- 2 Aralık 2024
- 240
- 121
- 18
- 29
herkese selam eltimle evliliğimizin arasında 1 yıl var ilk benim düğünüm oldu biz evliliğimizin 3 ayından beri çocuk istiyoruz ama malesef 20 aydır olmadı şubat ayında düşük yaşadım eltim evlendiği günden beri çocuk istiyor ve bizimde istediğimizi biliyordu eltim ile aramızda pasif ağresif bir ilişkimiz var çoğunlukla kv evinde görüşüyoruz haicen çok görüşmüyoruz daha önceden sorunlarımız oldu çünkü ikimizde evlenince mesafeli olduk ben neredeyse 2 yıldı onda neredeyse 1 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz kayınvalidemlerde görüştüğümüz sürece konuyu hep bir şekilde bebeğe getirir sürecinden bahsederdi doktora gittiğinden konuşur bende kendimce fikir verirdim düşük yaptığım zaman beni aramadı sadece kvlerde iken geçmiş olsun dedi o kadar eltim her ay hamileyim diye ortada gezerdi her belirtiyi her adet geçmesini hamilelikle yorumlar sonra kan verir hüsran yaşardı günlerden bir gün beni arayıp testinin pozitif olduğunu bende varsa başka bir test yapmak istediğini söyledi bende test götürdüm bir şey çıkmamıştı bebek konusunda özellikle düşükten sonra stres yaptığımı bildiği halde hep bebek lafı açar hamileyim diye gezerdi bir kere bile rahatsız olduğumu dile getirmedim burda hata yaptım aslında ve sürekli ilk torunu ben doğuracağım diye orda burda konuşuyor benide strese sokuyordu ilk torun önemli değil ama onun böyle konuşmaları ister istemez beni etkiliyor ve sanki ben doğurğan değil o doğurganmş gibi bir algı oluşuyordu nitekim eltim hamile kalmış herkese bakın herkese söylemişler tahmini 1,5 2 aylık hamile ama eşime ve bana kimse söylemiyor eşim sormuş böyle birşey duydum var mı diye belli değil falan demiş kardeşi 2 3 kez yan yana geldik ama söylemediler ve bende hayırlı olsun falan demedim benim yanımda midem bulanıyor yine diye konuştu ama ya bak ben hamile kaldım demiyor nazardan korksa 1 aylık hamileliği kimseye duyurmaz diye düşünüyorum hassas olduğumu düşüneceğii sanmıyorum önceden yaptıkları ve yanımda yaptıkları zaten düşüncesizlik bu durumda ne yapacağımı bilemedim siz olsanız ne yaparsınız hamile kalamamam beni üzüyor ama bir başkasının hamile kalmasına üzülecek biriside değilim herkesin süreci farklı benim nasibimede sabretmek imtihan düştü zaten eşimle zorlu süreçten geçiyoruz bu kişilerin bunları yapmasıda insanı çok etkiliyor kimsenin bebeğinde gözümüz yok oysaki