ilk evlenen elti daima sonradan gelen gelini kıskanır ve hep kendiyle kıyaslar genelde.eski eşten bahstmesi tamamen senin tepkini ve kocanla ilişkini ölçmek hiç fırsat verme ve asla sinirlenme ben olsam gayet sakin ve kendimden emin geçmiş geçmişte kalmıştır biz yolumuza bakıyoruz siz konuşmaya devam edin derdimbence eltin mutsuz biri ve etrafının da mutsuzluğu için çabalıyo. ben de yaşadım benzer şeyler. mesela durup dururken eşimin boşandığı kişiden bahsedip beni aptal yerine koyardı. kızsam kıskanmış gibi olucam, hiçbişey demesem rahatsız olmuyomuşum gibi aynı şeye devam edecek diye düşünüp sinir olurdum.
Akrabasın sonuçta merhaba merhaba dışında muhakkak muhabbetler olur. Elitine cevap verip de seviyesine inme fakat bi şekilde bakışlarınla, tavırlarınla ne yapmaya çalıştığının farkında olduğunu belli et ve onun tuzaklarına düşüp de, eşinin de canını yok yere sıkma. sonuçta geçmişte ne yaşadığı değil, seninleyken sana yaşattıkları önemlidir.
Açıkcası o kişi bence acınılası bi insan çünkü mutlu olsa etrafa pozitif enerji yayar. Ne mutlu ki kaynanan da onunla bir olup sana karşı olmuyo, çok şanslısın!
bence eltin mutsuz biri ve etrafının da mutsuzluğu için çabalıyo.
Açıkcası o kişi bence acınılası bi insan çünkü mutlu olsa etrafa pozitif enerji yayar. Ne mutlu ki kaynanan da onunla bir olup sana karşı olmuyo, çok şanslısın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?