Eltim hava atıyor

kıskanmak değil , henüz anne olmadım çok istiyorum o bu zaafımı biliyor ve o yüzden çocuklarını kullanıyor.
eşyaya gelince ben evlendiğimde tüm eşyalrım çok güzeldi benden sonra eviyle uğraşmaya başladı benden sonra tüm eşyalrını değiştirmeye başladı hatta renkeler bile benimkilerle aynı bu durumda sizce kıskanan ben miyim ??

Kuzeninizin esi bana kalırsa da yaırısıyor kıskanclıktan mı yapıyor yoksa gıcıklıktan mı bilemiyorum!
Bende birsey yaparsam mesela evimi degistirsem bende anlatırım hava atmam tabiki ama mutlu oldugum her halimden anlasılır.. Ama ben cok zevkliymisim herkes öyle diyor, ben böyleymisim vs diye kendini öven insan icinde iyi birseyler düsünemiyorum cünkü ben kendini öven insanlardan nefret ediyorum!

bahssettiğiniz bayanın size hava atmasından rahatsız olabilirsiniz. o zaman,bayana dolaylı yollardan işte bir komşum var çok görgüsüz aldığı her eşyayı anlat anlat bitirmiyor gibi örnekler vererek, kendisini dışarda görmesini sağlayın belki görgü dışı davrandığını anlayıp, her aldığını size pazarlamacı edasıyla anlatmaz...bir de size tavsiyem sık görüşmeyin ve bu tarz insanları umursamayın...

saol canım en doğrusu bu olmalı :)

I]Eşinizin kuzenin eşi uzak yani elti değil bence. Size hava attığını düşünüyorsanız görüşmeyin olsun bitsin. Başka arkadaşı da yokmuş madem. Burnu sürtsün biraz.[]

hiç sevmem böyle insanları kapıları sen beğenmişsin ya yete bende eşya yaptırdığımda beğenmeyenler oluyo benim zevkim deyip geçiyom hiç takılmıyom benim içime sinsin yeter

malesef onu yapamıyorum yani hava atamam vicdanen çok hassasım üzülürüm hava atamam ... sahip olduklarımla kimseyi üzmek istemem elimde değil ben yapamıyorum

Peki samimi olmak zorunda mısınız? Ben eşimin kuzenlerinin çoğunu tanımam bile :26:
Her neyse...
Sen neden bu kadını umursuyorsun? işi gücü olmayan boş bir insanmış işte, konuşup duruyor.
Sen ona hava atıyor diyorsun ama kendinde yeni aldıklarının farkedilmesini istiyorsun, farkedilmeyince bak bunu aldım diyorsun. Arada pek fark da yok bence. Neyse

Başka bir başlıkta da anlatmıştım ama, tekrar özet geçeğim.
Eltim ev almıştı ve evi çok dar olduğundan eşyaları tıkış tıkış olmuş, hatta bir kısmını alakasız odalara yaymak zorunda kalmıştı.
Bu konuya üzüldüğünü k.validemden duymuştum.
O nedenle ev görmeye gittiğimde "küçük olsun, senin olsun" şeklinde yorum yaptım, hiç birşeyini eleştirmedim, hatta evin pozitif yanlarını aradım buldum ve ona vurguladım.
Sonra o bana geldi.
Biz de yeni ev almıştık, onunkinden çok farklı. Sırf anlatabilmek için yazıyorum, hem genişliği, hem muhiti, dekorasyonu vs herşeyiyle çok farklı.
Ve evimi gerçekten çok çok seviyorum. Kimseden övgü beklemiyorum, ama seviyorum evimi.
Evimde eleştirmedik nokta bırakmadı, duvar renginden, koltuk markasına, halı deseninden, yatağımın genişliğine kadar vurdu da vurdu..

Eşya biraz da baktığın gözle alakalı bence, ev de öyle.
Hiç birşeyden tatmin olmaman da mümkün, evim güzel evim mantığında huzurlu olmanda.
Eleştirilerine "ben evimi gerçekten çok seviyorum"' dan başka bişey demedim, gerek yoktu.
Zaten onun saydıklarını hemen yapsam, gene beğenmeyip bişeyler bulacaktı kesin.

