hayır canım evliliklerinin ilk 4 yılında hep istemişler ama olmamıs sanırım şimdide hiç bahsetmiyo bile cocuktanÇok özür dilerim de bu ne hadsizlik kendini bilmezlik ya... Resmen sizden önde olmaya çalışıyor bırak yapsın kötü eleştiriler yorumlar ona gelecektir resmen gelinle yarışa girmiştir diye... Bide merak ettiğim bir şey var eltinizin çocuğu var mı acaba?
olurmu kızz elbisesi beyaz benim elticiğiminde sadece kırık beyaz :)yine haline sukret.
Elbiseyi beyaz giymiyorsa sorun olmaz bence.
Burda birini taniyoruz gorumcesimiydi neydi.
Bildigin basbaya gelinlik giyecekti.
Beyaz balik model.
olurmu kızz elbisesi beyaz benim elticiğiminde sadece kırık beyaz :)
hayırr :)Muhattap olma bence bu kadınla. Anlatma birsşeyini. Kv bir şey demiyor mu bu hareketlere bu arada?
bende bulamıyorumm :)ne??
aman tanrim didim.
kolay gelsin sana kardes.
Acaba davetiye vermediginde kendini davet edilmedim diye sayarmi?
Yinede gelirmiki dugune?
Gelir dimi?.
Ben cikis bulamadim.
Vallahi cuk diye oturmus yorumunuz....sizin elti gelin olmaya doyamamis heralde...
Aa neden, farkında değiller mi acaba[/QUOTE][QUglycl12, post: 41093858, member: 670815"]hayırr :)
selam kızlar ben düğün saçımı salık gelinliğimi straplez istiyorum diye eltim bende düğünümde straplez gelinlik giydim salık saç yaptım ikiz gelin olcaz muhabbeti yapmıştı. hatta düğünümde fotoğraf cekimimize gelinliğini giyip geleceğini cok güzel anı olcagını söylemişti. tabiki bu fikrinden kaynım vazgeçirebilmiş cok şükür.. ama gelin saçının aynısını yaptırıp gelcekmiş. kırık beyaz kayık yaka yakaları swarovski taslı kuyruklu bir elbise diktiriyomus. sacınıda kendi gelin oldugundaki tacıyla birlikte (tac swarovski oldugu icin) sadece duvaksız haliyle aynısını yapıcam diyo şimdide. sizce onceki yaptıklarından sonra benmi art niyetle yaklasıyorum normal bi durum mu yoksa hala daha bana alttan alttan aynı sacı yapma mesajı icindemi :)
Hazır gelin olma hevesindeyken oldu olacak bide kocayı değişsede sizde kurtulsanızselam kızlar ben düğün saçımı salık gelinliğimi straplez istiyorum diye eltim bende düğünümde straplez gelinlik giydim salık saç yaptım ikiz gelin olcaz muhabbeti yapmıştı. hatta düğünümde fotoğraf cekimimize gelinliğini giyip geleceğini cok güzel anı olcagını söylemişti. tabiki bu fikrinden kaynım vazgeçirebilmiş cok şükür.. ama gelin saçının aynısını yaptırıp gelcekmiş. kırık beyaz kayık yaka yakaları swarovski taslı kuyruklu bir elbise diktiriyomus. sacınıda kendi gelin oldugundaki tacıyla birlikte (tac swarovski oldugu icin) sadece duvaksız haliyle aynısını yapıcam diyo şimdide. sizce onceki yaptıklarından sonra benmi art niyetle yaklasıyorum normal bi durum mu yoksa hala daha bana alttan alttan aynı sacı yapma mesajı icindemi :)
psikolojisi normalmiki, yada ne biliyim davranışlarda ölçüyü ayarlayamama neyse o mu varki bilemedim walla çok enteresanselam kızlar ben düğün saçımı salık gelinliğimi straplez istiyorum diye eltim bende düğünümde straplez gelinlik giydim salık saç yaptım ikiz gelin olcaz muhabbeti yapmıştı. hatta düğünümde fotoğraf cekimimize gelinliğini giyip geleceğini cok güzel anı olcagını söylemişti. tabiki bu fikrinden kaynım vazgeçirebilmiş cok şükür.. ama gelin saçının aynısını yaptırıp gelcekmiş. kırık beyaz kayık yaka yakaları swarovski taslı kuyruklu bir elbise diktiriyomus. sacınıda kendi gelin oldugundaki tacıyla birlikte (tac swarovski oldugu icin) sadece duvaksız haliyle aynısını yapıcam diyo şimdide. sizce onceki yaptıklarından sonra benmi art niyetle yaklasıyorum normal bi durum mu yoksa hala daha bana alttan alttan aynı sacı yapma mesajı icindemi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?