• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim ... eltim yine eltim

ElSaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2009
222
8
118
Almanya
Slm kizlar ben heralde buranin gece kusuyum :9:
yine bir derdim var ( aslinda dertlerim hic bittmioo )
öncelikle yurtdisindan turkiye gelin gittim 1bucuk sene olucak evliyim 2tane eltim var büyügü sinsinin teki fazla ama sesi cikmioo diger eltim
eltim bana bu zaman icerisinde ck kotuluk yapti esimin eski sevgililerini felan anlatmalar kavga etmeler yk sunu yap bunu yap aklinca kendini büyük hissedior oysa aramizda 6ay var haa:51: ama yenge demek zorundayim.esime anlatim tabi bole bole dedi die kayinbabamin yaninda rezil oldu icim rahatladi vallah ne yalan soylim ondan sonra diger eltimle iftira attmak isteyip kayinbabama sikayet edicekti beni basaramadi ama soylicegi seyde dedikoducuymusum =)) neise kufur ettim bi guzel sonra 4ay gecti konusmaya basladik mesafeli bisekilde ama kadin yapisioo resmen ya kayinvalidem ile altli ustlu otuuroz her allahin haftasi bizde ole hemende gitmioo neiSe ...
ben hamileyim 10gun sonra dogrucam ailemin yanindaim suan almanyada ck guzel ciciler aldim kizima kadin onlara bile goz koymus (ki buarada oda hamile imis 2aylik ) bana diorki bizde kizinin esalarindan giyeriz daha cinsiyetini bile bilmio ve ben cöpümü dahi ona vermek istemiorum ama turkcemde bozuk azcik ne dicem vermemii bana yardim edin guzel bi dille pahali pahali aldiklarimi kadin cocuguna giyidircek ve benim daha ilk cocugum ben bu deli ile napim ??
Soba kurmiyalim dedik yukari kayinvalideme yatmadan yatmaya cikicaktik kisin soba kurulu diye oraya bile goz koymus yk kendi gelicekmis kisin ayni evde kalmak istemiorum onunla :((((((((((((((((((((((( ya ben napim simdi turkiye ye hic gidesim gelmio ama kocam orda dogumada gelemicek yanliz kalmasin die dogumdan hemen sonra gitmek istiorum .. 5 6ayda bir ailemin yanina geliorum simdi bebegimde olucak insallah 3ayda bir gelirim die dusunuyorum ama kocamda orda tek kalio sonra bekar hayatina alisir diyede korkuyorum tasinmayi dusunuyoruz esimle ama 1 2sene sonra diyor esim ..
anlicaniz kizlar toplum icinde bile otursan eltimle seni bozuyor kimse huzursuz olmasin diye yutuorum okadar uyanik kki sormayin kaynanami bile ayakta uyutuo oda hali ile gelinden korkuooo dinlediginiz icin simdiden ck tsk ediorum :70:

bebeğimin küçüklenlerini hatıra olarak sandığa koyucam. kızım büyünce anı olarak hatırlamalk istiyorum deyip kestir at :)

kış için evine ister soba kur ister ufo yak ama evinde dur.

mesafeli olursan kimse kimsenin canını sıkamaz hem.

Senin bebegin 7 aylikken ken o dogum yapmi$ olcak. Bebegin ilk giydigi elbiseleri giydircek degil ya bu kadin! Insan bi çocuguna gider ilk giysisini bile yeni alir be!!
Vallahi yikarken ufaldilar yirtildi atmi$tim çöpe dersin aradan 7 ay geçmi$ olcak yani. Bu kadar da pi$kinlik olunmaz canim. Allah yardimcin olsun...

E$in Almanya ya gelmek istemiyormu? Dogma büyüme Almanya dan misin?... Kiskaniyordur seni e$inin eski sevgililerini anlatmakta nesi böyle. Huzur bozan bi tipe benziyor iyki e$in durumun farkinda ve oradan uzakla$mak istiyor sen bu 1 veya 2 sene sonra ta$inmayi biraz öne çekmeye çali$ e$inle ;-)

