Eltim komplekslimi ??

Benim eltim de bayılır en hamarat en harika gelin olmaya
Ben de o rolü ona bıraktım o yüzden
Ben genelde beceremeyen gelini oynuyorum
Herkes kendince kârda
En mantıklısı sizin yaptığınız Benim eltim yok ama olsa da hiç umrumda olmazdı açıkçası kimseye şirin görünmek benim işim değil o yüzden çok garip geliyor bu durumlar. Eltisi olmasa kayınvalidesine düşman kesilecek insanlar sırf yarış için kvsinin etrafında pır dönüyor komedi

Önceki konusu bu. Alıntı yapamadım. Kendi cümlelerinden bazılarını kopyala yapıştır yapıyorum:

Eşimin ailesiyle ayni sitenin içinde oturuyoruz ve kayinvalidem yılda 6 7 kez ev temizliği için çağırıyor evi triplex temizlik icin yardımcı birilerini öneriyoruz ama onu da kabul etmiyor ve ben 2 senedir ortama uymak için ses çıkarmıyorum artık dayanamıyorum kullanıldığımı hissediyorum sağol Allah razı olsun diyor ve padişahın arkasından da söverler duymamak lazım diyor iyice sinirlerimi bozuyor benim anneminde gelinleri var ama çağırmaz ki bence cağırmak gibi bir hakkı yok bu konuya çok takılıyorum

Görümcelerim sehir disinda ama yaz tatillerinde hep burdalar ve neredeyse hergun gelirler ve eşim onlar burdayken hep annesigilde olmak istiyor ve gelin olarak surekli hizmet isteniyor bir iki gun neyse diyorsun ama sonra sinir geliyor insana.

Ve ben sıkıntımı kimseye açamam içimde tutarım yüzümde daima gülücük olur ve herkes hayrandır nasıl bu kadar pozitif olabiliyorsun diye ama içimde yaşadığm duygu değişimleri beni yiyip bitiriyor su an çıksam ben ayrılmak istiyorum desem herkes beni haksız bulacak çünkü kimsenin durumlardan haberi yok ne yapacağımı bilemiyorum. Bir yanım sürekli ayrıl ve hayal ettiğin hayatı yaşa diyor çünkü hayal ettiğim hayatı yaşayamıyorum. Her geçen gün birseylere geç kalıyorum gibi hissediyorum.

Çok absrtmissiniz sürekli kendinizi övmüşsünüz. Hiç üniversite mezunuyum diye kendimi övmek aklıma gelmemişti

Kavgalı olduğum eltime çok benziyor konu sahibi. Ben çocuk ergen psikoloğuyum, kendisi çocuklarla çalışan bir öğretmen olduğu için kendisinin çocukları benden daha iyi anladığını iddia ederdi. Durduk yere yani. Konu falan açardı, ben bir şey söylesem "Yalnız benim deneyimlerime göre o şöyle..." falan diye alakasız laflar ederdi. En son iyice saçmalayıp bize hakarete varan sözler sarf ettiği için görüşmüyoruz da kurtulduk çok şükür

Şimdi yazdığı şey,

Çelişkiler ile dolu kendisi

Görüşmüyormuşsunuz işte gerisini boşver

Vence eltiniz gayet normal davranıyor,hatta mesafeli olması bile oldukça mantıklı geldi bana..
Anlattıklarınızda herhangi komplex görmedim ben,gayet kendinden emin bir eltiniz var

Ben mesafeyi tutturamadım, görüşmüyorum
Ha böyle rahat mi dersen, hayır neden, ille ki aile organizasyonlarında bir araya gelinecek... kıza nasılsın diye bile sormuyorum yine de düşmedi yakamdan, ordan prim yapacak ben elimden geleni yapıyorum bakın diye
Bazı insanlarla geçinmek gerçekten çok zor...

Çok gömmüşüm ben de
Sen öyle deyince fark ettim
Mesafemi anlamak konusunda gayet makul davrandı mesela eltim
Sadece ilgi seviyor bi de ondan iyi durumda olursak buna alışması biraz zaman alıyor
Mesafeliyken gayet iyi ama
En azından mesafeyi anlıyor ve bozmak istemiyor

Konuşmasak çok zor olurdu
İlla bi yerlerde görüşmek gerekiyor çünkü

Evet ne yazık ki, en ideali aynı ortama girince yeteri kadar muhabbet zaten, mis... benimki hala elini versen kolunu kaptirirsin tarzi olduğu için cesaret edemiyorum yoksa insan arkadaş olmak anlasmak tabi ki ister, benimki aile içinde neden onu aramiyormusumdan girdi onu sevmiyormusumdan çıktı hakaret ederek bağırarak konuyu kapattı, biraz ekstrem durumlar

Konu sahibi arkadaşım, elinin gözünde tam olarak bu konumda olabilirsin dikkat... bir degerlendir derim.

Seninki kötüymüş gerçekten
Allahım halime şükrediyorum

Bu benimkinin açık sözlü versiyonu Benimki de bunları yüzüme söylemedi, evlendiği ilk aydan kaynıma şikayet etmeye başlamış yengen beni beğenmiyor, benimle oturmaya gelmiyor diye. Kayınvalideme gidip kaç defa ağlamış "Beni beğenmiyor, bana gelmiyor" diye. Duygu sömürüsü ile milleti üstüme salmaya çalıştı. Ama yemedi.

Benimki de başta böyleydi, hatta arkadan şikayet etmek yetmemiş olacak ki kendi beni aradığında gözdağı verirdi... başka bi arkadaşıyla konuşmuş gibi anlatırdı işte o onu aramıyormuş öyle olunca çok kiriliyormus fln diye bana aba altından sopa gösterirdi baktı olmuyor, yüzüme çarpmaya karar vermiş aile meclisinde yapıyor ki onlar da beni ayıplasınlar ah ahh bana uzak olsun da...

Ne kadar benziyorlar bir de ağzını açtı mı herkesin onu kıskandığını iddia ederdi

Ben de sınıf öğretmeniyim ama hiç cocuklari daha iyi anladığımı iddia etmedim heleki bir psikolog varken

Ben de sınıf öğretmeniyim ama hiç cocuklari daha iyi anladığımı iddia etmedim heleki bir psikolog varken

Benden daha deneyimli, muhakkak fikir paylaşacağımız, benden daha farklı görüşleri olacaktır ama ben ne desem sürekli tersini söylüyordu. Aklıma belirgin bir örnek gelmiyor ama mesela atıyorum çocuklarda şu şu durumlarda kaygı görülebiliyor diyordum, "Yalnız benim çocuklarla olan deneyimlerime göre kaygıyı biraz da psikologlar yaratıyor" tarzı böyle alakasız laflar ediyordu diyeyim.

13 yıldır öğretmenim. Neredeyse her yaş grubuyla çalıştım. Ama hala sıkıştığım noktada rehberlik servisinden yardım isterim. Bizim aldığımız dersler bir PDR ya da psikoloji mezunu kadar eğitemez bizi. Bir psikologla görüş paylaşabilirim ama ona işini öğretmeye kalkarsam hadsizlik olur.

............ yaptı ama hiç takmadım.
............. dedi ama umrumda olmadı.
.............. dedi ama asla sallamadım.
............. dedi ama hıh aman Banane...
Cidden biz de inandık hiç takmadığınıza. O kompleksli ise siz de kendinizi fazla önemsiyorsunuz.
İki tarafta da sorun var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…