Eltim komplekslimi ??

Kaynanam eltime aşık cok mutlu ve memnunum birbirlerini cok sevmeleri gerçekten beni çok mutlu ediyor, cünkü rakip olacak son insanım. O miniş minnoş olsun ben cazgır ve beceriksiz, razı ve memnunum

Aa bu gelin o gelinmiş. Dikkat etmemiştim. Sahi bir önceki konuda da kv eleştiriliyordu. Aradaki buzlar erimiş. Zarlar tekrar atılmış. İttifak ve itilaf tarafları yeniden belirlenmiş

Aa bu gelin o gelinmiş. Dikkat etmemiştim. Sahi bir önceki konuda da kv eleştiriliyordu. Aradaki buzlar erimiş. Zarlar tekrar atılmış. İttifak ve itilaf tarafları yeniden belirlenmiş
Detayları bilmiyorum, üyelerle alakalı konusunu silmiş raporu gelince soldan şeytan üflemesi oluyor, tüm konuları mı silmiş acaba diye bakıyorum, tüm konularını silmişse geri getirirken ister istemez içeriği de okumuş oluyorum

Aynı apartmanda olduklarını yeni öğrendim sanırım görmedim o kısmı ya da anlamadım. Eşler ortak işte çalışıyor, aynı apartmanda oturuyorlar... Daha ne kadar sıcak ve samimi olunacakmış yahu Bu durumda eltinin her şeyden haberi olması gayet normal değil mi haberi olmasa tuhaf olurdu asıl bu iç içe geçmişlik durumunda haberim vardı yoktu muhabbetleri bence çok normal. E şimdi eltinin yaşadığı sorunlara ve üstüne aynı apartmanda olmalarına bakacak olursak, bu durumda mesafeli olmaması garip olurdu asıl diye düşünüyorum. Konu sahibi dört dönmeye meraklı olabilir herkes onun gibi olmayabilir. Ki kendiside rahatsızmış bu durumdan bir zamanlar konu açmış buraya, kayınvalide sürekli temizliğe çağırıyor diye. Demekki sıcaklıkta işine gelene kadar...

Elti mi gorumce mi derseniz ben gorumce tarafinda olurum..Nihayetinde esimin kardesi cocuklarimin halasidir..evladima daha yakin gorumcedir .Elti dis kapinin mandali.Konu sahibi size gelince bosuna aksiyon aramayin hayatiniza

Ay be böyle bi anketi nasıl görmemişim şimdiye kadar
Neyse tarafım belli kesinlikle
Eltisi olmayan yorum yapmamalı

Yalnız Allah var mune etiktledi deyine bi soğuk soğuk terledim
Eltim de görümcem de yok, olsa da sorun yaşamazdık belki çünkü kimseyle ilgilenmeyen mesafeli biriyim, onlar sınırını bilmezse yanlış kurban seçtiklerini anlamaları uzun sürmezdi ama yine de yoklar diye kendimi şanslı mı hissetmeliyim acaba

Hangı okuldan mezun oldugunuzu neden yazma geregı duydun üniversitede size iyi ve sıcak gelin olma derslerimi verildi

Görümcemle sorunum yok o konuda boş konuşmak istemem
Ama elticilik tam bi facia
Benimki de başta samimiyet adı altında sürekli laf sokuyordu
Mesafeyi kurunca artık soğuk nevale olduğumu düşünüyor
Ben ona uysam kayınvalide evinde tabak çanak çekiştiren iki manyak olabilirdik

Özet şu:
Olmadığı için tabi ki şanslısın
Olsaydı da mesafeyle hallediliyor ama

Hayır eltiniz kompleksli değil, sadece sizden hoşlanmıyor.
Burdan bakınca da haksız görünmüyor.

Sizden hoşlanmayan ve mesafeli olmak isteyen insanları "kompleksli, beni kıskanıyor" diye etiketler misiniz hep?
Neyinizi kıskansın ki? Okuduysanız kendinize okudunuz, hoş diploma da süs gibi duruyormuş zaten, elini atsan üniversite mezunu. Bir artı meziyet değil ki.

