Eltim Her gittiğim yere gelmek istiyor

Bacım bırak gelsin, sen eltinle baş edemezsin o kadın seni çatlatır, yokmuş gibi davran, aldırma ona, konuşurken dinlemiyormuş gibi yap. Ne oldu derse de başım ağrıyo filan de. Kendini sinir etme değmez

eltinle sorunlarini anliyorum ama en cok benim anlamadigim türkiyede kurallara ben hayret ediyorum biz burda almanyada arabaya cocukmu bindircegiz illaki koltugu olmasi lazim yoksa imaknsiz burdaki polisler cok acimasiz ben hic 4 kisilik arabaya 7 kisi bindigini görmedim benim arabam bes kisilik bazen hayatta 5den fazla kimseyi almam cocuk acisindanda önemli yazik degilmi o cocuklara kucakda ezile büüle uzun yolculuk yapiuyorlar

bencede eşinize söyleyin zaten o şekilde gitmek isteseniz bile eminim araba sizi taşıma küçük bir arabamız var demişsiniz arabanın arkası çöker.eyvahedigeldismile

dün konusu açılmış (ben oğlumla arabadaydım) işte gidicekmisiniz demiş büyük abisi
anneside orda demiş nasip kısmet kim gelcek demiş abisi kayınvalidemde fatmada işi olmazsa gelir demiş. eşimde anne 7 kişi o arabaya nasıl bincez demiş anneside sıkışırız demiş. benim araba zaten küçük 10 dak yol değil 5-6 saat nasıl gidilir olmaz o iş demiş. anneside o zman eşimnle çocuğun önde oturur biz arkada gideriz demiş .eşimde çocukla önde yasak ceza yeriz ayrıca kaza falan olursa allah göstermesin tehlikeli demiş. onların çocuğu 1 adamlık yer kaplıyor olmaz demiş eşim nasıl dediyse. o zman gitmeyiz demiş annesi eşimde sen bilirsin demiş. ya sormayın onların yüzünden eşmle kavga etmekten aramız açıldı offf offff

bende sizin gibiyim mert0403 lüzumsuz işlere kullanılmaya hiç tahammülüm yok ama gelin görünkü herşey hayatta insanın istediği gibi olmuyor siz çocuğunuzu alın öne oturun onları boşverin ankaraya bi şekilde gider gelirsiniz ama eşinizle aranız açıldığı zaman düzeltmesi zor olur onlar yokmuş gibi davranın eşinizle de muhabbeti artırın çatlatın onları olsun bitsin

babasının makam soförü değilim deyin ee eeşşk değil anlar heralde

kayinvaliden eltini kuyruk gibi her yere tasimak zorundami allah allahh!!..kendi geliyosa gelsin ama bide pesinden onu tasmakda ne oluyo!!...

off benimde görümcem hele onun 2 çocuğu var..bayramda bile yalnız biyere gidemiyoz..sırf bizim peşimize takılacam diye kadın kocasının akrabalarına bile gitmiyor tüm gün bizim peşimizde tın tın..
bi yere misafirliğe gideriz bii kaç saat sonra damlar..neyseki şimdilik uzağız az görüşüyoz tatillerde ancak ama yetiyorlaar sağolsunlar..

yok arkadaşlar gitmedik :) gayette mutlu oldum . eşim ankara işinden soğuduğunu söyledi bana annesinede patronu izin vermedi dedi eltimde ordaydı :) yazın gideriz inşallah dedi ve böylece gitmedik:))
eşimle aram düzeldi herşeyin farkında

benim eltiminde bir kızı var 5 yaşında sürekli oğlumun canını acıtmaya çalışıyor dur diyoruz inadına yapıyor oğlum bile yavaş sür diyor 2 yaşında ama anlıyor . onun kızı nasıl zarar veririm diye düşünüyor yan yana gelmelerini hiç istemiyorum.

yok arkadaşlar gitmedik :) gayette mutlu oldum . eşim ankara işinden soğuduğunu söyledi bana annesinede patronu izin vermedi dedi eltimde ordaydı :) yazın gideriz inşallah dedi ve böylece gitmedik:))
eşimle aram düzeldi herşeyin farkında

