Eltim tam bir ba belas olmaz olasca

Valla alara o uyanik mi yuzsuz mu sen daha yuzsuz uyanik ukala ol ona karsi,
bu tipler ancak bu dilden anlarlmaz:

sorunu bende anlayamadım.uzaksın kafan rahat ,o kaynanasıyla oturuyor.bebeğin büyürse gezer dolaşırsın.kaynananla otursan herşey laf olur harcamana telefonuna karışırlar .rahat ol keyfine bak.bbebişlerinle güzel vakit geçirkaydirigubbakcemile5

Bence de kesinlikle kayınvalidenlere git,ha orası eltinin evi olsaydı gitme derdim,ama eltin kaynanalarda yaşıyorsa orası onun evi değil,gider ,kafama göre takılır,güler eğlenir,yer içer dönerdim.Sen neden kendini çekeceksin ki,anladığım kadarıyla kaynanalarla iyisin,ve de iyi ilişkiler içinde olmak istiyorsun.Benim eltim de 7 yıl tek gelinmiş,ben nişanlıyken ,hatta hala,beni kıskanır,bunu da açıkça kaynanamlara söylermiş,o yüzden kaynanamlar da bana onun yanında çok canayakın durmuyorlardı,ne kadar yanlış!Hala da benim varlığıma alışamadı.ben bir şeyi güzel yaptığımda kaynanam hemen der,eltim için ,O da güzel yapar bunu,güya onu kıskandırmayacak ya!Şimdi bebeğim oldu,onun yanındayken nasıl davranacaklar merak ediyorum bebeğime karşı,normalde çok seviyorlar da,onun yanında ne yapacaklar!O yüzden ben de eltimin yanında hep çok ilgili sevgili dururum kaynanamlara karşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…