Abla basardida yani kafayi yemek uzereyim guven nerdeyse 0Kadın dibini sıyırıyo ablacım belli kafayı yemiş. Niyeti de sizi delirtmek belli . Kocana söyle mesafe candır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla basardida yani kafayi yemek uzereyim guven nerdeyse 0Kadın dibini sıyırıyo ablacım belli kafayı yemiş. Niyeti de sizi delirtmek belli . Kocana söyle mesafe candır![]()
Kocana söyle araya büyük bi mesafe koyunAbla basardida yani kafayi yemek uzereyim guven nerdeyse 0
Eşinize sorun bir bence kadın yalan söylüyor benceGunaydin ben 1.5 yillik evliyim esimle eltim eskiden kavga etmisler ve kusmusler bizim dugunumuze bile gelmedi eltimler ve tam bizim dugunumuz zamani hamile oldugunu ogrendik daha sonra cocuk dogunca biz onlarlar baristik kaynannamda bana cok cektiriyo hala devam ediyo bana yaptiklarini onada yapmis ben guvrndim ne yalan soyliyim daha sonradan her konustugumuzda eltim demeye basladi iste senin esini bana dusunuyolardi senin esinle beni yakistiriyolardi falan demeye basladi esimin sevdigi seyleri bilmesi en son eltim gile 2 gun once gittik ve esim hem kardesine hem eltime gorusuruz dedi o sirada eltimin esime dil cikarttigini gordum sizce ne yapmaya calisiyo psikolojim bozuldu sacama sapan ruyalar gormeye basladim
Ayy töbe estagfirullah yahu cok zor bi durum siz anlattıkca benim omuzuma yük bindi sanki anladıgım kadarı ile öyle bi ailenın icerısındeyimki haklıda olsam kabak bana patlar diyosunuz ya ne biliyim içinden çıkılmaz bi durum gbi ama ben delilerin kahrını cekicegime ben delireyim benim kahrımı ceksinler ki böyle giderse piskoloji flan kalmaz sizde esiniz nekdr sinirli olursa olsn bu konuda haklı sizsiniz ve onun alttan alması çözüm bulması gerekirEsim tepki vermiyo hani normal davraniyo sadece esimin tek dusundugu yigeni yani ki esimede anlatamadim esim biraz degil bayagi sinirli bi insan hani anlattigim anda ortalik karisabilir ve esimin ailesi hani dedikodu ve lafi cok guzel cevirmeyi bilen bi aile iyi yaptigin bisiyi bile kotu algilayip yada ona gore dedikodu cikartan insanlar esimin cok sukur bu zamana kadar bisi yaptigini gormedim ben artik paronayaklasmaya basladim he bide su var evlendikten bes ay sonra bana instagramdan eltimin ismine alcilmis bi fake hesap yazdi iste kocana sahip cik kocan milletin karisina kizina bakiyo karisiyo tarzinda ben ispatla gel demistim beni savciliga verirsen veririm dedi face hesap ama beni kayinbabamgil tuttu ben sinir krizi falan gecirdim eltim bunu cok sakin bi sekilde karsiladi bana sunuda diyo televizyonda neler var eltiyle kayni yatakta basiyolar falan oyle olaylar var allah evden uzak etsin falan diyo ben iyice paronoyak iyice psikolojim bozuldu
Aynenn oyle ne kadar hakli olsamda benim basima patlar ki 1.5 senede oyle oldu bende susmayi tercih ettim kaynanamgille gorus.emeye basladim ama yok yani bildiginiz psikolojik siddet gibi bisi ortada yigeni olmasin gorusme bile olmaz ama yigenine dayanamiyo bide ilk torun oldugu icin daha zor ortalik karisir diye cok korkuyorum surekli her namazda dua ediyorum allahim aklima mukayet ol diye ama iste beyin surekli bunlari dusunuyoAyy töbe estagfirullah yahu cok zor bi durum siz anlattıkca benim omuzuma yük bindi sanki anladıgım kadarı ile öyle bi ailenın icerısındeyimki haklıda olsam kabak bana patlar diyosunuz ya ne biliyim içinden çıkılmaz bi durum gbi ama ben delilerin kahrını cekicegime ben delireyim benim kahrımı ceksinler ki böyle giderse piskoloji flan kalmaz sizde esiniz nekdr sinirli olursa olsn bu konuda haklı sizsiniz ve onun alttan alması çözüm bulması gerekir
