Eltim Hakkında Karar Veremiyorum

Brnim 4 tane eltim var nisanlima borcunu odememek icin kayinpederin yikilmak uzere olan evine benim evlenmemi istiyolar kayinpederide yanima vermek icin plan yapiyolar

Sakin kabul etme kple olur mu ayni evde olmaz
Sende kendi babani sok devreye ne simdi ne yarin ayni eve kizimi vermem oldu ki oyle bisey oldu alirim hemen kizimi desin

Kızl
Demek ki cahil kültürsüz insanlar canım görüşmemekte haklısın ama kocana da söyle söz konusu sen ve çocuğunuz olduğunda kimsenin gazına gelmesin sizi ezdirmesin. Önemli olan eşinin tavri çünkü. Elti de çok önemli birisi değil, geldiğinde ikramını yap, guleryuzlu şekilde ağırla havadan sudan sohbetini yap geç. Kv görümce hakkında tek kelime bile etme bence. Madem görüşmüyorsun lafını bile açma. Kafan rahat olur
Evet inanın anlatsam bence içinden o da ''ah aaah bir de benden sor onları'' diyecek ama sözde bana laf vermemek için susacak. O yüzden dediğiniz gibi elimden geldiğince iyi davranıp misafir edicrm ama asla o konulara girmeyeceğim

Ilk eltiyi mendebur diye tanimlayan sizsiniz o kendini degil siz kendinizi ( sulalecek ) sevdirecektiniz .

Bu kizimizda ilkinde yapmadiklarinizi yapmissiniz ki sevmissiniz iste aramalar ablacimlar zart zurt

Kv ensevdigi sensen neden konusmuyosunuz ? Cunku ciddi sinsi biri . Insan sevdigini gosterir hareketleriyle boyle kiskistirtici bisey soylemez.

Ha benim kvde herkese benim gelinim iyiki triska baskasi olsa bukadar sevemezdim iyikide baska gelinim yok triska kiskanir diye istemezdim diyo :) Pirasayi benden cok sever gram sevmez beni hikaya yani sevse kol kanat olur sana boyle lafla demes
Ha hahaha çok güldüm yaa çok samimisiniz.Öncelikle teşekkür ederim yorumunuza.İlk eltim dediğim benden 10 yaş büyük hani diyorsunuz ya sülalecek sevdirecektiniz kendinizi ben gelin geldiğimde zaten onu sevilmiyor olarak bulmuştum.Bayağı soğuk ne ağlar ki ağlayasın ne güler ki gülesin öyle değişik bir insandı.Ona nasıl davrandıysam yeni eltime de öyle davrandım. Yeni eltim samimiyetimi anladı uzun yıllardır dostluğumuz var belki kızkardeşime anlatmadığımı ona anlatmışımdır ve bugüne kadar ondan zerre kötülük görmedim hala da severim.Kv ye gelirsek ona kalsa konuşurduk araya mesafe koyan benim.Çünkü herşeye karışıyor huzursuz ediyor günahımı alıyor be oğlu en ufaktan surat assın benden bilip bana tavır alıyor. Ücretsiz izine bile ayrılmama izin vermeyecekti kendine ne oluyorsa.
Evet öyle sinsi ki arkadaşlarının yanında beni arıyor nasıl güzel konuşuyor he kızım he yavrum diye ama gel gör gerçekte alakası yok.
İnanın benim kv de evindeki sararmış maydanoz kadar bile sevmez beni

Ben de eltim kayınvalidem hakkında konuşunca en ufak bir şey demem onu destekleyici kayınvalidem de eltilerim hakkında konuşunca demem çünkü laflarım çarpıtılıp aktarılabilir güvenmiyorum.Siz sürekli onlardan bahsettiyseniz ve bir şey diyemiyorsa konuşmamayı tercih etmiş olabilir.
Evinize gelince normal davranın misafir ve sizin onla bir sorununuz olmamış belki de dediğiniz gibi kaynınız demiştir o da ondan öyle davranıyordur.
En akıllıca olanı yapıyorsunuz hani derler ya yağ ile bulgur karışır soğan arada buruşur diye. Çok doğru. Evet ben hiç oralı olmayıp eskisi gibi davranırım ama tabii biraz soğuk olarak.

