Eltim Esimin eski sevgilisinin Resmini begendi

Eşin evliyken eşine sadakat duymayan bir adammış bunu değil de kadını ve eltinizi mi sorun ediyorsunuz? Evli olan kişinin sadakat yükümlülüğü var yani eşinizin . Ortada bir pislik varsa büyüğü eşinizin yani.
Eltiniz ile hiç iletişiminiz samimiyetiniz yokken onun arkadaşlık durumunu sorgulama hakkınız da yok. Geçmişinde aldatma olan eşinize dikkat edin , eltinize değil.

yoo kızmakta haklı falan değilsin, çok abartmışsın, kadınla görüşmüyorsun bile ama beğendiklerinden rahatsız oluyorsun, emin ol sana nispet olsun falan diye beğenmemiştir, bence gereksiz anlam yüklemişsin... eltinle görüşüyor olsan bile çok saçma ve abartılı
istediğini beğenir kadın gayet normal, kötü niyetli olmasıda gerekmez

Siz dunyayi kendi etrafinizda donuyor filan mi saniyorsunuz? Eltinle duygusal bagin mi var? Seni ne ilgilendirir onun begenmesi begenmemesi? Sen rahatsiz olcaksin diye arkadasligini kesmek zorunda mi?

Ben boyle bir durumda olsam ve eltim gelip rahatsizoldugunu soylese ona kocaman bir "sanane" derim.

Ben ozamanlar yasadiklarinda sadece kadin suclu diye bir kelime kullanmadim, Esimin nekadar sucu var, yaptiklari ahlak kurallarina uyuyormu diye de sormadim. Sadece bu yasananlari bildigim icin belkide eltimin hareketini, kücük gözüksede bile dogru bulmadim.

Hiç muhabbetiniz bile olmayan eltinin yaptığına mı takıldınız , takılmanız gereken daha önemli şeyler var oysa eşinizin eski karısını aldatması gibi.

Ben cok rahatsiz olurdum, haklısin. İsi muhataplik kismina getirirse o kötü.

Merhabalar, bende yaklaşık 3 ay önce boşandım, 5 yıllık evliliğim bitti. Ama eltimle çok yakın arkadaş olmuştuk, sanırım hayatımın sonuna kadar bir yerde olsun istiyorum kolay kolay iletişimimi kesemem yani. Eş kişisi bitti gitti ama hem kuzenlerini, hem de eltim ve yeğenlerimi evlilik bitti diye silemiyorum. Hatta arada eltimle görüştüğümüzde sarılıp ağlarız, hep görüşelim, kimseye elti olduğumuzu söylemeyelim arkadaşız diyelim böyle devam etsin ilişkimiz diye. Yani onun hayatına girecek kişi bu şeyleri göze alarak gelmeli bence. Bunu eşinize bağlamayın onların arasında böyle bir yakınlık olabilir, sizi bağlamamalı.

elti daha önceden tanıyorsa ve sizi tanımıyorsa normal. ama bende gıcık olurdum. hatta nişanlımın abisi nişanlımın eski sevgilileriyle arkadaş onlarla geziyor içmeye gidiyor fotoğraf koyuyorlar gördükçe uyuz oluyorum

Birincisi kendiniz stalklamadınız ama Facebook tanıyor olabileceğiniz kişiler diye önerdi diyelim. Siz yokken bu eski sevgili vardı ve belki eltinizle çok yakın arkadaştı, olamaz mı? Sizi ilgilendiren eşinizin davranışları. Eltiniz, eski sevgiliyi yanınızda övüp abartmadığı sürece bence sorun yok.

Insanlarla iliskilerimizi kimlerle evlendigine gore mi ayarlayacagiz?
Misal, kaynim sevgilisini evime getirdi, defalarca birlikte yedik ictik bir muhabbetimiz olustu artik. Simdi ayrildilar ve kaynim su an baskasiyla nisanli.
Nisanlisi bana o kizla gorusme, fotografini begenme dese kusura bakmayin da host derim.
Keza kaynim da karisamaz kiminle arkadaslik ettigime. Cok rahatsiz olacaksa evime getirmeden once dusunseydi.
Kisacasi haksizsiniz.

Bence hiç önemli değil zaten eltinle görüşmüyorsun bile.Bana eltim düğün fotoğraflarına bakarken eşimin düğüne gelen arkadaşı için güzel kızmış demişti hatta bir başka arkadaşı için de dedi bunu güzelmiş falan diye bana gıcıklık olarak yapmış olabileceğini düşünüyorum ama hiç takmadım.Hatta eşimin peşine takılan biri için eşim bana bahsederken bizi falan eltisi gibi görüyodu falan demişti.

Nişanlımın eski sevgilisi maşallah tüm sülalede ekli (komşu kızıymış) herkes beğenir fotoğraflarını yorum yapar. Başlarda sinir oluyodum ama şimdi banane ya diyorum.
Bu arada ben altta kalmamak için düğün arabasına sizinle eğlendim 'gebere jacksonla' evlendim yazdırıcam.
O öyle değil böyle yapılır anlasınlar

evli oldugun halde tanışıklıgınız yoksa sevgilisiyle hiç olamaz. yakın arkadaşıdır muhtemelen

Aynen ilginc milginc.
Nekadar da asagliyici, gicik, kücük düsürmeye calisilan mesajlar yazilmis. Burda soru soran bir insana neden bu tavir, neyse elinize saglik. Ama keske insan Bazen birsey yazmadan elini vicdanina koyup öyle yazsa.

Belki esiniz tanistirdi ve samimi oldular bilemezsiniz ki. Siz eltinizle gorusmemissiniz bile daha. Once tanisin gorusun sonra durumlara bakin. Hala gorusuyorlarmi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…