Eltim Her gittiğim yere gelmek istiyor

oğlunuzun araba koltuğu yok mu?
araba koltuğu bayağı bir yer kaplıyor
sizin hariciniz sadece 1 kişi daha alabilir.
yani kucak kucağa olmaz
uzun yol koltuksuzda olmaz dersiniz.

işte 2 yaşında oğlum olmasa gitcem öne pturcam gerisi önemli değil o çocukla nasıl önde seyehat edicem.

2 yasında oğlunuz kucagınızda gitmeyecekse araç koltugunuz var..
o da 1 kişiilik yer kaplar..
ne yaparlarsa yapsınlar sığamazlar arabaya..
maddenin hacmine aykırı..

eğer eşiniz halletmezse,araç kullanıyorsanız,siz geçin direksiyona, oğlunuzu da verin babasına öne.. madem ailesine onu bunu diyemiyor.. önde çocukla yolculuk yapsın...

2 yasında oğlunuz kucagınızda gitmeyecekse araç koltugunuz var..
o da 1 kişiilik yer kaplar..
ne yaparlarsa yapsınlar sığamazlar arabaya..
maddenin hacmine aykırı..

eğer eşiniz halletmezse,araç kullanıyorsanız,siz geçin direksiyona, oğlunuzu da verin babasına öne.. madem ailesine onu bunu diyemiyor.. önde çocukla yolculuk yapsın...

oğlumun araba koltuğu var ve bende araba kullanıyorum . gerçi öyle yapsam daha iyi olur heralde yani koltuğunu çıkaramıyacağı bu kadar yol kucakta gidilemiyeceğini anlatsam olurmu acep

oğlumun araba koltuğu var ve bende araba kullanıyorum . gerçi öyle yapsam daha iyi olur heralde yani koltuğunu çıkaramıyacağı bu kadar yol kucakta gidilemiyeceğini anlatsam olurmu acep

yani.. en mantıklısı bu bence..
arkada araç koltuğunda olmalı oğlunuz.. hem mantıklısı hem de en az tehlikelisi bu bebek için..

herşeyi geçtim çocuğun güvenliği için gerekli gelmemeleri..

çocuktan bahsedin şu zır cahillere..

allahım ne düşüncesiz insanlar varakannehir
herkes sadece kendini düşünüyo yaptıkları bencillik sadece
ama kayınvaliden hatalı burda niye eltinide çağırıyor ki
bence arabada yer olmayacağını kaynanana söyle o çözsün bu sorunu

böyle duruma eşimle bende mahsur kalıyoruz ama elden bişi gelmiyo buyrun diyoruz :kızgın:

Hadi bu sefer kayınvalideniz haber vermiş gideceğinizi ama tatile vs giderken neden haber veriyorsunuz haber vermeyin...
Açıkça söyleyin yer yok arabada diye. 4 kişilik arabaya 7 kişi sığar mıymış...

Keske Türkiyedede cocuklarin arabada oto koltugu kullanmasi zorunlu bir kanun haline getirilse

burda kesinlikle kücücük bebegi kucakta bir yere götüremezsiniz

valla canim yerinde olsam kaynanami direk arar ona arabada yer olmadigini ve o kadar saat kucagimda cocuk tasiyamayacagimi söylerdim

ya da madem ki ehliyetin var esiin alsin cocugu kucagina ,otursun arkaya ,hayret bisey yhaa bu erkekler eslerine geldimi kükrerler aileye geldimi seslerini keserler ,sanki evdekinin kirilan kalbi yok kaydirigubbakcemile

Aynı benim kedi gibi desene! O da nereye gitsem peşimde :) Başkalarının hayatlarına nane olan, kendine ilgilenecek bir uğraş, hobi ya da herhangi bir şey bulamayan, asalak gibi ona buna yapışan, "bende geleceğim, bende ondan alacağım, bende senin yaptığını yapacağım" diye kıl kuyruk, kişiliksiz kişilerden nefret ediyorum.O ne der, bu nasıl anlarlarla bir bakacaksınız hayat bitmiş,ömür geçmiş, tavrınızı koyun, derdinizi anlatın, millet saçmalamaya cesaret ederken bizlerin haklı olduğumuz konularda laf etme hakkımız olsun biraz da.

merhaba arkadaşlar. benim başımda da bir eltim var . şimdi direk konuya gireyim.