Allah aşkına şu eltilerinizi bir rahat bırakın. Gün geçmiyor ki burada birisi eltisine takık konular açmasın. Kadın şehir dışına kaçmış, bu sefer de aramadı diye suçlu omuş. Sanki ömrünüz birlikte geçmiş gibi neyin ısrarındasınız ki?

Kadın o veya bu sebeple sizden soğumuş işte, arayası sorası gelmiyor. Ki görünüşe göre sizin kv çekiştirmenizden midesi bulandı. Sizle yüzgöz olmak istemiyor, yarın birgün arkasından dedikodu yapmış damgası yiyip de kimseye kötü olmak istemiyor. Yeterince açık değil mi? Valla telefon sözleri de dahil, eltiniz çok ağır ve mantıklı bir kadınmış, ne kimseyle canım cicim samimi olmak, ne kimseyle küsüp dedikodu yapma derdinde. Mesafesini ayarlamayı bilmiş. Bence siz de eltinizi örnek alın biraz. Kayınvalide ve görümceyle zaten yüzgöz olmuşsunuz, şimdi de eltiyle yüzgöz olmaya çalışıyorsunuz. Ama kadın size "dur" demiş kibarca. Şimdi de uzak duruyor haklı olarak. Uzatmayın. Evinize gelirse normal misafiri nasıl ağırlıyorsanız öyle ağılarsınız.
Tabi bilmeden yorum yaptığınız için haklı görünüyorsunuz eltim il dışına kaçmadı zaten ordaydı. Ayrıca siz de kv nizle karşılıklı dairelerde görümcenizle de altlı üstlü 9 yıl oturun da yüz göz olmayın alnınızdan öpeyim sizi.Lütfen atarken destekli atın biraz böyle cılız herkese yazdığınız yorumları kes yapıştır yapmayın.Tamam?

Allah aşkına şu eltilerinizi bir rahat bırakın. Gün geçmiyor ki burada birisi eltisine takık konular açmasın. Kadın şehir dışına kaçmış, bu sefer de aramadı diye suçlu omuş. Sanki ömrünüz birlikte geçmiş gibi neyin ısrarındasınız ki?

Kadın o veya bu sebeple sizden soğumuş işte, arayası sorası gelmiyor. Ki görünüşe göre sizin kv çekiştirmenizden midesi bulandı. Sizle yüzgöz olmak istemiyor, yarın birgün arkasından dedikodu yapmış damgası yiyip de kimseye kötü olmak istemiyor. Yeterince açık değil mi? Valla telefon sözleri de dahil, eltiniz çok ağır ve mantıklı bir kadınmış, ne kimseyle canım cicim samimi olmak, ne kimseyle küsüp dedikodu yapma derdinde. Mesafesini ayarlamayı bilmiş. Bence siz de eltinizi örnek alın biraz. Kayınvalide ve görümceyle zaten yüzgöz olmuşsunuz, şimdi de eltiyle yüzgöz olmaya çalışıyorsunuz. Ama kadın size "dur" demiş kibarca. Şimdi de uzak duruyor haklı olarak. Uzatmayın. Evinize gelirse normal misafiri nasıl ağırlıyorsanız öyle ağılarsınız.
Tabi bilmeden yorum yaptığınız için haklı görünüyorsunuz eltim il dışına kaçmadı zaten ordaydı. Ayrıca siz de kv nizle karşılıklı dairelerde görümcenizle de altlı üstlü 9 yıl oturun da yüz göz olmayın alnınızdan öpeyim sizi.Lütfen atarken destekli atın biraz böyle cılız herkese yazdığınız yorumları kes yapıştır yapmayın.Tamam?

Niye şimdiden kıvranıyosun ki?
Bekle bakalım gelsin..eğer seni yok sayıp gelmezse sen de hiç oralı olma...eğer kv ile ilişkisi beni ilgilendirmez deyip gelirse buyur edersin..zaten seviyorum diyorsun..güle güle ağırlarsın...