Ayy bu kadarda kıskanç olunmaz yahu sende aynısını ona yap gıcıklık yap sende ona :D Deki ben bebeğimin giyisilerini anı olarak saklamak istiyorum de verme sakın aman haa olurmu öyle şey gitsin yeni giyisi alsın kıskanç şey

seni çekemediği ortada zaten sen nerdeysen oda orda bitiyor maşallah bence kendi evinde dur bi yere gitme ona katlanmak istemiyorsan...kıyafet konusuna gelince sen özene bezene alıyorsun oda ortak çıkıyor bu ne güzel iş ben asla çocuğuma başkasının giydiği hiç birşeyi giydirmek istemem mesela belkide böyle davranarak senin huzurunu bozmak istiyordur. bu kadına ne kadar taviz verirsen o kadar başınıza çıkar mesafeni koy geç kenara otur...hayırlısı ile doğum yaparsın inş... :5:

evinde sobanı kur kayınvalidenin yanına gitme.böylelikle eltini de az görmüş olursun
kızının kıyafetlerinide küçülenleri hatıra olarak saklıyacağım dersin olur biter
aslında en kalıcı çözüm başka bir yere taşınmak.bu şekilde eltinle de fazla görüşmemiş olursun ama şimdi de evinde sobanı kur otur derim ben.kimseyle fazla içli dışlı olma daha rahat olursun

cnm üzülmene hiç gerek yok zaten cinsiyeti ne olursa olsun giydiremez:)))) aralarında 7 ay olacaksa biriniz kışın diğeriniz yazın doğum yapacak, böylelikle yazın bebeğine seninkinin kışlıklarını giydirecek hali yok canını sıkma:))

kendini üzme canım ona herhangi bi eşyanı vermek zorunda degilsin vermede.saklarsın bebeginin eşyalarını hatıra olarak onada öyle dersin.tavrını koy bence fazla sıkı fıkı olma.evindende ayrılma eşini tek bırakma mesafeni koyarsan bişey diyemez:20:

cnm üzülmene hiç gerek yok zaten cinsiyeti ne olursa olsun giydiremez:)))) aralarında 7 ay olacaksa biriniz kışın diğeriniz yazın doğum yapacak, böylelikle yazın bebeğine seninkinin kışlıklarını giydirecek hali yok canını sıkma:))

hahaha :)))) hic aklima gelmedi bak

Slm kizlar ben heralde buranin gece kusuyum :9:
yine bir derdim var ( aslinda dertlerim hic bittmioo )
öncelikle yurtdisindan turkiye gelin gittim 1bucuk sene olucak evliyim 2tane eltim var büyügü sinsinin teki fazla ama sesi cikmioo diger eltim
eltim bana bu zaman icerisinde ck kotuluk yapti esimin eski sevgililerini felan anlatmalar kavga etmeler yk sunu yap bunu yap aklinca kendini büyük hissedior oysa aramizda 6ay var haa:51: ama yenge demek zorundayim.esime anlatim tabi bole bole dedi die kayinbabamin yaninda rezil oldu icim rahatladi vallah ne yalan soylim ondan sonra diger eltimle iftira attmak isteyip kayinbabama sikayet edicekti beni basaramadi ama soylicegi seyde dedikoducuymusum =)) neise kufur ettim bi guzel sonra 4ay gecti konusmaya basladik mesafeli bisekilde ama kadin yapisioo resmen ya kayinvalidem ile altli ustlu otuuroz her allahin haftasi bizde ole hemende gitmioo neiSe ...
ben hamileyim 10gun sonra dogrucam ailemin yanindaim suan almanyada ck guzel ciciler aldim kizima kadin onlara bile goz koymus (ki buarada oda hamile imis 2aylik ) bana diorki bizde kizinin esalarindan giyeriz daha cinsiyetini bile bilmio ve ben cöpümü dahi ona vermek istemiorum ama turkcemde bozuk azcik ne dicem vermemii bana yardim edin guzel bi dille pahali pahali aldiklarimi kadin cocuguna giyidircek ve benim daha ilk cocugum ben bu deli ile napim ??
Soba kurmiyalim dedik yukari kayinvalideme yatmadan yatmaya cikicaktik kisin soba kurulu diye oraya bile goz koymus yk kendi gelicekmis kisin ayni evde kalmak istemiorum onunla :((((((((((((((((((((((( ya ben napim simdi turkiye ye hic gidesim gelmio ama kocam orda dogumada gelemicek yanliz kalmasin die dogumdan hemen sonra gitmek istiorum .. 5 6ayda bir ailemin yanina geliorum simdi bebegimde olucak insallah 3ayda bir gelirim die dusunuyorum ama kocamda orda tek kalio sonra bekar hayatina alisir diyede korkuyorum tasinmayi dusunuyoruz esimle ama 1 2sene sonra diyor esim ..
anlicaniz kizlar toplum icinde bile otursan eltimle seni bozuyor kimse huzursuz olmasin diye yutuorum okadar uyanik kki sormayin kaynanami bile ayakta uyutuo oda hali ile gelinden korkuooo dinlediginiz icin simdiden ck tsk ediorum :70:

benim kaynanamda büyük eltimden korkuyor.ama aynı kültürden oldukları için de çok tutuyor onu.karaktersiz ama napıcan diyor

Back
X