Eltim ne yapmaya çalışıyor sizce?

Canım boşver ya niye takiyorsun ki. Esinle aran iyiyse evliliğin tadını çıkar. Daha yeni evlisin. Burda ne konular okuyoruz. Eşinin savruklugundan başka sorun yok gibi :)) şaka bi yana yokmuş gibi davran.
Kvde de sürekli görüşüyoruz zaten eşim de ara bozulsun mesafe açılsın istemiyor onlar da etkileniyor çünkü.

Sen önemsemedikce cıldırıyordur
Kvde de mecbur bi araya geliyoruz elimden geldiğince yalniz kalmamaya çalıştım. Konuşurken yüzüne bakmadim çoğu zaman. Eşime alakasiz şeylerden laf atip konuşmaya çalıştı." Intde şunu da izle vs." Ben ondan daha profesyonelce hareketler beklerdim komik duruma dusuyor

Bende yalniz kalinca yengen habire eskilerini anlatiyo demiştim inanmadi yengesi esimin yaninda anlatti kendi kulaklariyla duydu. Canim eltim de benim ekmegime yag sürdü tabi :)

"Kuma gemisi yürümüş, elti gemisi yürümemiş." Vardır atalarımızın bir bildiği.
Inanin kendi kizkardesime karşı ne kadar samimiysem ona da ayni sekilde davrandim. Insanlar onun moralini bozarken ben destekledim. Ama karşıliginin bu olmasi cok komik.

O ballandıra ballandıra anlatsın güzel diye sen de söyle ama salak mış eşimi kaybetmiş o da bana kalmış diye

Kv nin evinde eşimin eski nişan fotoğrafını buldum 4aylık hamileydim ilk kızıma ağladım deli oldum kp koştu geldi eşim geldi resimleri babasının önünde eşimin suratına çarptım kp yerden aldı eşim falan kvye ne laflar etti gelin hamile toruna bişey olsa diye dövecekti nerdeyse eltim aldı elinden fotoları da yaktılar olaydan önce oğlum çok istedi de nişanladık falan anlatıp duruyo du o gün olay olunca kp zorla nişanladın oğlanı baiını yakıyodun bide resimleri mi saklıyon diye yandemek istediğim olağan şeyler bi süre sonra bıkıyolar uğraşmaktan şimdi kv beni sever ben mesafeyi korurum
Yani takma kafana onu seven bi arkadaşı yoktur eşi onla ilgilenmiyodur oda sana sarıyodur takma bzde de var senin elti gibi herkeze bi kulp bulur senin adam şöyle böyle kendi kocası 4 yaşındaki oğluyla gazinoda kadınlarla kucak kucağa neler neler oğlan bunu bi toplumda anlatmasın mı rezillikti yani
Anlattım moralin düzelsin takma mesafe iyidir herkes yerini haddini bilir sen onu umursamadıkca o kudurur daha çok uğraşır baktı olmuyo rezil olan o olur farkeder susar sonra uğraşcak başka birini bulur eşinle evliliğin tadını çıkarın umarım eşinle çok mutlu olursun

Çok teşekkür ederim iyi niyetiniz ve ilginiz için. Benim eltim eşiyle çok iyi eşi ona karşı çok iyi çoluklu çocuklu kadin. Çocuklu haliyle bile gezerken sizi kıskanıyorum akşam düşündüm de Beyzayla x şimdi gezmeye çıkmışlardır ne güzel geziyolardir demişti.

Artık seni seviyo sa bile senle uğraşmak da hoşuna gidiyodur belki bu kadar alındığının farkında değildir en son çare açıkça konuş eltim bak böyle davranıyon ama rahatsız oluyorum böyle devam edeceksen seninle tüm ilişkimi muhabbetimi keserim aynı ortamda görmezden gelirim falan diye
Hani belki konuşmayla açık açık daha iyi anlar mesafe falan dolaylı yoldan yanlış anlayabilir belli mi olur belki hoşuna gidiyo sanıp senle uğraşıyodur hala bi dene yani istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…