- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
onun çevresi onundur nefret ettiğim birinin çevresiyle mi arkadas olmalıydım cozum yolunuz bumusize dokunan tarafını anlamadım..
eltiniz kayınvalidenizin evinde kalıyor.. siz de onlara gidince çocuklarınıza ve kendinize yer bulamamaktan mı şikayetçisiniz?
derdiniz bu olsun arkadaşım..
bence elitinizle kavgalı sorunlu olmak yerine, dost arkadaş olabilseydiniz, onun çevresinden yararlanırdınız.. yalnızlığını giderirdiniz..
sonuçta oraya ailenizin yada bir tanıdğınızın olmayacağını bilerek gittiniz..
canım küçük bebekle heleki hiç bilmediğin bir ülkede yalnız yaşamak çok zor kayınvalidenize burda çok iş düşüyor sonuçta eltiniz orda doğup büyüdüğüne göre bir çevresi vardır illaki.. sizin rahat etmeniz oraya alışmanız için gerekli konforu eşinizin ve yakınlarının göstermesi gerekiyor...kayınvalidenizinde iki kardeş arasında ayrımcılık yapmaması gerekir.yani burda ilk önce eşinizin size destek olması ve ailesiyle bu durumu tatlı dille konuşması gerekiyor.
eltinizden neden nefret ettiğinizi,size ne gibi yanlışlar yaptığını merak ettim. biraz daha açarmısınız..
zamanında eşimle biz evliyken başka bir kız ayarlamaya calıtı ve bu durumda ispatlandı da oyuzden hala nefret edıyorum daha ne olsun haksızmıyım ya
canım gerçekten çok iğrenç bi durumkötükedihüsozamanında eşimle biz evliyken başka bir kız ayarlamaya calıtı ve bu durumda ispatlandı da oyuzden hala nefret edıyorum daha ne olsun haksızmıyım ya
onun çevresi onundur nefret ettiğim birinin çevresiyle mi arkadas olmalıydım cozum yolunuz bumu
bukadar acımasızca eleştırmek yerine sizde de keske bıraz empatı yetenegı gelısmıs olsaydı arkadasım ozaman benı anlamaya gayret ederdınız zaten bozuk olan moralimi daha da fazla bozmak yerine bu mesajı hıc yazmamı olmanızı tercih ederdim. ben fikir istedim yargılanmak yada eleştirilmek değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?