Merhaba güzel bayanlar. Konuya hemen gireyim,
Eltim kaynımım ikinci eşi. Ve il dışında oturuyorlar. İlki öyle soğuk öyle mendeburun tekiydi ki kimseye sevdirmedi kendini. Hatta boşanmalarına kimse ses çıkarmadı.Ama bu ikinci eşi sanki yıllardır aramızda..öyle sıcak, öyle ilgili ve samimiydi ki -geçmiş zaman ifadesi kullanıyorum dikkat- ta ki ben kv ve görüncemle araya mesafe koyana kadar.Kv ler beni severken o da severdi haftada 1 kez falan arardı ben de onu arardım benden de büyük bu arada.Saygı da gösterirdim ablacığım derdim kendisine.Ne zaman ben kv ile arayı bozdum o da benle arasını bozdu. 3-4 kez üst üste ben aradım o ise daha hiç aramadı 5 -6 aydır
Açık açık anlıyorum artık onların yasını tutuyor.Kaynım da aynen öyle.Zaten eltim bence kaynımım sözünden çıkmadığı için aramıza mesafe koydu.Yani şöyle bir ihtimal düşünüyorum kaynım ona '' bak sutlu kokolin benim ailemle pek konuşmuyor sen de onunla konuşma'' demiş olabilir.Ama her ne olursa olsun bizim aramızdan en ufak bir tartışma bir görüş ayrılığı bile yaşanmamışken ve ben kendisini ciddi ciddi çok severken bana bunu yapması çok zoruma gidiyor.Yani sutlu kokolin kv ler ile var, haa onlar için yoksa benim için hiç yok der gibi davranmasına üzülüyorum.

Şimdi bunlar gelecek 1 ay sonra. Ve ben zaten kv lere gitmiyorum orada görüşme durumumuz yok o da kv lersiz gelmez ki bir önceki gelişinde de öyle yaptı. Hadi geldi diyelim benim tavrım tarzım ne olmalı arkadaşlar karar veremedim. Bi akıl verin ikiyüzlü davranmak hiç huyum değil napabilirim? Açık açık konuşsam da üstüne alınmayacak yanlış anladığımı söyleyecek bana biliyorum.Ne yapayım? Şimdiden çok teşekkür ederim hepinize.
Kayinvalidenler doldurmus olabilir. Birebir gorus ve sor bence. Abla benim sana karsi bir kusurummu oldu. Niye boyle olduk diyin sorun ne var bunda. Nolup bittigini bilmeden kopmayin birbirinizden.

Aslına bakarsanız bana kv lerin gelini olduğum için değer verdiğini anladım yani ben olduğum için değil.Haa baktı onlarla aram kötü '' onlara pişmişse bana dünden soğumuş'' misali anladınız
bu hep böyledir ki zaten
elti kayın görümce eşiniz varken yada kayınvalidenizle iyiyken onlar için varsınız yoksa el kızının birisiniz
niye telaşlanıp üzülüyorsun ki ben olsam çok da tınnnn derdim
hiç kimseyi evime dahi çağırmaz arayıp sormazdım ha evime kendileri gelirlerse veya ararlarsa da normal konuşurdum
hiç peşlerine düşme bence

Niye şimdiden kıvranıyosun ki?
Bekle bakalım gelsin..eğer seni yok sayıp gelmezse sen de hiç oralı olma...eğer kv ile ilişkisi beni ilgilendirmez deyip gelirse buyur edersin..zaten seviyorum diyorsun..güle güle ağırlarsın...
Gelir mutlaka gelecek çünkü aramızda hiç kötü bişey yaşanmadı ki ben bunum için şaşırıp kalıyorum zaten. Yorumumuza çok teşekkür ederim

Kayinvalidenler doldurmus olabilir. Birebir gorus ve sor bence. Abla benim sana karsi bir kusurummu oldu. Niye boyle olduk diyin sorun ne var bunda. Nolup bittigini bilmeden kopmayin birbirinizden.
Evet şimdi o da dinledi herşeyi şimdi de benle eskisi gibi olursa sanki onlara ihanet etmiş gibi hissedecek kendini. Samimiyetine güvensem şimdi arayıp sorucam ama yok

