Eltim neyin pesinde....!

Tamam söyledik biz de işte, hala mı art niyet arıyorsunuz? Çatala gelmiş, kv nin kvsi yemiş cocuk yemiş daha ne ? kabuz ya da ishal de olmadılar, zehirlenmediler de....

Ben bişey anlamadım cidden, yorumları okursam anlarım herhalde :44:

Geçen konuyu hatırladım da...

Geçen konuda da bu konuda aynı şeyi düşündüm...

İletişimi azaltın veeee

Çocuklarınızı karıştırmayın lütfen...

Söylemiş olabilir kadın unutmuştur belki? Yani zehir yedirmedi yaa. Demek ki yenilebilecek kadar pişmiş, iki insan da yemiş işte.

Ya da kadını tanımıyoruz ki belki yemek anlayışı az pişmiş olarak tüketmektir. Öyle insanlar var ya.
Kaldı yöresel bir şeymiş nasılsa artık.
Ayrıca kadın çocuğa çiğ yedirdikten sonra pişirip akşama servis edecek kadar yüreksiz olamaz bence. Kaldı ki onlar da yemiş.

Sagol. Senib gibi yapici arkadaslar sayesinde gorumcemle olan mesele cozuldu cok sukur.

Esim gordukce olanlari o da is konusunda esneklesti.bu sene oss ye giriyorum ins iki yillik aciktan okuyacagim.bu arada 2014 kpss ortaogretime girip katiplige basvuracagim on parmakta iyi sayilirim cunku.

Bakiyorum is.sadece muhasebe diye tutturan esim sekreterlige yonetici asistanligina felan da izin veriyor artik.

bencede patatesin çiğ olduğu anlaşılır :44:sen eltim gaddar demişsin eğer böyle düşünüyorsan eltinle sorunların varsa ona çocuğunu emanet etme

Oglumu iki uc aylikti iki kere biraktim hastaneye gidecegim diye ram evden cikmadan getirdi altina yapmis diye....
O gun bugundur hayatta birakmadim eltime cocuk ama benim ona yaptiklarim....

Olabilir tabi neden olmasın. Bazıları az pişmiş/ciğ kıvamında sever kimisi de lapa gibi yer patates yemeğini.

İlla altında birşeyler aranacak ve akşam eşle konuşulacak. Eş ne dedi cok merak ediyorum.

Oglumu iki uc aylikti iki kere biraktim hastaneye gidecegim diye ram evden cikmadan getirdi altina yapmis diye....

Kapasitesi o kadar demek ki. Neden kapasite üstü performans bekleyip kendini heba ediyorsun?

Kadesam bir söz var ya filler tepişirken çimenler ezilir. Bunlarınki de o hesap.

suyun içinden mi aldın yani patatesleri, yani pişmiş yemekle pişmemiş anlaşılır gibime geliyo, velev ki eltim kötü niyetli olarak bişey demedi ilk lokmada pişmediği anlaşılırdı

O an anlamadim zaten anlasam ogluma yedirir miyim?

Eltim niyetli oldugumu biliyordu.yemek az salcali degildi yineliyorum sanki pismis gibi suyunu patatesler cekmis gibi salcali ve maydanozluydu....
Bende anlamiyorum ozellikle ogluma yedirme cabasi kendi kizina da karnabahar yedirmesi....

Kendi kızı kaç yaşında? Belki karnabahar seviyordur. Zaten kasıtlı olarak çocuğuna çiğ patates yedirebilecek biriyse ondan ne eş olur, ne dost, ne arkadaş, ne köy, ne kasaba… salla gitsin madem kadını.

yemek pişmişti eltin tadına baktı pişmiş diye bişi demedi.
Hem öyle bile olmuş olsa kv'nin bi daha dikkat vb. Demesi gerekirdi.
Acaba kv mi körüklüyo bu olayı ?
Eltinle direk yüzyüze gelme. "kv. Yemek pişmemiş dedi bana sen bakmış mıydın, pişmiş miydi?" gibi sor
hazır yemek varken hangi anne yeniden yemek yapar, hem de çalışan bi anneyse?
Illaki başka bişi düşünüp karnıbahar yedirmiştir.
Onunda vitaminini alsın gibi gelmiştir aklına.
Yoksa ocagın altınıyakmaya ne var:d
insanlıktır olur.
Zaten bir kez yüz göz olunca ne yapılsa batar. Iyi olmaya bak. ölene kadar yan yana olacaksınız.
Zaten bariz bi hatası da yok anladığım kadarıyla.

