Eltim Her gittiğim yere gelmek istiyor

hayata tek tahammulum olmayan şeydır kalabalık bı yere gıtmek..
helekı arabamda bukadar ınsan acıkcası bende ıstemem ..
ben cok hız tutkunuyum arabaya bınen yalvara yakara yavas gıt der..
hıc cekemem bu konuda esınızede tepkınızı koyun aılecek gıdın hıcmı bısı yapamıycaksınız hayatınız bırbırınıze baglıymıs gıbı yasamak zorunda degılsınız..

Şu an canım çok sıkkın, bana da bir fikir verin, yorum yapın ne olur..:Saruboceq:
Konu eltimle ilgili olduğu için, ayrı başlık açmak istemedim, bu başlığa az çok uyuyor. Arkadaşımızın sorunu çözüldü zaten.

Eltim yaşça ufak benden, 22 falandır, ilkokul mezunu. Aşağılamıyorum. Ama kibirini ve tavırlarını görenler profesör zanneder. Öyle hiç kimseyi beğenmez..
Para konusunda çok açtır, düğününde bir bilezik eksik takıldı diye en güzel gününü mahvetti ağlaya ağlaya.. Tüm resimlerde gözleri mosmor.. Daha birçok olay.. Eşinin birçok akrabası ile konuşmuyor. Bir düğün olur, takı takmamak için gitmez. K.validemle sürekli tartışır, küser. Ama hep o haklı çıkar. Tabi oğlunun yuvasının huzursuz olmaması için katlanır k.valide.. Neyse böyle bir kız işte..
Kızımın bir resmini yollamıştım, mail göndermiş cevaben.. "ay erkek saçı gibi olmuş, bi garip, bir tuhaf, e tabi renkler zevkler tartışılmaz". Tam kendi seviyesince bir cevap.. Ben de kişiliğini bildiğim için alttan aldım. "sen çocuğuna daha güzellerini yaptırırsın o zaman cnm" yazdım. "ne o, kızmışız bakıyorum" gibisinden devam etmiş sataşmaya. Ben de saygısızlık yapmamasını yazdım. :olmaz: Aynı seviyede bir cevap daha verince, artık muhatap olmayacağımı yazdım. Ve yazışma sona erdi. Tabi yüzünü görmek istemiyorum şimdi. Olay çıkartabilir şimdi yok yere, hadi bakalım al başına belayı..:bbo::bbo: Böylece şu an koskoca sülalede konuştuğu bir tek k.validesi kaldı, bir de kocası..

hani bana yorum senağlama
sizce tepki vermem gereksiz miydi.. birşey yok mu yazdığı yorumda?
k.valide şimdi bana sataşırsa ne demeliyim?
peki eltimi gördüğümde nasıl davransam?
sizce..

hani bana yorum senağlama
sizce tepki vermem gereksiz miydi.. birşey yok mu yazdığı yorumda?
k.valide şimdi bana sataşırsa ne demeliyim?
peki eltimi gördüğümde nasıl davransam?
sizce..

''Saygısızlık yapma'' kelimesine kadar haklısın. Her ne kadar seviyesi belli olsa da,''kızmışız bakıyorum'' saygısız bir cevap değil,daha çok senin birikip patlaman gibi olmuş,eltinin genel tarzından dolayı.

Kayınvalide sana sataşırsa ?,niye sataşsın anlamadım bu senle onun arasında,ama birşey derse geçiştir bence yada yok anne yanlış anlama v.s gibi şeyler de,onun için yüzgöz olma derim,kayınvaliden dediğin gibi onu az çok tanıyosa sana sataşmaz zaten.

Eltini görünce 2 seçenek var,ya merhaba merhaba bir seviye koyacaksınız onla diyaloğa girmeyip,aynı ortama fazla girmeyeceksiniz,ya da çok pişkin biraz da gamsız olup onun gibi davranıcaksınız,siz de onla dalga geçeceksiniz,eleştirceksiniz,hiçbirşeyini beğenmeyeceksiniz,her fırsatta bozacaksınız,bu durumda da sizi ''kıskanç olarak tanımlar,hatta beni çekemiyor der.:roflol
: :roflol:

Dur 3.seçenekte buldum,ya da içinizi kusup bir daha görüşmeyeceksiniz,sen söylesin,böylesin,kıskançsın,bir çocuğun saçını bile eleştircek kadar fesat,ama bunu inceden,hem laf sokuyormuş hem de fikrini söylüyormuş gibi yapacak kadar sinsisin diyeceksin. :roflol:

Son düzenleme:
Back
X