Eltim tam bir ba belas olmaz olasca

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
selam kızlar yeni üye oldum buraya ve oyle doluyumki anlatamam. yasadıklarımı aktarıp sizin tecrübelerinizden faydalanmak ıstıyorum inanın nasıl davranacagımı bılmıyorum. ben ingiltereye gelin olarak geldim bundan 2.5 yıl kadar once. malum hıcbı yakınım aılem falan yok burda hepsı istanbuldalar. burda sadece esımın aılesı var bıde tam bı bas belası eltı. .bu kız burda dogmus buyumus onun vatanı burası yanı ailesi çevresi hep burda. bense yapayalnızım. bız kendı evımızde yasıyoruz onlarsa kayınvalıdem ve kayınpederımın evine tasındılar bebeklerıyle bırlıkte. bu elti olcak la zaten sorunlarımız vardı sımdı bıde esımın aılesının evınde yasıyo yuzsuz. bızımde bebeklerımız var oraya gıtmek ıstesek rahat edecek bı ortam yok. cocukları kucuk ve heryerı kaplamıs durumdalar.zaten dedıgım gıbı suregelen bı anlasmamazlık nefret var aramızda ama esımın abısı ve karısı oyle yuzsuzki bukalemun gıbıler kaynanam da akık meyıllı . kafası carcabuk degısır .yanı bız dıslanmıs olduk. kımsemde yok burda aılem arkadaslarım hepsı ıstanbulda kaldı .napcamı sasırdım benımde bebklerım var onları bırakıp bıyere gıdemıyorum sosyallesmekte mumkun deıl. artık oraya zıyarete gıtmek bıle ıstemıyorum napcagımı sasırdım kızlar nolur bana bı akıl verın

canım küçük bebekle heleki hiç bilmediğin bir ülkede yalnız yaşamak çok zor kayınvalidenize burda çok iş düşüyor sonuçta eltiniz orda doğup büyüdüğüne göre bir çevresi vardır illaki.. sizin rahat etmeniz oraya alışmanız için gerekli konforu eşinizin ve yakınlarının göstermesi gerekiyor...kayınvalidenizinde iki kardeş arasında ayrımcılık yapmaması gerekir.yani burda ilk önce eşinizin size destek olması ve ailesiyle bu durumu tatlı dille konuşması gerekiyor.

oraya gittiğinizde o yokmuş gibi rahat davranın umursamayın o zaman haddini anlar bence sonuçta ikinizinde eşinizin ailesinin evi onun orada nekadar hakı varsa gitmeye kalmaya sizinde aynı onu görmemezlikten geleceksiniz sosyalleşme konusundada eşinizle bol bol gezin kimseye ihtiyacınız yokki zaten ailesinden uzakta yaşayan nekadar insanlar hepsi asosyalmi oluyor sanki bebeğinizde varmış zaten onunla zaman geçirin eşinizle zaman geçirin :enbuyukkk:

Son düzenleme:
size dokunan tarafını anlamadım..

eltiniz kayınvalidenizin evinde kalıyor.. siz de onlara gidince çocuklarınıza ve kendinize yer bulamamaktan mı şikayetçisiniz?

derdiniz bu olsun arkadaşım..

bence elitinizle kavgalı sorunlu olmak yerine, dost arkadaş olabilseydiniz, onun çevresinden yararlanırdınız.. yalnızlığını giderirdiniz..

sonuçta oraya ailenizin yada bir tanıdğınızın olmayacağını bilerek gittiniz..

onun çevresi onundur nefret ettiğim birinin çevresiyle mi arkadas olmalıydım cozum yolunuz bumu
bukadar acımasızca eleştırmek yerine sizde de keske bıraz empatı yetenegı gelısmıs olsaydı arkadasım ozaman benı anlamaya gayret ederdınız zaten bozuk olan moralimi daha da fazla bozmak yerine bu mesajı hıc yazmamı olmanızı tercih ederdim. ben fikir istedim yargılanmak yada eleştirilmek değil.

eltinizden neden nefret ettiğinizi,size ne gibi yanlışlar yaptığını merak ettim. biraz daha açarmısınız..

ah canım bunu ıdrak edicek olgunlukta bi kayınvalidem olsaydı zaten bu durum olmazdı. anlayışın ve akıl verdiğin için tesekkur ederim. eşimden yana bi şikayetim yok ama onların bukalemunluklarına onunda gucu yetemiyo malesef adam napsın

sorun bu kadar büyükse kayınvalidenize gittiğinizde konuşmayın derim ben. muhattap olmayın; ben şahsen birinden nefret etmişsem bir daha sevmem çok zordur; sizde eşinizle vakit geçirin çocuğunuzla gezip tozun illaki çevre edinmek şart değilki, zamanla olur zaten.

yani isteyen istediğinin evine gider.
buna üçüncü kişilerin müdahele hakkı yoktur.
kayınvalidenize onların sizin evinizde kalmasını istemiyorum diyemeyeceğinize göre yapacak bişrşey yok..

eltinizden neden nefret ettiğinizi,size ne gibi yanlışlar yaptığını merak ettim. biraz daha açarmısınız..

zamanında eşimle biz evliyken başka bir kız ayarlamaya calıtı ve bu durumda ispatlandı da oyuzden hala nefret edıyorum daha ne olsun haksızmıyım ya

ben olsam onu görmezden gelirim ve o yok gibi davranırım
bence siz kendinizi biraz yalnız hissettiğiniz için ona kafayı takıosunuz:teselli:

zamanında eşimle biz evliyken başka bir kız ayarlamaya calıtı ve bu durumda ispatlandı da oyuzden hala nefret edıyorum daha ne olsun haksızmıyım ya
canım gerçekten çok iğrenç bi durumkötükedihüso
peki senin bu olaya karşı tepkin ne oldu hala görüşmeye devam ettinmi

arkadaşım eltinden nefret ediyosun ama nedenini yazmamışsın. sana birileri yorum yazınca da gereksiz yere sinirlenmişsin. olayları bilmeden sana şunu yap bunu yap diyemeyiz. benim yazdıklarından tek anladığım orada ailenden uzak kaldığın için sıkılmış olduğun. bende öyleyim sıkılırım bunalırım gider eşime patlarım ama sonra bir bakarım ortada bir sebep yok. boş yere kendi kendimi yemişimdir.

birazcık kuruntu yaptığını düşünüyorum. eltin kayınvalidenlerle beraberse çocukları da oradaysa ne yapsın siz misafir gelince başkasına mı gitsin. mecbur bir şekilde katlanıp oturacaksınız bir kaç saat .sen gene kayınvalidenlerde konuşursun eltinle muhatap olmazsın.

uslubunuzu çok yanlış buldum sonuçta konunuz yoruma açık.. arkadaşda kendince yorumunu yapmış... bu şekilde tersler gibi cevap vermeniz çok yersiz.. eğer verilen cvplara fikirlere saygınız yoksa ne diye açarsınız konuları hiç anlamam...

eltinizle olan sorununuzda bence tamamen sizin orda kendinizi yanlız hissetmenizden kaynaklanıyor.. belkide onun sizden fazla sosyal olması canınızı sıkıyor.. yada kayınvalidenizle aynı evde kalması ilişkilerinin düzgün olması kabul etmesenizde kıskançlık yaratıyor olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…