yakışır" diye iyice gelin kiliginda düğüne getirtir sonra da milletin arkasindan kikirtilarini seyrederdim vallahi yemin ederim iyi niyetli olmayan ya da kendini bir halt sanan insanlara tepki olarak dogmusum heralde, hiç tahammulum yok. Bence biraz fisekleyin etegide kabarık filan olsun ani olur filan ayagina o dugunde dolandikca millet gülmekten olur, sizde "ikiz gelin 9 yıl önceydi o moda" tarzı tarzı hadsiz konusmalarina bir öpücük kondurmus olursunuz yaşasın kekolar :*

taç mı takıcakmış ...yuh ya...insan kendini rezil eder mi bile bile...ne sanıyor ki ?
hadi saç ve elbise bi nebze ki elbise bile sıkıntı ama taç olayı bitiriyor...rezil olucak...

Benim görümcemle düğünlerimiz 2,5 ay arayla oldu. Normalde de ne alsam aynısını alan bi insan gelinlik konusunda da aynısını yaptı.
Ben şurdan beğendim dedim sitesine baktım benden önce gidip sipariş vermiş model yok :)
Sonra şu model şöyle şöyle tarif ettim aynısını yaptırmış kandırdımmm :)
İğrenç bi gelinliği oldu sende kandır
Kocaaa bi topuz yaptırıcam Yüzüm gözüm sim içinde olucak kafamda Tüyler olucak de

Ya sen doya doya mutlulugunu yasa tadini cikar takma boyle seyleri sen mutlusun dugun de senin dugunun o gun senin gunun sen kafaya takarsan iyice abartir isi inada bindirirler elti eltinin kumasi gibidir der eskiler..sen hic tinlamadigini onemsemedigini hissettir kendi fesatligiyla gorgusuzliguyle kalsin..daha dugun olmadan boyleyse dugunden sonra senle her konuda kendini yaristircak demektir birak hic prim yaptirma tinlamadigini gorup catlasin

Oldu olacak gelinligini giysin gelsin, masraf etmesin ..zaten diktirecegi srt de gelinlikten farksiz..tacini da takacakmis zaten..rezil olur vallahi..elaleme ilan etmis olur kiskancligini..

ne kadar anlayışsız biri gerçekten, kendi düğünü değilki sonuçta, o gece sizin geceniz, kendi düğününde istedğini yaptırmış şimdi sizinkinde anlayışlı olması lazım, sizinle mi yarışıyor bu ne, bu arada zaten konukların çoğu ayıplar bence

Daha evlenmeden bu kadar içli dışlı olmayın görmeyin şu kadını da Kv yi de

Düğüne de paşa keyfi nasıl isterse öyle gelsin

Erkek tarafı onu tanır sizinle karıştırmaz bir de üstüne güler

Kız tarafı da gelini biliyor zaten eltisini ike karıştıracak değil

Aksine herkes gitsin laf soksun düğünde ay biz seni evlenmeye heveslendirmeyeceksin genç kızlardan sanmıştık koca evli barklı kadın böyle giyinmişsin der gülerler

Ama pratik çözüm bu kadın ile daha az görüşün ne bu böyle bir de sürekli düğün gelinlik vs konuşmayın havadan sudan konuşup kalkın sonuçta Kv bin evinde misafirsiniz o gelince gidin evinize

Hazır gelin olma hevesindeyken oldu olacak bide kocayı değişsede sizde kurtulsanız

psikolojisi normalmiki, yada ne biliyim davranışlarda ölçüyü ayarlayamama neyse o mu varki bilemedim walla çok enteresan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…