Eltim ne yapmaya çalışıyo

Gunaydin ben 1.5 yillik evliyim esimle eltim eskiden kavga etmisler ve kusmusler bizim dugunumuze bile gelmedi eltimler ve tam bizim dugunumuz zamani hamile oldugunu ogrendik daha sonra cocuk dogunca biz onlarlar baristik kaynannamda bana cok cektiriyo hala devam ediyo bana yaptiklarini onada yapmis ben guvrndim ne yalan soyliyim daha sonradan her konustugumuzda eltim demeye basladi iste senin esini bana dusunuyolardi senin esinle beni yakistiriyolardi falan demeye basladi esimin sevdigi seyleri bilmesi en son eltim gile 2 gun once gittik ve esim hem kardesine hem eltime gorusuruz dedi o sirada eltimin esime dil cikarttigini gordum sizce ne yapmaya calisiyo psikolojim bozuldu sacama sapan ruyalar gormeye basladim
Tobeler olsun .Ne okudum ben

Elti diye bahsettiğiniz erkek kardeşinizin eşi olabilir mi?

Eşiniz eltinizle kavga etmiş ama kimse size sebebini söylemiyor.
Siz eşinize gayet rahat şekilde "hanginizin hanginizde gözü vardı" diye soruyorsunuz. O da sakin sakin "öyle bir şey yok" diyor öyle mi?
Normal bir insan bu soru karşısında çıldırır. İlginç.

Aynenn oyle ne kadar hakli olsamda benim basima patlar ki 1.5 senede oyle oldu bende susmayi tercih ettim kaynanamgille gorus.emeye basladim ama yok yani bildiginiz psikolojik siddet gibi bisi ortada yigeni olmasin gorusme bile olmaz ama yigenine dayanamiyo bide ilk torun oldugu icin daha zor ortalik karisir diye cok korkuyorum surekli her namazda dua ediyorum allahim aklima mukayet ol diye ama iste beyin surekli bunlari dusunuyo
Ne yigen sevgisi. Benimde var yigenim canım feda da. Yigen için bu kadına dayanmak zorunda değilsin. Eşine ilet terbiyesizce noktalara değiniyor. Kadının niyeti ciddi anlamda kötü ve geçen obb hastası olan bir arkadaş konu açmıştı. Kaynimi yakışıklı buluyorum hoşlanıyorum tarzında belki eltinde de bu tür takıntı hastalığı var. Çekmek zorunda mısın?

Elti diye bahsettiğiniz erkek kardeşinizin eşi olabilir mi?

Eşiniz eltinizle kavga etmiş ama kimse size sebebini söylemiyor.
Siz eşinize gayet rahat şekilde "hanginizin hanginizde gözü vardı" diye soruyorsunuz. O da sakin sakin "öyle bir şey yok" diyor öyle mi?
Normal bir insan bu soru karşısında çıldırır. İlginç.
O üye mı hatırlıyorum onu da eltim diyor. Orda gelindi

Gunaydin ben 1.5 yillik evliyim esimle eltim eskiden kavga etmisler ve kusmusler bizim dugunumuze bile gelmedi eltimler ve tam bizim dugunumuz zamani hamile oldugunu ogrendik daha sonra cocuk dogunca biz onlarlar baristik kaynannamda bana cok cektiriyo hala devam ediyo bana yaptiklarini onada yapmis ben guvrndim ne yalan soyliyim daha sonradan her konustugumuzda eltim demeye basladi iste senin esini bana dusunuyolardi senin esinle beni yakistiriyolardi falan demeye basladi esimin sevdigi seyleri bilmesi en son eltim gile 2 gun once gittik ve esim hem kardesine hem eltime gorusuruz dedi o sirada eltimin esime dil cikarttigini gordum sizce ne yapmaya calisiyo psikolojim bozuldu sacama sapan ruyalar gormeye basladim
Bunlar olurken kaynanangiller napıyo?

Eltiyle neden hâlâ görüşüyorsunuz? Bu hasta kadın sizi sağlığınızdan eder bu şekilde..

Önemli olan eşinizin tepkileridir

Back
X