Eltimle aramizda problemler var. Oglum dunyaya geldikte sonra cok degisti. Oglumun kp e benzemesini bile cekemez... Oglumu hic sevmez. Bi gun kizi oglumu aglatti bana dedigi laf ogluna sahip cik ki oglum o zamanlar alti atlik ve koltukta yatiyor....

Anladım
Zaten evvelden beri problemler olmasa bi patatesle eltim neyin peşinde denemez değil mi ?
Kusura bakmayın da bana komik geldi, çocuğunuzun kayınpederinize benzemesinin nesini çekemiyo ?
Bu bi üstünlük mü yani ?
Ben çocuğum bana ya da babasına benzesin isterim mesela..

Yazık ya 6 aylık bebek, ben görsem ben alırım yani hiç bişeyim olmadığı halde
Yeğeni için ne biçim konuşuyo

Sana kızıp 6 aylık bebeğe de laf etmesi çok tuhaf..
Şahsi meselelerinizi çocuklarınıza yansıtmayın, hem kuzen onlar hem de masumlar

Belki elti de bilmiyordu?

Ben de size bir soru sorayım; siz neyin peşindesiniz?

Söylemiş olabilir kadın unutmuştur belki? Yani zehir yedirmedi yaa. Demek ki yenilebilecek kadar pişmiş, iki insan da yemiş işte.

Tamam söyledik biz de işte, hala mı art niyet arıyorsunuz? Çatala gelmiş, kv nin kvsi yemiş cocuk yemiş daha ne ? kabuz ya da ishal de olmadılar, zehirlenmediler de....

Olabilir tabi neden olmasın. Bazıları az pişmiş/ciğ kıvamında sever kimisi de lapa gibi yer patates yemeğini.

İlla altında birşeyler aranacak ve akşam eşle konuşulacak. Eş ne dedi cok merak ediyorum.

Kadesam bir söz var ya filler tepişirken çimenler ezilir. Bunlarınki de o hesap.

Ozellikle senin torumlarini topladim ki sorularina ve yorumlarina cevap vereyim.
Benim ne gibi bir derdim olabilir. Eltimin ogluma israrla o yemegi yedirdikten sonra kizina evinden getirdigi karnabahari yedirmesi...

Canim benim esime soylemedim cok merak etmissin ya... Ben nacizane iyi okuyup iyi anlayip ona gorede iyi yorum yapan arkadaslarin fikirlerini almak istedim.
Sonucta hepimiz insaniz ve hatalarimizda var. Onemli olan hatadan ders cikarmak. Bazen olurda hatani goremezsin ve hep dogruyu yaptigini sanirsin bu durumda baska bir goze ihtiyac yok mudur?

Gorumcemle olan meselem sagolsun soruna care bulup hatami bana yuklenerek degil de daha farkli bir sekilde yazip gormemi saglayan arkadaslar olmasaydi belki de hala gorumcemle konusmuyorduk.

canım biz burdan ne desek boş çünkü eltini tanımıyoruz bunu hangi neyetle yaptığını sen daha iyi bilirsin ama eğer size karşı art niyetli olduğunu düşünüyorsan mümkün olduğunca az görüşmeye ve çücuklarınızı da fazla biraraya getirmemeye çalış başka yapabileceğin birşey yok

Ben hep saglikli sihatli olsun kime benzerse benzesin dedim.
Eltimi zaten kvlerde goruyorum denk gelirsek...

Ben anlatamiyorum galiba o patatesleri kv isten geldikten sonra uzerine su ekleyip pisirdi sonrasinda da icine biseyler ekleyip yine pisirdi....

Yapici mesajin icin sagol.
Kv eltime dolaptaki patates yemek degil onu gelince yapacagim demis galiba soganini kavurup salcasini maydanozunu koyup patatesleri de icine atmis ki gelince kolaylik olsun diye...

Soyleyebilirdi ben patatesi isittigimda minikyaramaz o yemek degil ogluna da o kadina da koyma diye...

Benim anlamadigim nokta ogluma zorla yedirtmeye calistiktan sonra kendi kizina evinden karnabahar getirip gozumun onunde yedirmesi...

Ben anlatamiyorum galiba o patatesleri kv isten geldikten sonra uzerine su ekleyip pisirdi sonrasinda da icine biseyler ekleyip yine pisirdi....

Evet gerçekten anlatamıyorsun.
Pişirdi mi?
Pişirmiş mi?
Pişirdi diyorsan madem yemeğin geçmişini yani aşamalarını biliyorsun…
Ayrıca madem çiğ çocuğunu gözlemlemedin mi yedirirken? Çocuk tepki vermedi mi? Vermediyse beğenmiş ve yemiş demek değil midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…