Linkini verdiğim ankette de yazmıştım bir ara, annemle yengem iyi anlaşan eltilerdi birlikte gezerler, birlikte tatile giderler, çocukları bir arada büyüdü bazen kim kimin çocuğu dışarıdan anlamak güç olurdu o kadar iyi bir ilişkileri vardı, elti kavgalarını ilk defa sitedeki konularda okudum dersem de abartmış olmam, kayınbiraderim evlenmediği için eltim de olmadığından, yanlış anlaşılmasın ama herkes kendi eviyle işiyle ilgilenince neden kavga çıksın ki diye düşünüyordum, eltinin evindeki eşyanın aynısını almak, kayınvalideye iş yapma yarışına girmek, beni daha çok seviyorlar, eltim benden sonra aileye karşı değişti ben aile içine girmesini sağladım vs gibi gözde gelin olma çabaları komik geliyor bana.

Eltim olsa sıkıntı yaşamazdım muhtemelen zira aynı şehirde olmazdık, kayınvalideyle farklı şehirdeyiz çünkü, birkaç yılda bir göreceğim herhangi biri olurdu benim için, hem karakter olarak mesafeli hem şehir olarak uzak, mis gibi elti adayıyım varsa taliplerime açığım

Bana da anlattıklarınız dan geçen his şu; siz istemişsiniz ki eltiniz kompleks yapsın kendini ezik hissetsin, ama eltiniz mesafeli ve çok insanlar la ilgilenmeyen biri olduğu için beklediğiniz kompleksi onda görememişsiniz. Çevreye sıcak mı soğuk mu davrandığını gözlemlemekle de uğraşmayın bence çünkü o sizi gözlemlemiyor hayatına bakıyor sanırım..

Ben de en çok kendim evlenince hissettim eltiliği valla
Annemin de bi sürü görümcesi eltisi var ama hiç kavga duymadım ben de
Ama dayılarımın eşlerinden biliyordum elticiliği

Kendi eltime gelince ayyynı senin gibi uzakta yaşıyor ama ruhu hep bizimle
Nişanımdan başladı daha surat asmaya, şakayla karışık kötü dileklerde bulunmaya filan
O istiyordu ki ilgi hep onda olsun
Biz evlenirken doğal olarak bi süre insanlar bizimle ilgilendi, ne kadar şanslı olduğumuzdan filan bahsettiler
Eltime bunlar fazla geldi
O ilgi şu an devam etmiyor mesela çünkü düğünümüz geçti
O anlıktı
Ama eltimin buna tahammülü yoktu
En basitinden ev aldık çok şükür
Eltimin surat asmasıyla geçti tüm o süreç
Ev bakıyorsun filan
Aslında kendi işine baksa benim zaten öyle duyurma derdim yok
Hamileliğimi bile paylaşmadım yine kendi öğrendi
Hep bi müdahil oluyor ve sonra o bilgiyle başa çıkamıyor
Özellikle iyi bi şeyse bizim için ve o iyi şeyden onda yoksa
Mesela kendi çocuğu olup da bizim olmadığı zamanlar dünyanın en mutlu insanıydı gibi

Valla konu sahibi kusura bakmasın
Kendi elti konuma çevirdim konuyu
Ama büyük patron yüzünden

Çok komik bir eltiniz varmış, komik diyorum çünkü ilgi sizde olsa ne olur ki? Ben aman benimle ilgilensinler aman her şeyi önce ben bileyim, aman her şey benim olsun diyen biri olmadığımdan saçma geliyor bu ilgi, hep bana merakı.
Eltim ev alsa mutlu olurum, ki herkesin evi olsun isterim kiracılık zor çünkü.
Hamile kalsa beni ilgilendirmez, ben mi bakacağım çocuğuna, istemiş hamile kalmış Allah tamamına erdirsin, kayınvalide elti görümce bana dokunmasınlar da ister öpüşüp koklaşsınlar ister dövüşsünler, karışmadıkları sürece kimseyi ısırmam

Konudan kopmadık mevzu elti ama toparlayalım Her elti kendi eviyle ilgilensin mesafeli olsun, mesafe iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…