Esim tepki vermiyo hani normal davraniyo sadece esimin tek dusundugu yigeni yani ki esimede anlatamadim esim biraz degil bayagi sinirli bi insan hani anlattigim anda ortalik karisabilir ve esimin ailesi hani dedikodu ve lafi cok guzel cevirmeyi bilen bi aile iyi yaptigin bisiyi bile kotu algilayip yada ona gore dedikodu cikartan insanlar esimin cok sukur bu zamana kadar bisi yaptigini gormedim ben artik paronayaklasmaya basladim he bide su var evlendikten bes ay sonra bana instagramdan eltimin ismine alcilmis bi fake hesap yazdi iste kocana sahip cik kocan milletin karisina kizina bakiyo karisiyo tarzinda ben ispatla gel demistim beni savciliga verirsen veririm dedi face hesap ama beni kayinbabamgil tuttu ben sinir krizi falan gecirdim eltim bunu cok sakin bi sekilde karsiladi bana sunuda diyo televizyonda neler var eltiyle kayni yatakta basiyolar falan oyle olaylar var allah evden uzak etsin falan diyo ben iyice paronoyak iyice psikolojim bozuldu
Kardesi geldi abisi gelemedi esimle eltimin kuslukleri kavga etmisler esim isten geldiginde surekli eltim kaynanamgilde oluyomus kaynanam surekli eltimi cagiriyomus esim cagirma dediklerinde inadina cagirjyomus sonra iste kavga etmisler ama ne icin bilmiyorum kimse soylemiyo sordugjmda sacma sapan herkes farkli bisi soyluyo esime niye kavga ettiklerini sordugumda bana kufur etti bizde kavga ettik dedi bende dedimki bukadar dugune gelmicek kadar ne olmus olabilir dedim onunmu sende gozu vardi senin mi onda dedim baska bi aciklamasi olamaz cunku dedim bana oyle bisi yok oabimin karisi ben oyle bisiyi aklimin ucundan bile gecirmem dedieşinle eltin küstüklerinde görüşmediklerinde niye küsmüşler? düğüne bile gelmeyecek küslüğün sebebi neymiş? eşinin abisi/kardeşi geldi mi düğüne?
Küçük dağları ben yarattım diyen cins O zaman. Eltinizden uzak durun hatta koşun.Esimin ona karsi tepkisi bile yok yan yana geldiklerinde
Dilim tutuldu. Ne bicim hayatlar. Muge Anli'ya cikarsiniz siz yakinda.Esim tepki vermiyo hani normal davraniyo sadece esimin tek dusundugu yigeni yani ki esimede anlatamadim esim biraz degil bayagi sinirli bi insan hani anlattigim anda ortalik karisabilir ve esimin ailesi hani dedikodu ve lafi cok guzel cevirmeyi bilen bi aile iyi yaptigin bisiyi bile kotu algilayip yada ona gore dedikodu cikartan insanlar esimin cok sukur bu zamana kadar bisi yaptigini gormedim ben artik paronayaklasmaya basladim he bide su var evlendikten bes ay sonra bana instagramdan eltimin ismine alcilmis bi fake hesap yazdi iste kocana sahip cik kocan milletin karisina kizina bakiyo karisiyo tarzinda ben ispatla gel demistim beni savciliga verirsen veririm dedi face hesap ama beni kayinbabamgil tuttu ben sinir krizi falan gecirdim eltim bunu cok sakin bi sekilde karsiladi bana sunuda diyo televizyonda neler var eltiyle kayni yatakta basiyolar falan oyle olaylar var allah evden uzak etsin falan diyo ben iyice paronoyak iyice psikolojim bozuldu
Eşinize anlatıp görüşmeyi kesin.Gunaydin ben 1.5 yillik evliyim esimle eltim eskiden kavga etmisler ve kusmusler bizim dugunumuze bile gelmedi eltimler ve tam bizim dugunumuz zamani hamile oldugunu ogrendik daha sonra cocuk dogunca biz onlarlar baristik kaynannamda bana cok cektiriyo hala devam ediyo bana yaptiklarini onada yapmis ben guvrndim ne yalan soyliyim daha sonradan her konustugumuzda eltim demeye basladi iste senin esini bana dusunuyolardi senin esinle beni yakistiriyolardi falan demeye basladi esimin sevdigi seyleri bilmesi en son eltim gile 2 gun once gittik ve esim hem kardesine hem eltime gorusuruz dedi o sirada eltimin esime dil cikarttigini gordum sizce ne yapmaya calisiyo psikolojim bozuldu sacama sapan ruyalar gormeye basladim
Dil cikarma zaten son radde oldu artikEşinize anlatıp görüşmeyi kesin.
Bilerek yapıyor sizi üzmek için belli.
Dil çıkarmak ne demek ya? Yazık.
