Eltim neyin pesinde....!

Sizin aranızda her türlü sorunlarınız olabilir. Fakat bunu ufacık çocuğa yansıtması çok yanlış. kaldıki kendi çocuğuna karnıbahar yedirmiş. Çok yazık.

Bi yemek meselesi sebebiyle biz eltinizin neyin peşinde olduğunu anlayamayız ki
Hep mi böyle
Başka başka olaylarda mı yaşandı, kasten yaptığını mı düşünüyorsunuz ?

Yoksa patates az pişmiş, çok pişmiş bu biraz göreceli birşey.. Sadece bundan yola çıkarak bi çıkaırm yapmak yanlış olur..

belki eltide bilmiyodu yöresel yemek falan olduğunu, ya da dalgındı ya da ne bileyim karışmak istemedi, bende eltime karışmam açıkçası ne yiyosa yesin, bişey desem vay sen benim yediğimimi takip ediyosun diyebilir

Siz de eltinizin 5 yasindaki kizini hirpalayarak kolundan tutup kapi disari etmistiniz
Evden kovmustunuz

Hatirladiniz mi? :)

Bu dunyada iyilik de, kotuluk de karsilikli

Eltinize gaddar diyecekseniz,
igneyi once kendinize batirin bakalim

Cocuklari guc savasi haline getirmek de ikiniz acisindan acinilasi bir durum..

Patates çok çiğ olsa çatalınıza aldığınızda hissederdiniz.. demek ki yenilebilecek kıvamdaymış.

kasıtlı birşey olduğunu düşünmüyorum ben.

Hımmm o konu bu arkadaşın mıydı ?
Teşekkürler Cudana, hatırlatma için

Bende diyorum bi patatesten nasıl eltim neyin peşinde denilebiliyo
Bazı şeyler damak tadına göre değişir, kimisi tammen dağılana kadar pişmiş sever kimisi hafif sert yani

Meğerse mevzu derinmiş, patates teferruat...

Sen söyleyince konuya baktım, kızı "defol" diye bağırarak evden kovmuş. Kapıyı da görümcenin suratına kapatmış. Fiziksel bir hırpalamadan ya da kolundan tutmaktan bahsedilmiyor. Ama evet hatalı, görümcenin suratına kapıyı kapatmamalıydı, dayaklık olan kişi görümce çünkü.

Bu arada konu sahibi arkadaşım, diğer konularını okudum, bakıcılık meseleni de. Şu konuda haklısın, ailedeki diğer tüm kadınlar çalıştığı için senin statünü kendileriyle bir tutmuyorlar, gözlerinde farklı bir yerin olduğu kesin. Bence çalışmak için eşini ikna et, bir de oğluna ne yedireceksen kendin pişir. Eşinin ailesinden pek medet umma, orada hasta varmış gider yardım edersin vs ama dediğim gibi kendi işin, oğlunun bakımını falan bırakmamaya bak.

Son düzenleme:
bencede patatesin çiğ olduğu anlaşılır :44:sen eltim gaddar demişsin eğer böyle düşünüyorsan eltinle sorunların varsa ona çocuğunu emanet etme

Kvnizin kvsine ne garezi varmış onu çözemedim ben.

Bende....

hadi çocuğunuz bir sey diyemedi buyuk kv de mi kızım bu pişmemış demedi ve siz nasıl anlamadınız sonuçta çocuğa vermek için bölmüşsünüzdür çatalla falan.

Bencede bu işte bir gariplik var:44: çiğ patates tadına bakmadanda anlaşılır yani dediğiniz gibi sonuçta çocuğa yedirirken bölerek vermiştir... diğer kayınvalide nasıl yedi bende anlamadım:26:

Arkadaslar kv patatesleri kucuk kup kup dogramis ve sanki pismiste suyunu cekmis gibi salcali maydanozlu suyun icindeydi. İnanin anlamadim.. Ve kucuk oldugu icin ezme geregi duymadim.

okurken ben de çiğ patatesi nasıl anlamadığını merak ettim,diğer arkadaşlar gibi:44:

İnanin anlamadim.biraz evvelde yazdigim gibi pismis bir yemek gibi duruyordu.salcali maydanozlu suyun icinde....

