Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ya kanka oluyoruz falan diye düşünüyordum ama olamayız. kac keredir eltimin hala benle yarış halinde olduğunu farkediyorum. bir kaç gündür kayınvalidemin bana karşı tavır aldığını farkediyordum bugün öğrendim ki o tavır takındığı gün kayınvalidem eltime çıkmış araları bozuktu. sözde "ben en çok sizi seviyorum " demiş. bunu gerçekten söylemiş olsa bile eltimin gelip bana anlatmasını art niyetli bir hareket gibi gördüm. ben duyduğumda canımı acıtacak moralimi bozacak ne kadar havadis varsa sanki özellikle anlatıyor gibi..
anladığım o ki ne o bana karşı kıskanclık sorununu çözebilmiş ne de ben onun hareketlerine ön yargısız yaklaşmayı becerememişim. :)
Eltiden kanka olması için kaynan ve görümcenin ikinize de çektiriyor olması lazım.Kaynana kötü olacak ve bu kötülüğü iki geline de olacak ki kanka olabilin.Aksi takdirede biri sevilir öteki itilir ise o eltiler anca düşman olurlar.