Ne yeğen sevdasıymıs yanlıs anlamayın ama tabiki çocuk asla kimse için birşeyden haberi olmayan yegenime tavır almam evladım gibi sever korurum ama ortada böyle bir haysiyetsizlik söz konusu ise yegenimi denk geldigim yerde severim sayarım ama evlerine gitmem evime gelmelerine müsade etmem düşününki siz aynı durumdasınız ablanızın cocgunu cok seviyorsunuz diye eniştenizin sapkın düşüncelerine rağmen eşiniz o eve sizin gitmenize müsade edermi asla etmez bu göz ardı edilip sineye çekilecek bir durum değil rabbim tez zamanda bu karmaşadan kurtarsın siziAynenn oyle ne kadar hakli olsamda benim basima patlar ki 1.5 senede oyle oldu bende susmayi tercih ettim kaynanamgille gorus.emeye basladim ama yok yani bildiginiz psikolojik siddet gibi bisi ortada yigeni olmasin gorusme bile olmaz ama yigenine dayanamiyo bide ilk torun oldugu icin daha zor ortalik karisir diye cok korkuyorum surekli her namazda dua ediyorum allahim aklima mukayet ol diye ama iste beyin surekli bunlari dusunuyo
Ne yeğen sevdasıymıs yanlıs anlamayın ama tabiki çocuk asla kimse için birşeyden haberi olmayan yegenime tavır almam evladım gibi sever korurum ama ortada böyle bir haysiyetsizlik söz konusu ise yegenimi denk geldigim yerde severim sayarım ama evlerine gitmem evime gelmelerine müsade etmem düşününki siz aynı durumdasınız ablanızın cocgunu cok seviyorsunuz diye eniştenizin sapkın düşüncelerine rağmen eşiniz o eve sizin gitmenize müsade edermi asla etmez bu göz ardı edilip sineye çekilecek bir durum değil rabbim tez zamanda bu karmaşadan kurtarsın sizi
Elti yanıyor su getirin:)Gunaydin ben 1.5 yillik evliyim esimle eltim eskiden kavga etmisler ve kusmusler bizim dugunumuze bile gelmedi eltimler ve tam bizim dugunumuz zamani hamile oldugunu ogrendik daha sonra cocuk dogunca biz onlarlar baristik kaynannamda bana cok cektiriyo hala devam ediyo bana yaptiklarini onada yapmis ben guvrndim ne yalan soyliyim daha sonradan her konustugumuzda eltim demeye basladi iste senin esini bana dusunuyolardi senin esinle beni yakistiriyolardi falan demeye basladi esimin sevdigi seyleri bilmesi en son eltim gile 2 gun once gittik ve esim hem kardesine hem eltime gorusuruz dedi o sirada eltimin esime dil cikarttigini gordum sizce ne yapmaya calisiyo psikolojim bozuldu sacama sapan ruyalar gormeye basladim
E hani marjinal bizdik ?Esim tepki vermiyo hani normal davraniyo sadece esimin tek dusundugu yigeni yani ki esimede anlatamadim esim biraz degil bayagi sinirli bi insan hani anlattigim anda ortalik karisabilir ve esimin ailesi hani dedikodu ve lafi cok guzel cevirmeyi bilen bi aile iyi yaptigin bisiyi bile kotu algilayip yada ona gore dedikodu cikartan insanlar esimin cok sukur bu zamana kadar bisi yaptigini gormedim ben artik paronayaklasmaya basladim he bide su var evlendikten bes ay sonra bana instagramdan eltimin ismine alcilmis bi fake hesap yazdi iste kocana sahip cik kocan milletin karisina kizina bakiyo karisiyo tarzinda ben ispatla gel demistim beni savciliga verirsen veririm dedi face hesap ama beni kayinbabamgil tuttu ben sinir krizi falan gecirdim eltim bunu cok sakin bi sekilde karsiladi bana sunuda diyo televizyonda neler var eltiyle kayni yatakta basiyolar falan oyle olaylar var allah evden uzak etsin falan diyo ben iyice paronoyak iyice psikolojim bozuldu
Kardesi geldi abisi gelemedi esimle eltimin kuslukleri kavga etmisler esim isten geldiginde surekli eltim kaynanamgilde oluyomus kaynanam surekli eltimi cagiriyomus esim cagirma dediklerinde inadina cagirjyomus sonra iste kavga etmisler ama ne icin bilmiyorum kimse soylemiyo sordugjmda sacma sapan herkes farkli bisi soyluyo esime niye kavga ettiklerini sordugumda bana kufur etti bizde kavga ettik dedi bende dedimki bukadar dugune gelmicek kadar ne olmus olabilir dedim onunmu sende gozu vardi senin mi onda dedim baska bi aciklamasi olamaz cunku dedim bana oyle bisi yok oabimin karisi ben oyle bisiyi aklimin ucundan bile gecirmem dedi