Eltim hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var

SEVGİLİ szcn;

yorumun için teşekkürler;
ama asla adım atmam artık
ben kendime yakıştığı gibi davrandım karşılığı bu oldu
artık herneyse onların sorunu
Çünkü kazanmak istediğim kimse yok
istiyorsa o adım atsın...

çok sağol yorumun için.

çok haklısın;
bende aynen dediğin gibi düşünüyorum;
neyse sizlerle konuşunca çok rahatladım
farklı bakış açılarınız ve olayı iyi analiz ederek yorum yapmanız
hepiniz çok sağolun...

Ama eltim uyanmak istediğinde ben çoktan derin bir uykuda olucam...

teşekkürler;
ama eltim için bundan sonra çabam olmayacak;
Bir insanı tanımadan yargılıyorsa zaten benim gönlümü kazanamaz
Kayınvalideme gelince,bayramda yardım edeyim dedim,çocuğuma bakıyor çünkü;
Ama artık çok bekler..

çooook teşekkürler...

bence kayınpederinizi dolduran sevgili kaynanacığınız diğer gelinini de sana karşı dolduruyor olabilir madem sana karşı davranışlarıyla ona karşı davranışları farklı ve bundan rahatsız oluyorsun neden hala onların köleliğini yapıyorsun bence sen ilk önce kendini biraz onlardan soyutla onlarsızda yaşayabilirsin. Bende senin gibiydim karnım burnumda kaynanamın işlerini yaptım ama yaranamadım bende artık mesafemi koruyorum daha huzurlu ve rahatım.

bilemiyorum ama;
tek bir şey diyebilirim çok verici ve beklenti içinde olma yeter...

ben o hatayı yaptım çünkü..

bilemiyorum ama;
tek bir şey diyebilirim çok verici ve beklenti içinde olma yeter...

ben o hatayı yaptım çünkü..

kesinlikle öyle yapacam canım
zaten kayınvalidemle aramda hep sınır bıraktım hiç samimi olmadım yüzgöz olmadım
eltim olursa onunlada aramdaki sınırı aşmamaya gayret edecem

haklısın...teşekkürler

eltin kendini ağırdan satıyorsa bence sende aynısını yap sende o nasıl davranıyorsa sende onun gibi davran bakalım neler olucak...

cnmm bence kayınvaliden eltinide dolduruyor olabilir bu bir
ayrıca senden küçük gelin geldiyse sen niye yinne eski usul devam edip alıştırdın..... ki... ama zararın neresinden dönsen kardır bi dönmeye çalış bak en yakın ark ımın başına gleni anlatıyım....

2.gelin olarak gitti... ve onun girişi ayrı yerde kayın valide ve diğer eltinin girişi aynı(eliti&kaynana altlı üstlüydü ama aynı yerden giriyorlardı)eltisi o geldiği gibi sadece ilk ay az da olsa gitmeye sonra hiç gitmemiş... yane arada sırada sadece... ama ark.ımın canına okudular karnından önünü göremezken sandalyeye çıkartıp
(ki midesi falan bulandığında temizlik maddelerinden işten kaytarmak için yapmadığın yok diye laf ediyordu kaynanası düşün.....)
temizlik yaptırıyorlardı... ama o da direkt diğer eltisi geldiği gibi o da ilk önceleri az gitmeye sonra hiç gitmemeye başladı ve düşün ondan sonraki gelin gelene kadar hiçç evinde çay bile yapmamıştı... küçük eltisi de şimdi sadece ara sıra geliyormuş... eltisi gelinceye kadar hiç kıymet bilmediler bir gün yüzü göstermediler ama şuan haksızlık yaptıklarının farkına varmışlar galiba...
yani demek istediğim öyle abartılı değil ama tamamiyle haklı olduğuN zaman cvb ver... sen ne kadar iyisen o kadar kötüsündür.....

