Eltim hamile ama bizden saklıyor

Öyle olsa kimseye söylemez ama bi trk konu sahibine söylememis

ben de hamile kaldığımda esimin hamile kalmakta zorluk yasayan kuzenine söyleyememiştim. ikimiz de bebek denerken birbirimize çok destek olmustuk halbuki. ama hamile kalınca kötü hisseder diye çok korktum. hatta o öğrenip aradığında da kendimi kötü hissetmiştim evet belki saçma bir düsünce ama çıkıp bu durumda “ben hamileyim” demek yanlış hissettiriyor.

inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olur takılmayın bunlara. iyi niyetle veya kötü niyetle ne olduysa oldu. siz kendinize odaklanın

Sallama. Sanki paşa torunumu doğuracak ne bu ilk çocuk rekabeti.

Sallama. Sanki paşa torunumu doğuracak ne bu ilk çocuk rekabeti.

yorumunuz için teşekkür ederim ama neden kendimi geliştirmediğimi çalışmadığımı düşündünüz anlamadım 7 yıllık devlet memuruyum böyle şeyler yaşayan insanları neden küçük gördünüz anlamadım bu forumda sanırım herkes elit herkes kendini geliştirmiş kimse özel hayatında eşinin ailesi ile problrm yaşamıyor vs uzar gider

evet istemiyordu bunu hep belli etti bana ama ben konduramadım şimdi oturuyor bazı puzzeller

Şu hayatta ki tek amacınız üremek mi ?
Bu kadar kafaya takılcak birşey değil söylemek istememiş söylememiş bu kadar basit ya. Başka derdiniz işiniz gücünüz yok mu Allah aşkına.
hani bu forumda bu bölüm var ya herkes her şeyi yazabilr sorabilir hoşunuza gitmediyse açıp okumazsınız bu kadar basit sizin ne mesela hayattaki amacınız yazında bende yorumda bulunayım. insanlar sınanmadığı acının tadını ne bilsin.

evet stres çok önemli ve malesef bu dönemde stresimi yönetemiyorum pskolojik destek alamayı düşünüyorum

sizin inceliğiniz olmuş ama malesef karşı tarafın böyle düşündüğünü sanmıyorum inşallah teşekküer ederim iyi dilekleriniz için

Az kalmış doğum yapacaksınız. Teyze sizi hiç görmüyor mu?

Kimseyi küçük görmedim ama sizin mesele yaptığınız şey çok saçma olaya geniş açıyla bakıp düşünün. Elti in karakterinin durumu ortada ona uyup çocuk yapma yarısına girme diye başka şeylerle kendini meşgul et dedim çalışip çalışmadığını yazmamissin ben sadece başka işlerle meşgul ol diye lafın gelişi söyledim.hobi edin gez toz ozaman.

Yok hayır, aynı şehirde değiliz. Birbirimizi arayıp sormuyoruz da zaten pek. Aileyle de pek sık görüşmez yıllardır.
Ben de 2. Gebeliğim de aynı Şehirde olmadığım tanıdık ve akrabalarıma söylememiştim. Çünkü zorlu bir hamilelik geçiriyordum. Bir de özellikle arayıp söylemek de bana komik geliyordu

Neyse doğum yaptım. Tabi duydular hemen arayıp küsmeler, tripler neler neler yaptılar. Resmen kavga eder gibi tepkiler..

Sonra, söylememekle ne kadar doğru yaptığımı anladım.

Gelmişim 38 yaşıma hamile kalmişım o saatten Sonra reklam mı yapacağım. Hani insan denk gelir söyler öyle bir şey de yok. Bazı insanları anlamak zor gerçekten.

Katılıyorum kesinlikle. Ben de zor kavuştum, tüp bebek oldu. O yüzden açıkçası kimseye söylemek istemedim ilk başta. 3 aydan sonra yakın çevrem ve aileler öğrendi. Kimsenin tribini çekemem açıkçası. Nazara da inanıyorum şahsen.

Ben de nazara inanıyorum. Zaten bir sürü zorluk yaşamışsınız üstüne bir sürü duyguyu çekmeye gerek yok.

Bebeğinize sağlıcakla kavuşun. Güzel, uzun bir ömrü olsun kuzucuğun

Eczane dururken size gebelik testi istemesi bile manasız. Keşke hiç bu çocuk konularına yorum yapıp konuşmasaydınız öncesinde.
Şimdi gerçekten hamileyse değişik şeyler düşünmüş olabilir.
Lafı olursa hayırlı olsun der geçersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…