- 16 Ekim 2010
- 1.047
- 36
- 158
- Konu Sahibi minikyaramaz
-
yöresel yemek yapmis iste..
yani sorunu anlayamadim,az pismis diye mi bunlari diyorsunuz
kendide ondan yemeyecek mi ?yani kasitli birsey yapmasi mümkün mü demis iste yöresel diye
hangi yöreninse
doğru mu anladım,
yemek daha pışmemış ve sız bunu hem oğlunuza hemde kvnın kvsıne yedırdınız eltınız bunu gördü ve ses etmedı mı?
eğer öyleyse belkı dalgınlığına geldı fark etmedı dıcem, çok bu safım :26:
önceden sorununuz var mıydı bana gıcıksın yazmışsın ya, bılerek mı yaptı sence
Dalginligina gemesi imkansiz. Oglum yemegi yiyor o da yemesi icin israr ediyor.
Eltimle sorunlarimiz var sorunlarimizi konusmasak da birbirimize karsi soguguz.eskiden cok iyiydik ama simdi...
benim eltimde bu aralar bi acaiplesti sanırım biz çok iyi niyetliyiz bazen bazı şeyleri gormezden gelmek bize ters köşeden vuruş yapıyor.
eltinle sorunlarınız olsa bile,bir çocuğa çiğ yemek yedirecek kadar gaddar mı bu kadın :26:
belki de pişmemiş olduğunu unutmuştur ya da dalgınlığına gelmiştir olamaz mı?
unutmuştur belki diycem de bide ısrar etmiş oğlunuzun yemesi için tuhaf yani
ama bide çiğ patates belli olur çatal batırıldığında hissedilir,belki yenilemeyecek kadar çiğ değildir o yüzden söylememiştir yine de altında kötü bi niyet var bence
tamam anladimda peki kendisie o yemekten yedi mi ya da yiyecek mi?
hani yiyecekse kötü niyet aramak istemiyorum sonucta kendide yiyecek deneme amacli
yapmistir belki..
kendinizi üzmeyin gercekten
Ewet gaddar....
çocuklara acımayan insanlardan korkarım ben..herşeyi yapar o zihniyettekiler..
e sormadın mı; gaddar insan hiç mi insafın yok,benim çocuğum orada çiğ patates yerken senin boyun mu uzadı başın mı göğe erdi be kadın demedin mi?
Bencede bu işte bir gariplik var:44: çiğ patates tadına bakmadanda anlaşılır yani dediğiniz gibi sonuçta çocuğa yedirirken bölerek vermiştir... diğer kayınvalide nasıl yedi bende anlamadım:26:hadi çocuğunuz bir sey diyemedi buyuk kv de mi kızım bu pişmemış demedi ve siz nasıl anlamadınız sonuçta çocuğa vermek için bölmüşsünüzdür çatalla falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?