Son düzenleme:
sen bilirsin ama tatlım bence yanılıyorsun..

bir insanı tanımadan yargılamayan kaç kişi var aramızda??

bu konularda bir çoğumuz cahiliz,onunda cahilliğine vermelisin..

bak ne güzel iyi niyetliyim diyordun ona karşı..
bence devam et,dediğim gibi,arkadaşça konuşmaya çalış..
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır..:)

ne olacağını söyliyim,kin nefret,garez..dedikodu..

böyle ateşlemeyin kızcağızı...

tamda kaynanasının istediği şeyler bunlar..

eltin kendini ağırdan satıyorsa bence sende aynısını yap sende o nasıl davranıyorsa sende onun gibi davran bakalım neler olucak...

neden iyiliğin bedeli kötülük olmalı ki? dimi....

tamam ama dahada birşeyler için çabalamak enayilik boyutuna varmaz mı?
ben tatlı dilli oldukça o ağırdan satarsa kendini bu zamanla bende nefrete dönüşmez mi?
ben gördüğümde gene güleryüzlü davranıyorum
geçen gün bir ortama girdik
yanıma oturdu,ben halini hatrını sordum,ondan tık yok,evet ben büyüğüm yön gösterici olmalıyım buna katılıyorum ama çok ağırdan satıyor arkadaşım buna ne dersin...

ne olacağını söyliyim,kin nefret,garez..dedikodu..

böyle ateşlemeyin kızcağızı...

tamda kaynanasının istediği şeyler bunlar..

yok yok ateşlenmem.zaten bu düşüncelerimi bir burda paylaşıyorum.
eve gidince gene güleryüzlü ve herzamanki gibiyim.
Onlara çaktırmıyorum
Eltimi görünce gene ''naber güzelim'' diyorum...

zaman en güzel ilaç...

tatlım neden enayi olacaksın ki ya?
karşındaki kızda duvar değil ya..olsun sen madem adım atmak istemiyosun
bari sakın aranı bozma..hep aynı davran,illa birgün yolu sana düşecek..

benimde kaynım sözlü,mesela ilk başlarda özellikle kayınbabamın yüzünde güller açıyordu,işte gelinim dediğini kaç kez duydum ama hiç bozuntuya vermedim benden neredeyse 10yaş küçük bir bebeyi kıskanacaksam atayım kendimi daha iyi:)

kaynım sözlüsüyle bize yemeğe geldi,onları elimden geldiğince güzel ağarladım,akşamınada kaynanamlara gittik..

yemek haberi bizden önce onlara gitmiş,herkez acaba cosmo eltisine nasıl davrandı diye merak ediyor tabi,

ayyyy dedim aferin kaynıma..iiyi akıl etmiş ne güzel bir pazar günü geçirdik,sözlüsüyle enkısa sürede tekrar görüşelim diye
çok içten konuştuğumu gördükleri andan itibaren,yeni gelinin reklamları yanımda yapılmıyor:)
hani kızda çok tatlı bişiy bana yenge diyor..ağzını yerim onun çok tatlı söylüyor:)

ama belki onu uzaktan tanısaydım içimden zamanla hırslanabilridim..onu niye övüyorlar bende ne eksiklik var diye,çok şükür bir badirede böyle ucuz atlatıldı:)

valla çok şekersin, sağol arkadaşım,pozitif enerjin bana kadar geliyor,bende senin gibiyim iyi niyetli ve samimi,biraz haketmediğim tavırlarla karşılaşınca üzüldüm işte ama geçti,ne kin ne nefret sadece üzüldüm o kadar bu kadar insanları hayatımın merkezi haline getirmemeliyim bunu anladım...

ama asla güleryüzüm asılmayacak ona karşı,kalbim kırık o kadar...

Son düzenleme:
işte bu canım yaa:)

birgün başı sıkıştığında sana gelebilmesi için güleryüzünü eksik etme:)

sonuçta ikinizde gençsiniz çok ortak konularınız vardır..
ve inan kendimden 10yaş küçük kızla bile konuşacak tonla konu bulduk:)

eltinin çocuğu varmı?yada hamilelik?

cnmm bak bunlar sana ileride hastalık olarak döner bilgin olsun.....
nasıl mı stres sıkıntı......... sonuç= hastalık
kimseyle yüz göz olma... eğer gel yap dersede çocuğumla buaralar ilgilenemiyorum de kapını kapat
ve asla taviz verme...(derken bağırış çağırış demek değil. tatlı dille de uzak durabilirsin...) ama ilk zamanlar biraz olacak artık ama olsun... kimse üzülmesin diye sen kimseyi taşıyamazsın...

YOK henüz öyle birşey;bir gün bana sıkıştığında tabiki gelebilir,kapım hep açık,ama beni yargıladığı için pişmanlık duymasını isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…