Eltim ne yapmaya çalışıyor sizce?

masoleil

Çalıkuşu
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
1.133
582
53
Eltimle ilişkimiz şu aralar iyi değil. Samimi bir ilişkimiz olmadi zaten. Ben asla elti görümce kötüdür kafasında biri olmadım. Kötüyse o kişiliğinden kaynaklıdır. Görümcemle genelde daha iyiyiz.

İlk tanıştığımda iyiydik ya da bana öyle geldi. Sonra şaka yollu bana laf sokmalarini ve gereksizce manipüle edislerini fark edince araya tamamen mesafe koydum. En son eşime gösterdigi kizi öve öve anlatmasi bardağı taşıran son damlaydi belki de. karsilasinca sadece hatir sorup ayni ortamdan uzaklastim. O da bunu fark etti.

Normalde cok zorunlu olmadıkça bana mesaj atmaz. Bu mesafe koyustan sonra ne paylassam mesaj atıp konuşmaya çalışıyor ama çok alakasiz şeyler hakkinda. Beni sevmedigini artik anladim. Sevmek zorunda da degil zaten ama Elti diye kötü olmak soğukca savasmak zorunda değildik fazlasıyla samimi ve içten davrandım zamaninda. Ama o farkli bi yol seçti. Sizce ne yapmaya çalışıyor? Laf sokup ya da mutsuz olacağım şeyler söyleyip sonrasinda bu kadar ilgi alaka konuşma çabası neden? Ve siz olsaniz nasıl davranirdiniz?

hatalı davrandığını farketmiş ve hatasını telafi etmeye çalışıyor olabilir mi?
mesajları normal mi?

hatalı davrandığını farketmiş ve hatasını telafi etmeye çalışıyor olabilir mi?
mesajları normal mi?
Çok alakasız şeylerde mesaj atiyor. Anlayamıyorum. Ben hiçbir zaman yaşadığım bi olaydan ötürü mesafe koymam eğer koyuyosam fazlaca dolmuşumdur. O yüzden alttan alamiyorum artik

Boşver. Eşine hangi kızı övdü. Neden öyle yaptı.
Eşim evlenmeden önce eşime arkadaşını düşünmüş eltim. Aralarini yapacakmis kizin görüştüğü biri oldugunu öğrenince olmamış. Ama eşime kizi nasil ballandirarak anlatiyor gorseniz. Cok güzeldi o kadar guzeldi ki vs vs. Diye bende artik sabir kalmadi tabi

Bu sözleri kesinlikle art niyet taşıyor. Mesafe koy. Lüzumu yok samimi olmanın.

Ben Hatırlıyorum konunu . Uzak dur bence o eltinden sen

Ben Hatırlıyorum konunu . Uzak dur bence o eltinden sen
Profesyonel yardim alıyorum bu olaylari da anlattim seni sevmiyor ve manipule etmeye çalışıyor dedi. Normalde bi samimiyetim yok ama laf sokayim moral bozayim eleştireyim de morali bozulsun cabam da yok. Madem beni sevmiyosun be kadin niye uğraşıyosun diyesim geliyor

Koyduğum mesafeyi devam ettirip önemsemezdim hareketlerini insan kendine yakışır gibi davranmalı davranmıyorsasa kendi bileceği iş mesafe konulur herkes kendi işine bakar böyle.

maksat seni taciz etmek. devam eder tabii ki. her mesajdan sonra gülmüyorsa bişey bilmiyorum
Ay evet hepsi gülücükle bitiyor :)))
Iyi de neden? Beni sevmiyor olabilir saygi duyarim görüşmek zorunda da değil muhattap olmak zorunda da. Ben niye ona bu çabaları harcamiyorum? O ne amaçla yapıyor?

Ben de evlendikten sonra, esime istedikleri kizlari, eltilerim, kayinlarim anlata anlata bitiremezlerdi.
O zamanlar pek onemsemezdim akillarina geliyor soyluyorlar herhalde derdim.Burda ne kadar saf oldugum meydana cikiyor.

Sonradan anladim ki bu elti ve kayinlarim akillarina geleni konusan, nerde ne konusulacagini bilmeyen, art niyetli insanciklarmis.

Sizinki de cani istedigi gibi konusup , istedigi gibi davraniyorsa , siz de o yokmus gibi davranin , kendini silik hissetsin, ben su an bir kac kisiye boyle davraniyorum .
Hakettigi gibi ..

Mesafeni farketmis ve tekrar iletisim kurmaya cabaliyor
Yuzyuze bakacaksiniz bence uzatma
Baktin hala ayni o zaman bakarsin caresine

Ilk başlarda patavatsızliklarini şakaya vurdum onemsemedim ama ben ses çıkarmadikca gitgide artti." Çocuğun yok tabi engelin yok" "yapamıyorsan senin beceriksizligin" tarzi bi sürü şakaya vurulan cümleler. Ben öyle laf sokma çabalarını sevmem ya çok ağır bi laf ederim haksiz konuma düşerim ya muhatap olmam

Mesafeni farketmis ve tekrar iletisim kurmaya cabaliyor
Yuzyuze bakacaksiniz bence uzatma
Baktin hala ayni o zaman bakarsin caresine
Nerdeyse 2 yildir bi çok şeyi şakaya vurdum. Bende farkindayim şuan hiç hoş bi durumda değiliz ama bunun temellerini atan o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…