Eltim komplekslimi ??

aman hiç takma kafana benimki de öyle ben ablayım ben büyüğüm herşeyi bilirim , yaa bırak sen kendini değil insanlar övünülcek bişeyin varsa onlar seni övsün ama yoook illa kendini farkettircek ki ettiriyo zaten ama maalesef iyi anlamda değil bende film izler gibi izliyorum yaptıklarını bana da zararı dokunuyo önceden takardım kafaya bu insan niye bana böyle ne alıp veremediği var diye zamanla anladım 1 sene içinde şimdi lafa laf hemen cevap veriyorum gülüp geçmiyorum dediklerine öyle kalıyo karşımda herkes sınırını bilicek başta bende senin gibi her ortama uyum sağlayan konuşkan olduğu gibi biriydim kendi akrabalarıma arkadaşlarıma çevreme nasılsam öyleydim ama davranışlarda insan seçmek gerekiyomuş bunu anladım şimdi resmiyim oh mis boşver sende takma insan kendine yapıyo napıyosa vaktin değerli onun yaptıklarını düşünerek harcama bişey dedi mi hiç sessiz de kalmadan ver cevabını ama kötü de olma politik ol

Eğitim durumunuzun konu ıle alakası nedır o detayda kaldım ben ?

Benim küçük sosyal kaynanamın ve sülalesinin gözdesi eltim yoktu ama ben sizin konudaki üst kattaki büyük gelinim boş kalabalıkları sevmeyen, samimiyetsiz ilişkilerden midesi kalkan, huzursuz olduğu yerde huzurluymuş gibi davranmayan, 5 vakit namaz kılan kaynanam ve arkadaşlarının namazdan sonra dedi kodulara kaldıkları yerden devam ederken mesela onlara sürekli çay doldur kısır yap çerez getir götürüsünü yapmak istemediğim için sık sık görüşmek istemezdim. Ve bende üniversite mezunuydum bunun okumakla bir alakası yok ki. Belirtmeye de gerek yok şimdi hiç okumayan insan 2 senelik üniversite okuyup aöfden 4e tamamlıyor. 21ci yüzyıldayız. Çin kısa süre sonra 2ci css uzay istasyonu kuruyor biz eltim görümcem ben biliyorum diyor diye dert edinip konu açıyoruz.

Maşallah mı diyeyim ne diyeyim bilemedim İnsanlar bir tanesiyle sorun yaşarken siz 8 eltiyle görüştüğünüzde meydan muharebesine hazırlanır gibi zırh kılıç kalkan kuşanıyorsunuzdur
Bir üyenin de aklımda yanlış kalmadıysa 7 görümcesi vardı, sizleri tebrik ederim, saygıyla eğiliyorum, hiç eltim görümcem yokken sadece konuları okumak bile yetiyor, canlısını görsem ne olur kim bilir

Eltini bilemicem ama sende de kompleks var sanki. Sen üniversite mezunusun. Alkış sana. O değil. Aaaa yazıklar olsun. Konu enteresan.

olayların disinda kalmak istemiyordur, bence baska kotu huyu yoksa gözardı edin. iyi birisi ise merhamet edin, 18 yaşında isi olmadan evlenmiş, yazık ya kimbilir ne eziyet etmişlerdir. sizde de biraz kendinizi eltinizle yaristiriyormussunuz gibi bir hava sezdim. ben olsam illa one gecmeye çalısmam. hosuma gitmiyor bu es ailesine en çok kim yaranacak yarislari/

5 tane görümcem de var 8 elti ,zırh kusandigim çok oldu ama en çok mesafe candır kafasindayim mecbur kalmadıkça konuşmuyor gitmiyor cagirmiyorum çok dedikodum döndü bu yüzden ama alıştılar 13 yılda kabul ettiler benim bu tavrımi çok şükür

Bana biraz siz kompleksliymişsiniz gibi geldi. Üni mezunuyum diye altını çizmişsiniz ama yazınızı zor okudum. Biraz imla lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…