Bu da bir çözüm tabii. Ama en güzel çözüm kökten bir çözüm olurdu, yani eşiniz kardeşine veya annesine "ailemle yalnız gitmek istiyorum" diyebilseydi. Bundan sonraki tatillerinizde eklenti olmaya çalışmazlardı belki o zaman. Ama kardeşine öyle bişey söyleyebilmek çok zor tabi, karşı tarafta anlayış olmalı biraz..:kahve:

seni çok iyi anlıyorum benim eşimin aileside öyle. aman araba görmesinler ayşuraya bırakı ver ay ankaraya mı gidiyosunuz bizde gegelim bişlmem nereye işşimiz var vs vs vs.

bir kez kartala halasına gitti saat öğlen 1de evden çıktık yengesi amcası kuzeni ay bizide bırakıver dedi ama yengesi bahçelievlere amcası işyerine bambaşka ters biryer, kuzeni daha da çok ters bir yere gidecek. birde emrivaki görseniz nolucak canım sırtıızda taşımıyorsunuz ya deyip. sanki araba su yakıyor..
o gün akşam 7,30da evden içeri girmiştik hiç unutmuyorum bütün günüm trafikte yolda sinir harbiyle geçmişti... eşime birşey diyememiştim çünkü oda çok sinirlenmişti ama bişey dese kötü olacak öyle alışmışlar. biz olmasak herhale sokakta kalcaklardı . düşüncesiz bedavacılar :(

bu yüzden hiç araba almak istemiyorum...

cnm çok sevindim bende hem gitmemişsiniz hemde eşinle aran düzelmiş inşallah bundan sonra gelmezler sizinle

Şu an canım çok sıkkın, bana da bir fikir verin, yorum yapın ne olur..:Saruboceq:
Konu eltimle ilgili olduğu için, ayrı başlık açmak istemedim, bu başlığa az çok uyuyor. Arkadaşımızın sorunu çözüldü zaten.

Eltim yaşça ufak benden, 22 falandır, ilkokul mezunu. Aşağılamıyorum. Ama kibirini ve tavırlarını görenler profesör zanneder. Öyle hiç kimseyi beğenmez..
Para konusunda çok açtır, düğününde bir bilezik eksik takıldı diye en güzel gününü mahvetti ağlaya ağlaya.. Tüm resimlerde gözleri mosmor.. Daha birçok olay.. Eşinin birçok akrabası ile konuşmuyor. Bir düğün olur, takı takmamak için gitmez. K.validemle sürekli tartışır, küser. Ama hep o haklı çıkar. Tabi oğlunun yuvasının huzursuz olmaması için katlanır k.valide.. Neyse böyle bir kız işte..
Kızımın bir resmini yollamıştım, mail göndermiş cevaben.. "ay erkek saçı gibi olmuş, bi garip, bir tuhaf, e tabi renkler zevkler tartışılmaz". Tam kendi seviyesince bir cevap.. Ben de kişiliğini bildiğim için alttan aldım. "sen çocuğuna daha güzellerini yaptırırsın o zaman cnm" yazdım. "ne o, kızmışız bakıyorum" gibisinden devam etmiş sataşmaya. Ben de saygısızlık yapmamasını yazdım. :olmaz: Aynı seviyede bir cevap daha verince, artık muhatap olmayacağımı yazdım. Ve yazışma sona erdi. Tabi yüzünü görmek istemiyorum şimdi. Olay çıkartabilir şimdi yok yere, hadi bakalım al başına belayı..:bbo::bbo: Böylece şu an koskoca sülalede konuştuğu bir tek k.validesi kaldı, bir de kocası..

bence eltiniz kayınvalidenizden yüz buluyor.hani anne yaa çocuklarını bir arada görmek istiyordurkötükedihüso.yatak muhabbetini anlatan insanlara uyuz olurum.banane senin yatakta ne halt ettiğin,senin tiksindirici özel hayatın sana kalsın.:enbuyukkk:

Back
X