• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim gerçek yüzünü göstermiyor

Eltim dediğiniz kişinin eltisisiniz ve sizin gerçek yüzünüz nedir?
Yurtdışında yaşayıp onların akşam yemeğine kadar her şeyi beraber yapıyor olmalarını nereden biliyorsunuz?
Kaldı ki bu normal bir şey. Ben eltimin adından başka bir şeyini bilmiyorum, niye böyle bir misyonu olsun ki, niye size ilgi alaka göstersin ki siz ondan önce evlendiniz diye.
Siz mesela, eltinizin doğum gününü kaç kere kutladınız içtenlikle?

Herkese Selam,

sizin yardımıniza ihtiyacım var.
Konuyu kısaca özetliyeyim:
Eşimle 2014 den belli evliyiz, kendisi akrabam olur ve onun babası ve benim ananem üvey kardeş. Kayinvaldemgil beni çok sever, kendi kizlariymis gibi, bende onları kendi annem babam gibi severim.
Eşimin erkek kardeşi 2019 da evlendi ve eltim çok fena. Beni sevmedini resmen fark ediyorum. Ne arar ne sorar, 2 sene arka arkaya doğum günümü unutdu ve Kayinvaldemgil niye aramadınız diye kızınca aradilar.
Asil problem şu: Sürekli Kayinvaldemgil ve kayinbabama yalakalık yapıyor ama öyle böyle değil... Annecim annecim, babacım babacım diye ortalıkta dolaşıyor ve aslında böyle biri değil. Okadar gıcik oliyoruklm mi ona, eşim onu kıskanıyorsun diyor bende vallah yok diom ama rol yapıyor gerçek yüzü bu değil, yalan da söylior diom inanmıyor bana.
Bunun üstünde de ben yurtdisinda yaşıyorum ve eltim kayın ademle aynı şehirde. Ne yemek yapar ne temizlik direk isden sonra Kayinvaldemgil her gün yemek yemeğe.bazen onlarda kaliolar bile. Bizi seviyormuş gibi yapıyor kv yanında ama o yokken ne arar ne sorar.
Benim Bi oğlum var onların henüz çocuğu yok. İnşallah kızım olur diyor (çünkü Kayinvaldemgil kız çocuğu aylede hiç yok ve çok istiyorlar).
Ben napip edip bu kızın gerçek yüzünü göstermek istiyorum ama herkes zaman onu kıskandımi düsünücek. Okadar çok itici mi ben yurtdisinda yaşamamak rağmen sinir oliorum ona sürekli. Napmaliyim onun gerçek yüzünü onu kötülemeden nasıl yaparım?
Seninle iyiki elti deiliz ozamn daha bi orta yerinden catlatdin 🤣🤣 bende yurt disindayim ve yazlari gittikce ordaki eltimle haha hihi iyiz sükür ama yurt disina donunce benim turkiyedeki samimiyet bitiyo ne ararim arada bir nasilsin der gecerim oda senede bir kere veya 2 kere🤣 kv seker gibi kadindir banada birsey yapmaz hakkini yiyemem ama onada ayni sekil orda lonusuruz gelince biter. Benim huyum boyle herkezle ayni sekildeyim ondan sen benim eltim olsaydin beni bi kasik suda bogmak için konu acardin 🤣🤣🤣

Ben olsam gitmemde aramamda size yapmadı şeyi siz ona niye yapıyorsunuz ki? Önce kendine değer vericen ki başkalarida sana değer versin.

Olabilir gerçekten...
Ama ben insanım. İnsanlık görevimi yaptım eltim için değil kendi insanı duygularım merhametim olduğu için yanında oldum bu kim olursa olsun böyle de devam edecek .

Kadının ortaya çıkartılacak bir tarafı yok ki bunu yapabilesiniz. Yani ta oralardan siz belki ayda yılda bir gördüğünüz kadının yüzünü anladınız da her gün aynı sofraya oturan insanlar anlamadı mı 😃 Oturup yemek yemelerini bile kafaya takıyorsunuz enteresan. Ayrıca eltiniz sizi sevmese sizinle muhatap olmak istemese bile bu diğer insanları bağlamaz. Niye herkes sizin doğum gününüzü kutlamıyor diye kadına cephe alsın anlamadım 😂😂