Kızl

Evet inanın anlatsam bence içinden o da ''ah aaah bir de benden sor onları'' diyecek ama sözde bana laf vermemek için susacak. O yüzden dediğiniz gibi elimden geldiğince iyi davranıp misafir edicrm ama asla o konulara girmeyeceğim
Hiç sanmam o memnundur hayatından. Kendini kabul ettirmiş, diğer elti aradan çıkmış, simdi ailenin gozbebegidir. Düşündüğün kadar iyi niyetli olsa aranızı yapmaya çalışırdı. En kotu ihtimalle senin için güzel şeyler soylerdi, Kv sana yakın diye eltinle bu kadar sıkı fikı olmazdı canım soğuk olurdu aralari

bu hep böyledir ki zaten
elti kayın görümce eşiniz varken yada kayınvalidenizle iyiyken onlar için varsınız yoksa el kızının birisiniz
niye telaşlanıp üzülüyorsun ki ben olsam çok da tınnnn derdim
hiç kimseyi evime dahi çağırmaz arayıp sormazdım ha evime kendileri gelirlerse veya ararlarsa da normal konuşurdum
hiç peşlerine düşme bence
Zaten boşanmaya kalktığımızda bir Allahın kulu beni aramadı ayrılmayın demedi tabii söz konusu bu eltim daha piyasada yoktu onu da belirteyim.

Gelir mutlaka gelecek çünkü aramızda hiç kötü bişey yaşanmadı ki ben bunum için şaşırıp kalıyorum zaten. Yorumumuza çok teşekkür ederim
Ne güzel işte...kaybetmek istemiyorsan konuşmalısın...3.şahısların getir götürleriyle olmaz bu iş...belki hiç sorun yok..belki de onun şahsi bi problemi var..

Hiç sanmam o memnundur hayatından. Kendini kabul ettirmiş, diğer elti aradan çıkmış, simdi ailenin gozbebegidir. Düşündüğün kadar iyi niyetli olsa aranızı yapmaya çalışırdı. En kotu ihtimalle senin için güzel şeyler soylerdi, Kv sana yakın diye eltinle bu kadar sıkı fikı olmazdı canım soğuk olurdu aralari
Zaten öyle ki..Öyle güzel kendini kabul ettirdi ki ben de dahil herkes çok seviyor onu ama içinden ne geçiriyor bilmiyorum Allah kalbince iflah etsin diyorum

Evet şimdi o da dinledi herşeyi şimdi de benle eskisi gibi olursa sanki onlara ihanet etmiş gibi hissedecek kendini. Samimiyetine güvensem şimdi arayıp sorucam ama yok
Sormaktan zarar gelmez. Sor bence ne cevap verirse versin. Belki fikri degisir. Sormak onemsemenin belirtisidir. Benim gercekten sevdigim bir insansa alirim karsima konusurum.

Oncelikle biraz sakin olun. Ne kadar atarli giderlisiniz buradaki yorumculara karsi. Kusura bakmayin hanimefendi, ister begenin ister begenmeyin yorumlari, HAKSIZSINIZ. Atarinizi giderinizi gidin eltinize yapin bu kadar dert olduysa. Hayret bir sey. Allah kv ve gorumceye de sabir versin size yakin otururlarken.

Sakin kabul etme kple olur mu ayni evde olmaz
Sende kendi babani sok devreye ne simdi ne yarin ayni eve kizimi vermem oldu ki oyle bisey oldu alirim hemen kizimi desin
Babam vefat etti annem var dedim annemi alirim yanima ozaman dedim buyuk eltime anladilar beni kandiramiycaklarini nisanlimin annesi yok bizi tanisma icin cok kotu agirladilar eltilerim babanin evinde toplandilar bir eltim altinlari aldi nisanda takilan hemde nisan gunu bende adini hirsiza cikardim benden ozur dilememi istedi kayinpederim bende eltimin gelip ailemden ozur dilemesini istedim nisanda arkadaslarimin damarina basicak laflar soylemis altinlari calan bildigin hem aramizi yapiyor hemde isine gelmeyince bitirmek istiyor

