Eltim hava atıyor

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
mrb kızlar off off bende dert biter mi anam komşu arkadaş derken şimdide elti sayıldığımız bi kadın var sinirlerimi bozan bu hanımefendiylede eşlerimiz kuzen (teyze çocuğu). benden 3 yıl önce evlenmişler şu an 2 çocuğu var ben iki yıllık evliyim bebeğim henüz yok. önceden bana çocuklarıyla hava atardı kıskandırırdı şimdi ise ev dekoruyla başkada işi yok zaten napsın oda. ben geçen yıl başka bi eve taşındım kendi evimiz diyebilirim kiracı değiliz. eve taşınırıken mutfak kapı vs. değiştirmiştik hanfendi beğenmedi şimdi o ev aldı içini kendisi yaptırıyor bana sürekli hava atar yok mutfağıymış yok fayansıymış bilmem ayna alıcakmış duvar rengine kadar hava atar bide herkesin ona çok zevkli olduğunu söylediğini anlatır durur. yok 2 çocuk annesi olduğu belli değilmiş çok güzelmiş çok zevkliymiş merak ediyorum bunları kim söylüyor hiç arkadaşı yokki bizden başka :) ben evime güzel bişey alsam geldiğinde bakar ama görmemezlikten gelir. 'bak bunu yeni aldım' dediğimde ise :) aa hiç farketmedim der hemen

bak böyle üstüne sakız çigne bide balon yap patlat o senin için geberiyo ondandır

:)) ciddimisn dmekki kendimi doğru ifade edebilmişişm aslında çok azını yazdım bide yalanlarını yakaladım varyemez hanfendinin ama neyse konu o diil :) ama kıskandığı doğru wayy bee na kadınmışım yaa hiç bişey yapmadan çatlatıyorum hahah bide yapsam nolur :) onun yapamadıklarını ((akşamları eşimle dışarı çıkmamız tatile gitmemiz çok gezmemiz)) yapıyorum ama anlatmıyorum üzülmesin imrenmesin diye :) demek ki anlatmalıymışım :))

Belki de hava atmıyordur,sadece anlatıyordur evini,eşyalarını.
Sonuçta yeni almış,hevesleniyordur.
Belki de benim gibi evini çok seviyordur.

Evini, eşyalarını anlatanları hiç hazetmem..Çok samimi değilseniz neden hep yaptıklarını, yapacaklarını anlatır ki, aynı görgüsüzlük gibi.

o kısıyı oyle kabul edıp davranıslarının uzerınde durmazsanız
sızı bu kadar rahatsız etmeyecektır davranısları
karsı tarafta prım vermedıgınızı gorunce zevk alamayacak ve bır sure sonra azaltacaktır davranıslarını

Bu kadar zavallı, acınacak bir insan neden sizi sinirlendiriyor ki. Onun yaptıklarını önemsemeyin. Ayrıca siz de ona yaptıklarınızı anlatırsanız onunla aynı seviyeye düşmez misiniz

vallaha benımde eltim kıskanç ve sonradan görmedir acıkcası o yuzden pek kaale almıyorum artı seviye olarak yerlerde surunen bırı o yuzden sıze tavsıyem boyle birini yanı eltınızı sızde benım gıbı gormezden gelın

Son düzenleme:

anladığım kadarıyla siz de hep bu yaptıklarını anlattığı için kendisini kıskanıyosunuz? Öyle olmasa buraya yazmazdınız sanırım.Böyle şeyleri boşverin kim ne yaparsa yapsın herkes kendinden sorumludur

etkiye tepki:)
o size nasıl yaklaşıyorsa sizde aynı şekilde yaklaşın..

hiçoralı olma derim ben sana
hayatta övünecek vasıfları olmayan insanlar sahip olduklarını karşısındakinin gözüne sokmayı tercih ederler
bende çok yaşadım bunları ama onun cahilliğine verdim sürekli
sonrada başıma gelmeyen kalmadı zaten
hazır iş işten geçmeden kaç kurtar kendini

Amaaaan derdine bak ; ben kendi eltime sahip çıkmıyorum sen tutmuş kuzen karısını eltim diye sahipleniyorsun.

Dıdının dıdısı dış kapının mandalı.

iki dakikada kadını kıskanç, fesat, amaan bu ne böyle be denilesi kadın yapmışsınız yahu
kadın alt tarafı evinden eşyalarından bahsetmiş. konu sahibi de yeni aldığı eşyayı göstermiş nolmuş yani..

kadının davranışlarından konuşmalarından rahatsız oluyorsan hiç görüşme yada minimum seviyede görüş zaten eltinde değilmiş kuzen eşi çok önemli biri değil ki görüşmesen ne olacak:97:
niye kendini boşu boşuna yıpratıyorsun ki

iki dakikada kadını kıskanç, fesat, amaan bu ne böyle be denilesi kadın yapmışsınız yahu
kadın alt tarafı evinden eşyalarından bahsetmiş. konu sahibi de yeni aldığı eşyayı ..

[göstermiş nolmuş yani

sorun eşyalarından bahsetmesi değil sorun bana sürekli hava atması konu saptırılmasın lütfen herkes yeni aldığı bişeyin sevincini paylaşabilir bu gayet doğal ondaki farklı bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…