- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi Ahududuelma
-
Kaynanam eltime aşık cok mutlu ve memnunum birbirlerini cok sevmeleri gerçekten beni çok mutlu ediyor, cünkü rakip olacak son insanım. O miniş minnoş olsun ben cazgır ve beceriksiz, razı ve memnunumŞuna ne kadar su koyuyorduk şu tarafa mı karıştırayım filan işte
Kayınvalidemin evinde eşya yeri sorsam eltim atlar düşün
Ben memnunum halimden ama
Varsın en çok eltimi sevsinler
Zaten ben eşim tarafından sevilmek için evlenmiştim
Sen eltisizmişsin
Kulvarlarımız farklı
Kusura bakma
Aa bu gelin o gelinmiş. Dikkat etmemiştim. Sahi bir önceki konuda da kv eleştiriliyordu. Aradaki buzlar erimiş. Zarlar tekrar atılmış. İttifak ve itilaf tarafları yeniden belirlenmişEltiniz 9 yılda eşin ailesini çözmüş, sizi yılda 6-7 defa ev işlerini yapın diye çağıran, isteyerek iş yapmadığınızı anlayınca da padişaha bile söverler diyen, evinde toplandığınızda sürekli hizmet bekleyen kayınvalideye mesafe koymuş ama siz onun mesafeli oluşunu soğuk olmaya bağlamışsınız, uyum sağlamak adına kayınvalidenizin her istediğini yapmışsınız, o ise bunlardan uzak durup yalnızca misafir olarak katılmayı tercih etmiş, aslında en iyisini yapıyor, yalnızca kendi işi kendi eviyle ilgileniyor.
Eşiniz erkeklerin olduğu yerlerde çalışmanızı istemediğinden sürekli evde oturmak sizi bunaltmış yoksa siz eltisine takılacak biri değilsiniz okumuş insansınız.
Hiçbir görümce hiçbi eltiye bedel olamaz işte3 tane görümcem var 50 eltiye bedel.
Detayları bilmiyorum, üyelerle alakalı konusunu silmiş raporu gelince soldan şeytan üflemesi oluyor, tüm konuları mı silmiş acaba diye bakıyorum, tüm konularını silmişse geri getirirken ister istemez içeriği de okumuş oluyorumAa bu gelin o gelinmiş. Dikkat etmemiştim. Sahi bir önceki konuda da kv eleştiriliyordu. Aradaki buzlar erimiş. Zarlar tekrar atılmış. İttifak ve itilaf tarafları yeniden belirlenmiş
Arkadaslar konuyu okumus biri olarak aklimda kalanlardan bahsedeyim, amme hizmeti saysin yuce Rabbim ahdhdk
Konu sahibi ve gorumceleri surpriz bir dogum gunu partisi yapmislar k.valideye
Ve konu sahibi bir seyler hazirlamis caktirmadan
Sonra da surpriz yapilmis ve k.v demek senin de haberin vardi demis, caktirmadiniz falan, elti de evet biz de biliyorduk demis.
Sonra esler ortak iste calisiyormus, bazi durumlardan bahsedilince elti yine bazi seylere evet haberim vardi diyormus
Bir de akrabacak toplanma durumlari vardi, bir grup kurulmus, konu sahibi sonradan o gruba alinmis ama konu sahibi bunu hic umursamamis.
Ayni apartmanda olduklari halde elti gorumcelerle cok iyi anlasip konu sahibiyle cok samimi olmuyormus.
Ve son olarak aklimda kalan kv ay iyi ki de sen cok sicak kanlisin eltin cok sevmezdi kalabaligi, simdi seninle birlikte o da kabaliga geliyor, cok seviniyorum vs demis.
Bir de elti ilkokul mezunu, konu sahibi uni.
Konu az cok boyle.