Merhaba güzel bayanlar. Konuya hemen gireyim,
Eltim kaynımım ikinci eşi. Ve il dışında oturuyorlar. İlki öyle soğuk öyle mendeburun tekiydi ki kimseye sevdirmedi kendini. Hatta boşanmalarına kimse ses çıkarmadı.Ama bu ikinci eşi sanki yıllardır aramızda..öyle sıcak, öyle ilgili ve samimiydi ki -geçmiş zaman ifadesi kullanıyorum dikkat- ta ki ben kv ve görüncemle araya mesafe koyana kadar.Kv ler beni severken o da severdi haftada 1 kez falan arardı ben de onu arardım benden de büyük bu arada.Saygı da gösterirdim ablacığım derdim kendisine.Ne zaman ben kv ile arayı bozdum o da benle arasını bozdu. 3-4 kez üst üste ben aradım o ise daha hiç aramadı 5 -6 aydır
Açık açık anlıyorum artık onların yasını tutuyor.Kaynım da aynen öyle.Zaten eltim bence kaynımım sözünden çıkmadığı için aramıza mesafe koydu.Yani şöyle bir ihtimal düşünüyorum kaynım ona '' bak sutlu kokolin benim ailemle pek konuşmuyor sen de onunla konuşma'' demiş olabilir.Ama her ne olursa olsun bizim aramızdan en ufak bir tartışma bir görüş ayrılığı bile yaşanmamışken ve ben kendisini ciddi ciddi çok severken bana bunu yapması çok zoruma gidiyor.Yani sutlu kokolin kv ler ile var, haa onlar için yoksa benim için hiç yok der gibi davranmasına üzülüyorum.

Şimdi bunlar gelecek 1 ay sonra. Ve ben zaten kv lere gitmiyorum orada görüşme durumumuz yok o da kv lersiz gelmez ki bir önceki gelişinde de öyle yaptı. Hadi geldi diyelim benim tavrım tarzım ne olmalı arkadaşlar karar veremedim. Bi akıl verin ikiyüzlü davranmak hiç huyum değil napabilirim? Açık açık konuşsam da üstüne alınmayacak yanlış anladığımı söyleyecek bana biliyorum.Ne yapayım? Şimdiden çok teşekkür ederim hepinize.
Kayinvalidenizle neden konusmuyorsaniz onn sizi haksiz bulup sizden uzaklasmayi t

Eltinizin hareketini hic garipsemedim. Bence sizi kvyi falan sevdiginden degil yakinligi evliligi
[Q dikkat- ta ki arada.Saygı da gösterirdim ablacığım derdim kendisine.Ne zaman ben kv ile arayı bozdum o da benle arasını bozdu. 3-4 kez üst üste ben aradım o ise daha hiç aramadı 5 -6 aydır
Açık açık anlıyorum artık onların yasını tutuyor.Kaynım da aynen öyle.Zaten eltim bence kaynımım sözünden çıkmadığı için aramıza mesafe koydu.Yani şöyle bir ihtimal düşünüyorum kaynım ona '' bak sutlu kokolin benim ailemle pek konuşmuyor sen de onunla konuşma'' demiş olabilir.Ama her ne olursa olsun bizim aramızdan en ufak bir tartışma bir görüş ayrılığı bile yaşanmamışken ve ben kendisini clar için yoksa benim için hiç yok der gibi davranmasına
Şimdi bunlar gelecek 1 ay sonra. Ve ben zaten kv lere gitmiyorum orada görüşme durumumuz yok o da kv lersiz gelmez ki bir önceki gelişinde de öyle yaptı. Hadi geldi diyelim benim tavrım tarzım ne olmalı arkadaşlar karar veremedim. Bi akıl verin ikiyüzlü davranmak hiç huyum değil napabilirim? Açık açık konuşsam da üstüne alınmayacak yanlış anladığımı söyleyecek bana biliyorum.Ne yapayım? Şimdiden çok teşekkür ederim hepinize.[/QUOTE]

Back
X