cnmm bak bunlar sana ileride hastalık olarak döner bilgin olsun.....
nasıl mı stres sıkıntı......... sonuç= hastalık
kimseyle yüz göz olma... eğer gel yap dersede çocuğumla buaralar ilgilenemiyorum de kapını kapat
ve asla taviz verme...(derken bağırış çağırış demek değil. tatlı dille de uzak durabilirsin...) ama ilk zamanlar biraz olacak artık ama olsun... kimse üzülmesin diye sen kimseyi taşıyamazsın...
ne olacağını söyliyim,kin nefret,garez..dedikodu..
böyle ateşlemeyin kızcağızı...
tamda kaynanasının istediği şeyler bunlar..
ahh yaa keşke biz senle eltiiiiiiiiiiiiiiiiiii ( demek istedim :) olsak...ben henüz nışanlıyım ama eltim başıma bela oldu
önerebileceğim ve kk dan öğrendiklerime dayanarak diyorum ki ablacım en güzeli hayatı yaşamak , bizi üzenleri evimizin dışında tutmak ve
hiiçç oralı olmamak...
bazı insanlar ne kadar verici olursan olsun karşısındaki hep daha fazlasını ister bunu anladığımız an kendimizi frenlemeyi bilmemiz lazım...
tatlım ateşlediğimi nerden çıkartıyorsun ben sadece şu teoriyi savunuyorum çivi çiviyi söker...ayrıca kimse kimsenin kölesi değil bazı baskın karekterler malesf böyle naif insanları ezmek için strateji uygulamaktadırlar... benim söylemek istediğim şuydu sana ne veriyorsa sende aynısını ver ne eksik ne fazla bu kadar basit.....
sana bişey söyliyimmi arkadaşım ne kadar burnu havalı durursan o kadar yaranırsın ben bunu öğrendim ,o kadar sıcak yaklaştım hem eltime hem kayınvalideme ama artık yookk son 3 yıldır elimi işe sürmüyorum ,misafir gibi gidiyorum kırk yılda bir ,şimdi nereye oturtacağını şaşırıyor ,önüme getiriyo ,utanmasa ağzıma tutacak,bunca yıl hep ben verdim ama kıymetim olmadı şimdi sıra onlarda ,bence cool ol fazla takılma ,işine bak sen ,bırak ne yaparlarsa yapsınlar ,çağırma madem hanfendi tenezzül etmiyorsa ,sen kendi arkadaşlarınla vakit geçir ,çocuğunla ilgilen ,bence kıskanıyor seni bariz..
tatlım ateşlediğimi nerden çıkartıyorsun ben sadece şu teoriyi savunuyorum çivi çiviyi söker...ayrıca kimse kimsenin kölesi değil bazı baskın karekterler malesf böyle naif insanları ezmek için strateji uygulamaktadırlar... benim söylemek istediğim şuydu sana ne veriyorsa sende aynısını ver ne eksik ne fazla bu kadar basit.....
canım bir insana güler yüz gösterip,ilgilenip halini hatrını sormak
hiçkimseye bir şey kaybettirmez..
vakti gelince eltisi ona zaten ihtiyaç duyacak ve iyi arkadaş olacaklar..
ben eminimki neden bunca zaman konuşmadık diyede söylenecek eltisi:)
bu konu sahibinede eltisi tarafından gelen en büyük özür olacak :)
konuyu tam anlamıyla anlamadığınızı düşünerek bir daha gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum 'Boşa kürek sallamanın bir anlamı yok' polyanna vari halin çok hoşuma gitti....
yapacagın sey cok basit ne demek eltin saç baş yaparken sen kaynana evi temizliyorsun üstelik çocugun da var...senin elitn nasıl havalıysa nasıl mesafeliyse sen d eöyle ol yavas yavas soğut arayı kaynananla..her zaman mesafeli olan sevilir sen köle de olsan kimse kıymetini bilmez kocan bile yeri gelir tabi ki yapacaksın mecbursun der...bastan alıştırmamak lazım yeni gelin bunu basarmış...ben bu tarz şikayetleri olanlara sadece yapmayın zorla mı derim...siz de yapmayın temizliğini falan olsun bitsin mecbur degilsiniz...
yeni geline gelince size tavrı belki yoktur da siz gıcık olup öyle hissetmiş de olabilirsiniz...onu takmayın kendi hayatınızı bakın..
bence o seni kıskanıyor... ve çekemiyor. bundan dolayı da seni aileden soğutmak istiyor, bütün işi sana yıkıyor. sakın kendini kullandırma. o da gelini. sen kendine düşen görevi yapmışsın, ona güleryüzlü davranmışsın zamanında, ama kendisi yanaşmamış. belli ki seni kötülüyordur kayınvalidenlere ve kendi ailesine. bence sen kayınvalidenle aranı iyi tut. sakın arayı bozma onlarla. yoksa kendi ilk fırsatta göze girip seni kayırırlar. bu da kötü olur. eltinle yine konuş ama evine çagırma. birşey olmamış gb davran, ama kendini de ezdirme.
konuyu tam anlamıyla anlamadığınızı düşünerek bir daha gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum 'Boşa kürek sallamanın bir anlamı yok' polyanna vari halin çok hoşuma gitti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?