Elti mi yoksa görümce mi daha fenaHiçbir görümce hiçbi eltiye bedel olamaz işte
Olmadığı için bilemiyorsun
Ay be böyle bi anketi nasıl görmemişim şimdiye kadarElti mi yoksa görümce mi daha fena--->Anket - En tehlikelisi hangisi ? Elti Görümce savaşları
Eltim de görümcem de yok, olsa da sorun yaşamazdık belki çünkü kimseyle ilgilenmeyen mesafeli biriyim, onlar sınırını bilmezse yanlış kurban seçtiklerini anlamaları uzun sürmezdiAy be böyle bi anketi nasıl görmemişim şimdiye kadar
Neyse tarafım belli kesinlikle
Eltisi olmayan yorum yapmamalı
Yalnız Allah var mune etiktledi deyine bi soğuk soğuk terledim
Görümcemle sorunum yok o konuda boş konuşmak istememEltim de görümcem de yok, olsa da sorun yaşamazdık belki çünkü kimseyle ilgilenmeyen mesafeli biriyim, onlar sınırını bilmezse yanlış kurban seçtiklerini anlamaları uzun sürmezdiama yine de yoklar diye kendimi şanslı mı hissetmeliyim acaba
Linkini verdiğim ankette de yazmıştım bir ara, annemle yengem iyi anlaşan eltilerdi birlikte gezerler, birlikte tatile giderler, çocukları bir arada büyüdü bazen kim kimin çocuğu dışarıdan anlamak güç olurdu o kadar iyi bir ilişkileri vardı, elti kavgalarını ilk defa sitedeki konularda okudum dersem de abartmış olmam, kayınbiraderim evlenmediği için eltim de olmadığından, yanlış anlaşılmasın ama herkes kendi eviyle işiyle ilgilenince neden kavga çıksın ki diye düşünüyordum, eltinin evindeki eşyanın aynısını almak, kayınvalideye iş yapma yarışına girmek, beni daha çok seviyorlar, eltim benden sonra aileye karşı değişti ben aile içine girmesini sağladım vs gibi gözde gelin olma çabaları komik geliyor bana.Görümcemle sorunum yok o konuda boş konuşmak istemem
Ama elticilik tam bi facia
Benimki de başta samimiyet adı altında sürekli laf sokuyordu
Mesafeyi kurunca artık soğuk nevale olduğumu düşünüyor
Ben ona uysam kayınvalide evinde tabak çanak çekiştiren iki manyak olabilirdik
Özet şu:
Olmadığı için tabi ki şanslısın
Olsaydı da mesafeyle hallediliyor ama
Ben de en çok kendim evlenince hissettim eltiliği vallaLinkini verdiğim ankette de yazmıştım bir ara, annemle yengem iyi anlaşan eltilerdi birlikte gezerler, birlikte tatile giderler, çocukları bir arada büyüdü bazen kim kimin çocuğu dışarıdan anlamak güç olurdu o kadar iyi bir ilişkileri vardı, elti kavgalarını ilk defa sitedeki konularda okudum dersem de abartmış olmam, kayınbiraderim evlenmediği için eltim de olmadığından, yanlış anlaşılmasın ama herkes kendi eviyle işiyle ilgilenince neden kavga çıksın ki diye düşünüyordum, eltinin evindeki eşyanın aynısını almak, kayınvalideye iş yapma yarışına girmek, beni daha çok seviyorlar, eltim benden sonra aileye karşı değişti ben aile içine girmesini sağladım vs gibi gözde gelin olma çabaları komik geliyor bana.
Eltim olsa sıkıntı yaşamazdım muhtemelen zira aynı şehirde olmazdık, kayınvalideyle farklı şehirdeyiz çünkü, birkaç yılda bir göreceğim herhangi biri olurdu benim için, hem karakter olarak mesafeli hem şehir olarak uzak, mis gibi elti adayıyım varsa taliplerime açığım
Çok komik bir eltiniz varmış, komik diyorum çünkü ilgi sizde olsa ne olur ki? Ben aman benimle ilgilensinler aman her şeyi önce ben bileyim, aman her şey benim olsun diyen biri olmadığımdan saçma geliyor bu ilgi, hep bana merakı.Ben de en çok kendim evlenince hissettim eltiliği valla
Annemin de bi sürü görümcesi eltisi var ama hiç kavga duymadım ben de
Ama dayılarımın eşlerinden biliyordum elticiliği
Kendi eltime gelince ayyynı senin gibi uzakta yaşıyor ama ruhu hep bizimle
Nişanımdan başladı daha surat asmaya, şakayla karışık kötü dileklerde bulunmaya filan
O istiyordu ki ilgi hep onda olsun
Biz evlenirken doğal olarak bi süre insanlar bizimle ilgilendi, ne kadar şanslı olduğumuzdan filan bahsettiler
Eltime bunlar fazla geldi
O ilgi şu an devam etmiyor mesela çünkü düğünümüz geçti
O anlıktı
Ama eltimin buna tahammülü yoktu
En basitinden ev aldık çok şükür
Eltimin surat asmasıyla geçti tüm o süreç
Ev bakıyorsun filan
Aslında kendi işine baksa benim zaten öyle duyurma derdim yok
Hamileliğimi bile paylaşmadım yine kendi öğrendi
Hep bi müdahil oluyor ve sonra o bilgiyle başa çıkamıyor
Özellikle iyi bi şeyse bizim için ve o iyi şeyden onda yoksa
Mesela kendi çocuğu olup da bizim olmadığı zamanlar dünyanın en mutlu insanıydı gibi
Valla konu sahibi kusura bakmasın
Kendi elti konuma çevirdim konuyu
Ama büyük patron yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?