Bazı insanlar çok sever kendi övmeyi, hatta "herkes öyle diyor benim için" diyerek desteklerler, herhalde abarttıklarını fark ediyor kendileri de..

Şu durumda az görüşmenizi öneririm ben.. Çünkü düzeltemezsiniz onu.
Görüşmeniz şartsa, en azından "içinde çok huzurlu olduğumuzdan mıdır bilmem, evimle pek oynamayı sevmem" deyin, o msjı alır.

boşver sen onu .......bunlar fani şeyler ....
benim eltimde elinde olmadan o kadar belli ederdiki böle tırnağı kemire kemire bi hal olurdu ......normalde çok bi acayip giyinirdi ..ben evlendikten sonraki gardrobı bnm kıyafetlerime benzer kıyafetlerle doludur ,kemerler bile ama ben umursamıyorum ....ahh rahmetli sonra bastım tekmeyiii:))))..bigün tamamını anlatacam burda kocamla aramı açmaya çalıştı,çok saygısız hareketleri vardı kayınpederine çakal diyen biriydi,kaynanasından su isteyen fln..ben gelince herkezin beni çok sevdiğini görünce çatladı napcanı şaşırdı ....görüşmüyorum ve görüşmeyide düşünmüyorummm öle insanlardan uzak durucaksın ben onu bunu bilmem.....

rabbim görsün en kısa zamanda sana nur topu gbi bi evlat versin inş....

ben hep böle yaparım ve işe yarar

bence biraz büyütmüşsün canım yaa,
aldırma dinleme hatta,en güzeli sana alakasız şeylerden bahsettiğinde
sen alakasız konular aç.

vallahi inanın o kişiden çok ben size şaşırdım,hadi o bu tür şeyleri üstünlük olarak görüp size hava atıyor siz niye bu tuzağa düşüp canınızı sıkıyorsunuz...

görmezden,duymazdan gelin gülüp geçin yahu!!!

Eltinle durumun tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş durumu.
O hava atan görmemiş saygısız bir tip sende kıskançlık duyguları çok olanş herşeyi kıskanan biri. Senin duygularınla besleniyor sende kandi kendini yiyorsun.
Beni çoçuklarıyla kıskandırıyordu nedemek yahu? Komik.... ,
Bence eltinden çok başka şeylerle ilgilen. ne yaparsa yapsın evmi alır kilomu kendisi bilsin sende yani bir çevre kur.

kendisi seni kıskandığı için bu tarz şeyler yaparak kendisi üstün göstermeye çalışan bir zavallı sadece. benim eşimin kuzeninin eşide aynısını yapmaya çalışmıştı ve benden okkalı bri cevap yiyince hazımsızlığı başlamıştı. onu bırak kendi amcamın gelini bile öyle parmağındki yüzüğü bile söyledi bulgari markaymış bende bizde öyle baba yok amcam olmasa neyle alacaktınız deyivermiştim. biz kendi çabalarımızla bu kadar alabildik sizde kendiniz alında görelim demiştim yutkundu kaldı. okkalı cevap yapıştır geç şakayla karışık. mesela koltuklarm şu marka diyene ben ay gerçekmi ben markaya değil rahatmı ona bakarım rahatsız koltuklara bu kadar para bayılmak aptallık derim. ama bunlarıda seneler sonra yapmaya başladım ohh içim şişiyordu vallahi rahatlıyorum inan sende yapmalısın.

beni çocuklarıyla kıskandırıyo ne demek biliyormusun ?? çocuk hasretiyle yanıyorsan ve karşındaki kadın çocuklarını senin gözünün içine baka baka annem bi tanem yavrum diye sana baka baka seviyorsa imrendiğini farkediyor ve başkalarının yanında yapmadığı şeyleri senin yanında yapıyorsa kıskandırmaya çalışıyor işte kıskanmıyorum ama imreniyorum bende olsun isityorum bunun farkında bilerek yapıyor niye şaşırdınız ki

esının kuzenının karısı senın nıye eltın oluyorkı, cok kafana takma sende onunla cok gorusme, kafanı yoracak baska seyler bul. sanırım ıkı kadın bırbırınızle ugrasmaktan baska bısey yapmıyorsunuz.

valla eltı yada kuzenının karısı benım hıcbırseyım degıl aranızda akrabalık bıle yok bana gore . cok da tın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…