Arkadasim kv geldikten sonra salcali patateslerin uzerine biraz daha su ekledi kaynatti icine biseyler daha katip yeniden kaynatmaya basladi.

suyun içinden mi aldın yani patatesleri, yani pişmiş yemekle pişmemiş anlaşılır gibime geliyo, velev ki eltim kötü niyetli olarak bişey demedi ilk lokmada pişmediği anlaşılırdı

zaten az salçalı yemekmiş:) görünüşünden az pişmiş olduğunu anlayabilirdiniz belki
eltiniz niyetli olduğunuzu biliyor muydu? belki siz tadına bakmışsınızdır diye dememiştir, belki de unutmuştur.
az pişmiş yemekle neyin peşinde olabilir ki.
belki evde sıkıntı vardır aklı ordadır,
unutmuştur, dalmıştır.
kötü niyet aramamak lazım.

Sizin aranızda her türlü sorunlarınız olabilir. Fakat bunu ufacık çocuğa yansıtması çok yanlış. kaldıki kendi çocuğuna karnıbahar yedirmiş. Çok yazık.

Zaten bebegim olduktan sonra eltim cok degisti.

Eltimle aramizda problemler var. Oglum dunyaya geldikte sonra cok degisti. Oglumun kp e benzemesini bile cekemez... Oglumu hic sevmez. Bi gun kizi oglumu aglatti bana dedigi laf ogluna sahip cik ki oglum o zamanlar alti atlik ve koltukta yatiyor....

Belki elti de bilmiyordu?

Ben de size bir soru sorayım; siz neyin peşindesiniz?

Karismasindan ziyada kv demis eltime patatesleri yemek zannedip yedirmeyin diye...

O gorumcemin kiziydi ki hirpalamak...?
Sadece kizip bagirdim ve kapiyi acamayinca da kapiyi actim.

Oncelikle konulari iyi olursaniz daha saglikli yorum yapabilirsiniz.

Ne kadar anlamsız polemikler. Kayınpedere benzedi diye çocuğu sevmemesi.. millet benzemesin ister, sizde bu bile kıskançlık yaratmış. İlginç gerçekten…
Yani derdiniz tasanız yok galiba bunlar konu oluyor diye düşünüyorum. Bu konunun en kestirme çözümü iletişimi zayıflatmak sonra da koparmak.

Canım elti biliyormuş, kv önceden söylemiş ona..

Söylemiş olabilir kadın unutmuştur belki? Yani zehir yedirmedi yaa. Demek ki yenilebilecek kadar pişmiş, iki insan da yemiş işte.

Patates çok çiğ olsa çatalınıza aldığınızda hissederdiniz.. demek ki yenilebilecek kıvamdaymış.

kasıtlı birşey olduğunu düşünmüyorum ben.

İnan patatesin tadina bile bakmadim kv ole diyince bende bir alt niyet aradim.sonucta kv uyarmis eltimi.

Arkadaslar siz konulari nasil okuyorsunuz anlamiyorum. Ben yineliyorum g.kizini hirpalamadim ve zate gorumcemle o konuyu konusup kapattik. Bazi arkadaslarin durumumu anlayip hatami ve hatalarini yazmasi gorumcemle problemimizi cozmede yardimci oldu.

Belki elti de bilmiyordu?

Ben de size bir soru sorayım; siz neyin peşindesiniz?

benim bu ve ilk konudan anladığım şu; eltiler ve görümceler garip bir savaş içerisin de ama olan çocuklara oluyor.hırpalanan,kovulan,azarlanan,çiğ yemek yedirilen hep çocuklar..bu şeylere masumların alet edilmesi kadar çirkin birşey yok.

valla paylaşılamayan nedir ben anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…