23 nisanda eşim çalışmıyor birde hafta sonuna denk geldiğinden dedikki ankaraya gidelim bende 2 gün izin aldım. gitme sebebimizde annesi çok istedi eşimin. kardeşi hacı oldu gidip görmek istiyorum dedi bizde vesile olalım dedik neyse. geçen akşam kayınvalideme dedimki babamda gelcekmi ankaraya dedim yok galiba fatma gelcek dedi (eltim olur) ben dumur tabi hiç birşeyden haberimiz yok . planı yapan biz haberi olmayan yine biz. şimdi benim 4 kişilik bir arabam var biz 3 kişiyiz ( 2 yaşındada oğlum var) annesi gelcek hadi eltim gelse 5 yaşında kızı var kızınında maşşallahı var yol boyunca kucağında tutamaz eee eşide gelse 7 kişi olduk . benim arabam minibüs değil ki . birde diyorumki bizim niye haberimiz yok emirvaki yapılan şeye uyuz oluyorum. birde geçen yıl biz tatile giderken eşimin ortanca kardeşi ( eltimin eşi) anne bende seni ankaraya götürürüm dedi nazire yapar gibi ama tabiki adam cimri götürmedi.(tatile giderken dedim ama anne istersen sende gel diye) yani köye gidicek oluyoruz bizde gelcez,tatile gitcek oluyoruz bizde gelcez. şimdi de bu yani. ben tabi eşime dedim onunda haberi yok arabada yer yok nasıl gelcekler diyor dedim gitmem arabamıda vermem. kavga ettik dolasıyla . ne yapıcam bilmiyorum zaten aynı ortamda olmayıda sevmiyorum kendileriyle. gitsem her gitceğim yere gelcek eksik kalmaz çünkü. offffffffff içim sıkıldı bir yardım eli uzatın şu arkadaşınıza.

valla canımsen yıne ıyuısın benım bırzamanlar bır eltım vardı eskı esım evlenır evlenmez hatta evlenmeden evımızın anahtarını vermıs hanımefendı bız uyurken sabahın korunde ıkı cocuguyla eve gırer kahvaltı hazırlar cocuklarını yedırırı bbızım uyanmamızı beklerdı bu 7 ay boyunca surdu ben ıse gırdım calısyım anahtarı bana vermedı esımın yuzunden baska sebebplerınde etkısıyle ayrıldım eltıme o hakkı tanıyan esıme eltımle annesıyle mutluluklar dıledım geldımsuanda cok mutluyum yanı senden vahımlerde var senınkı kotunun ıyısı

evden arabayla tıka basa yola çıkmadan 2 dk önce kendinizi trafiğe şikayet edin :) fazlalıkları trafik polisi indirir siz yola devam edersiniz. cezayı siz çekeceğinize halinizden anlamayan eşiniz çeksin.

7 kisi 4 kislik bi arabaya nasil binerki ? sonucta kemer baglamaniz gerekiyor, geri kalan 3 kisi nereye baglaniyor acaba CADIARZU

yani sonucta polis yakalasa hem cezasi var, kemer baglanmadigi icin, hemde cok tehlikeli arkadaslar lütfen ya, cocuklarinizi düsünün lütfen, yani bi kaza felan olsa allah korusun :bbo:

bence eltine böyle de
arabada yer yok, cocugumu koltuga oturtmam gerekiyor 1 kisilik yer kaliyor de, cocugumu baglamam lazim valla ne olur ne olmaz, sonucta uzun yol kaza bela olur de :dilcikar: baksin basinin caresine :dilcikar:

çocukta sıkılır zaten kalabalık arabada ,uzun yolda,nasıl zaptedilir.benim oğlum 10 dk.sonra bağırmaya başlıyor kalabalıkta.

valla arkadaşım işin içinde para,çıkar ve beleşlik olunca 7 deil 10 kişi bile biner bu tip insanlar.kaynanana yada eltine diyeceksinki uzun yola 7 kişi ile gidilmez bi polis çevirse naparız.geliyorsanız sadece 1 kişi alırız.hem benim çocukta yolda uyur.ben onu ankaraya kadar kucağımda yatıramam koltuta yer açmam lazım de sert bi sesle.yok ya sıkışırız felan derlerse 7 kişi olmaz tercih sizin de.eşinde kızarsa sana, sen ona on misli kız.erkelerin bu bencilliği öldürür ya bigün beni..

Back
X