eltim senin çocuğunu sevmiyorum diyor

etelane

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2009
178
6
621
İstanbul
Merhaba
sohbet içerisinde eltilerim senin büyük çocuğunu sevmiyoruz küçüğü çok tatlı diyorlar. Üzülüyorum çocuğumun bundan etkilenmesinden korkuyorum. Ne cevap vereceğimi bilemiyorum.Sık sık söylüyorlar ne desem ne yapsam sizce.

Merhaba
sohbet içerisinde eltilerim senin büyük çocuğunu sevmiyoruz küçüğü çok tatlı diyorlar. Üzülüyorum çocuğumun bundan etkilenmesinden korkuyorum. Ne cevap vereceğimi bilemiyorum.Sık sık söylüyorlar ne desem ne yapsam sizce.

etkilenir tabi. ben iki çocuğumu da çok seviyorum, sizin sevip sevmemeniz de önemli değil, bir daha böyle konuşmayın de geç. ne bekliyorsun ki. ben olsam evden kovardım, sinir olurum çocuk ayırmaya.

Merhaba

Çocuğumun sizin gibilerin sevgisine ihtiyacı yok deyin gitsin.

Tamam belki çok sıcakkanlı bir çocuk olmayabilir ama bu böyle dile getirilir mi?

Ne ayıp.

Merhaba

Çocuğumun sizin gibilerin sevgisine ihtiyacı yok deyin gitsin.

Tamam belki çok sıcakkanlı bir çocuk olmayabilir ama bu böyle dile getirilir mi?

Ne ayıp.

Aman ne takiyorsun kafana elti eltiyi sevmez derler. Seni uzmek icin soyluyo o da.... yoksa insn en sevmedigine bile diyemez seni sevmiyorum die

Peki çocuk bunu duyunca psikolojisi ne olacak zalimliğe ,cahilliğe bak ,fazla görüşme gitsin ,senin yerinde olsam bir daha böyle bir kelime duymak istemiyorum çocuğum hakkında yorum yapmayın der lafı ağzına tıkardım,çocuk sevmemek ne demek ,hadi sevmiyorsun nasıl söylersin insanlar ne merhametsiz olmuş ya .......sevgiler...

Merhaba

sevmezlerse sevmesinler bidaha duydugunda ver agızlarının payını goster tepkini kapasinlar cenelerını cocugundan degerli degil kimse

Bence bunu eşinizle görüşün. oda kardeşleriyle görüşüp eşlerine hadlerini bildirmelerini sağlasın. çocuk sevmemekte nedir? ama sizde cevaplarını güzelce verin ki bir daha öyle konuşamasınlar.

Allah yardımcın olsun.eşınız benım babam gıbıyse konusamassınız agzınıza bıde patlagı yersınız.ama sıddet veya aılecı bı esınız yoksa bunu gercekden esınıze ıfade edın.hıc yakısık bı durum deıl cunku.tamam kımse kımsenın cocugunu sevmek zorunda deıl evet ama bunu savaş açar gıbı dıle dokmekde nesı. Cok cırkın eltınızın yaptıgı

Ay çok sinirlendim,özellikle çocuk mevzusuna sinirleniyorum.
Benim kızım benim kıymetlim.bana söylese eltim neolursun sev Allah aşkına derdim.tabi arkasından söyleyeceğimde çok şey olurdu.
Benim çocuğumu sevmeyen benimlede muhattab olmasın bir zahmet.
:ssz:

umarım bunu çocuğunuzun yanında dememişlerdir. çünkü çocuğunuz bu sözü kafasında yer edinir. kendini pasif hale getirebilir. kimse beni sevmiyor ben işe yaramaz biriyim' e kadar götürebilir.

Eltileriniz bir daha öyle söylediğinde.. onlar benim evlatlarım. benim için bir farkları yok ,sizlerin de sevgisine ihtiyaçları yok. bir daha böyle söylerseniz sizinle görüşmeyeceğim deyin.

Merhaba

Kusura bakmayın ama çocuk mevzu olunca sinirleniyorum çok densizlermiş...
Sizin sevginize ihtiyacı yok onlar benim çocuklarım ve ben yeterince seviyorum. Çocuklarımın yanında böyle konuşmayın size sevin diye ısrar eden yok deyin.. Siz terslemezseniz onlar yüz bulup hep söylerler...
Çocuk bunu sürekli duyarsa kendini çeker ezik yetişir lütfen siz buna engel olun...

Back
X