Seninle iyiki elti deiliz ozamn daha bi orta yerinden catlatdin 🤣🤣 bende yurt disindayim ve yazlari gittikce ordaki eltimle haha hihi iyiz sükür ama yurt disina donunce benim turkiyedeki samimiyet bitiyo ne ararim arada bir nasilsin der gecerim oda senede bir kere veya 2 kere🤣 kv seker gibi kadindir banada birsey yapmaz hakkini yiyemem ama onada ayni sekil orda lonusuruz gelince biter. Benim huyum boyle herkezle ayni sekildeyim ondan sen benim eltim olsaydin beni bi kasik suda bogmak için konu acardin 🤣🤣🤣

Ama ben insanım. İnsanlık görevimi yaptım eltim için değil kendi insanı duygularım merhametim olduğu için yanında oldum bu kim olursa olsun böyle de devam edecek .
Doğru keşke bende öyle olsam

Herkese Selam,

Eşimle 2014 den belli evliyiz, kendisi akrabam olur ve onun babası ve benim ananem üvey kardeş. Kayinvaldemgil beni çok sever, kendi kizlariymis gibi, bende onları kendi annem babam gibi severim.
Eşimin erkek kardeşi 2019 da evlendi ve eltim çok fena. Beni sevmedini resmen fark ediyorum. Ne arar ne sorar, 2 sene arka arkaya doğum günümü unutdu ve Kayinvaldemgil niye aramadınız diye kızınca aradilar.
Asil problem şu: Sürekli Kayinvaldemgil ve kayinbabama yalakalık yapıyor ama öyle böyle değil... Annecim annecim, babacım babacım diye ortalıkta dolaşıyor ve aslında böyle biri değil. Okadar gıcik oliyoruklm mi ona, eşim onu kıskanıyorsun diyor bende vallah yok diom ama rol yapıyor gerçek yüzü bu değil, yalan da söylior diom inanmıyor bana.
Bunun üstünde de ben yurtdisinda yaşıyorum ve eltim kayın ademle aynı şehirde. Ne yemek yapar ne temizlik direk isden sonra Kayinvaldemgil her gün yemek yemeğe.bazen onlarda kaliolar bile. Bizi seviyormuş gibi yapıyor kv yanında ama o yokken ne arar ne sorar.
Benim Bi oğlum var onların henüz çocuğu yok. İnşallah kızım olur diyor (çünkü Kayinvaldemgil kız çocuğu aylede hiç yok ve çok istiyorlar).
Ben napip edip bu kızın gerçek yüzünü göstermek istiyorum ama herkes zaman onu kıskandımi düsünücek. Okadar çok itici mi ben yurtdisinda yaşamamak rağmen sinir oliorum ona sürekli. Napmaliyim onun gerçek yüzünü onu kötülemeden nasıl yaparım?
Size ne zarari var? Zaten uzaksiniz. Kaynananiza annecim diye yalakalik yapiyorsa da yapsin veya evinde temizlik yapmamasi sizi niye rahatsiz etti? Dogum gununuzu kutlamak zorunda mi veya surekli aramak zorunda mi? Bana da siz cok takmişsiniz gibi geldi. Baska isiniz gucunuz yok mu oturup eltinizi dert ediyorsunuz?

Kız benim elti benimle hala ilk gün tanışıyor gibi el sıkışıyor:))
Kafamı nerelere vursam acep :)
Yani sarılmıyor bana görünce, el uzatıyor direk, tokalaşıp köşemize çekiliyoruz, 15 yıllık eltim:)

Doğru keşke bende öyle olsam
Dert ettiğiniz şeye bakın, şu an kayınvalideyle aranız iyiyse uzaktasınız diye, yakın olup her dakika içlerinde olsaydınız biterdi o annem gibi seviyorum kızım gibi seviyorum lafları, sürekli bir çekişme huzursuzluk olurdu, size nazları geçiyor diye her işlerini size yaptıracaklardı aman idare et diyeceklerdi, elti doğum gününüzü kutlamıyorsa dert değil nimet sayın.
Uzakta yaşıyorsunuz mis gibi, kim ne yaparsa yapsın sizin değil onların derdi, siz hayatınıza bakın.

Eltinizi kıskanıyorsunuz. Ayrıca kalbinizde kötü

Herkese Selam,

Ayyyy iyi ki ayni binada yasamiyorsunuz ayni ülkeyi bırakın 🤣🤣 sırf doğum gününüzü kutlamadi diye düşman ilan etmişsiniz kadını 😂😂 size bir şey soyleyimmi çok hasetsiniz 🫢🙈😂😂

Back
X