- Konu Sahibi minikyaramaz
-
Siz de eltinizin 5 yasindaki kizini hirpalayarak kolundan tutup kapi disari etmistiniz
Evden kovmustunuz
Hatirladiniz mi? :)
Bu dunyada iyilik de, kotuluk de karsilikli
Eltinize gaddar diyecekseniz,
igneyi once kendinize batirin bakalim
Cocuklari guc savasi haline getirmek de ikiniz acisindan acinilasi bir durum..
Siz de eltinizin 5 yasindaki kizini hirpalayarak kolundan tutup kapi disari etmistiniz
Evden kovmustunuz
Kvnizin kvsine ne garezi varmış onu çözemedim ben.
hadi çocuğunuz bir sey diyemedi buyuk kv de mi kızım bu pişmemış demedi ve siz nasıl anlamadınız sonuçta çocuğa vermek için bölmüşsünüzdür çatalla falan.
Bencede bu işte bir gariplik var:44: çiğ patates tadına bakmadanda anlaşılır yani dediğiniz gibi sonuçta çocuğa yedirirken bölerek vermiştir... diğer kayınvalide nasıl yedi bende anlamadım:26:
yiki arkadaş daha sormuş. çiğ patatesi nasıl anlamadınızki tuzu olmasa tadı kötü yada acı olsa dediğinize amenna ama çiğ patetesi tabağa koyarken bile anlar insan. o su dupduru olur pateteste takır tukur olur.
okurken ben de çiğ patatesi nasıl anlamadığını merak ettim,diğer arkadaşlar gibi:44:
Olayları yargılamadan önce merak ettiğim tek şey var.
Yemek yapan bir kadın olarak hiç mi anlamadınız çiğ olduğunu.
Yani tadına bakmak gerekmiyor ki; görüntüsü, çatala batma derecesi, en son nokta çocuğun mimikleri.
Bence hatanın yarısı senin ki çocuğunu gözlemlemeden yedirmişsin, yoksa çocuk kesin tepki vermiştir. Ha vermediyse tepki demek yöresel yemeği beğenmiş. Eltine göre de güzel bir yemek demek ki. Neden art niyet arıyorsun?
Sizin aranızda her türlü sorunlarınız olabilir. Fakat bunu ufacık çocuğa yansıtması çok yanlış. kaldıki kendi çocuğuna karnıbahar yedirmiş. Çok yazık.
Bi yemek meselesi sebebiyle biz eltinizin neyin peşinde olduğunu anlayamayız ki
Hep mi böyle
Başka başka olaylarda mı yaşandı, kasten yaptığını mı düşünüyorsunuz ?
Yoksa patates az pişmiş, çok pişmiş bu biraz göreceli birşey.. Sadece bundan yola çıkarak bi çıkaırm yapmak yanlış olur..
İyi aksamlar bayanlar.
Bugun kv ve gorumcem ise gitti. Kv ise gitmeden bize geldi ise gidecegini eltimin kizini gorumcemin kizini ve kv nin kv sinin kahvaltisini eltimin isten gelince verecegini soyledi . Oglumun kahvaltisini yaptirdiktan sonra kv lere ciktim. Baktim eltim kahvaltiyi hazirlamis bende faturalari yatirmaya gittim.
Geldigimde eltimin isten geldigini gozeterek kvlere ciktim ki o da evde isi varsa yapsin cunku kv nin kv si felcli.
Ogluma kv lerden patates yemegi yedirdim kv nin kvdesine de. Niyetli oldugum icin tadina bakamadim.
Eltimde bisey demedi.
Kv geldi patatesin cig oldugunu yoresel bi yemek yapmak icin sadece salcali suda azicik pisirdigini ve eltimede soyledigini soyledi.
Bu nasil bir insan hadi bana giciksin oglumla felcli kadinin sucu ne...?
Esim birazdan isten gelecek musait oldugum heran yazdiklarinizi cevaplayacagim.
Simdiden hepinize tesekkurler.
belki eltide bilmiyodu yöresel yemek falan olduğunu, ya da dalgındı ya da ne bileyim karışmak istemedi, bende eltime karışmam açıkçası ne yiyosa yesin, bişey desem vay sen benim yediğimimi takip ediyosun diyebilir
Evden kovmustunuz
Belki elti de bilmiyordu?
Ben de size bir soru sorayım; siz neyin peşindesiniz?
Zaten bebegim olduktan sonra eltim cok degisti.
Eltimle aramizda problemler var. Oglum dunyaya geldikte sonra cok degisti. Oglumun kp e benzemesini bile cekemez... Oglumu hic sevmez. Bi gun kizi oglumu aglatti bana dedigi laf ogluna sahip cik ki oglum o zamanlar alti atlik ve koltukta yatiyor....
Canım elti biliyormuş, kv önceden söylemiş ona..
Karismasindan ziyada kv demis eltime patatesleri yemek zannedip yedirmeyin diye...
O gorumcemin kiziydi ki hirpalamak...?
Sadece kizip bagirdim ve kapiyi acamayinca da kapiyi actim.
Oncelikle konulari iyi olursaniz daha saglikli yorum yapabilirsiniz.
Patates çok çiğ olsa çatalınıza aldığınızda hissederdiniz.. demek ki yenilebilecek kıvamdaymış.
kasıtlı birşey olduğunu düşünmüyorum ben.
Hımmm o konu bu arkadaşın mıydı ?
Teşekkürler Cudana, hatırlatma için
Bende diyorum bi patatesten nasıl eltim neyin peşinde denilebiliyo
Bazı şeyler damak tadına göre değişir, kimisi tammen dağılana kadar pişmiş sever kimisi hafif sert yani
Meğerse mevzu derinmiş, patates teferruat...
Belki elti de bilmiyordu?
Ben de size bir soru sorayım; siz neyin peşindesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?