- 30 Eylül 2007
- 2.798
- 22
- 358
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
canım benim yüzleşildi tabiki esim de söyledi onu boyle bıseyın ıcıne cekmeye calıstıgını oda söyledi evet yaptım sana gıcık oluyorum basından berı kaynım ıcın dusundugum gelın adayı sen deıldın kafasında bırı varmıs hep elti olmak istediği. eşim onun ıstedıgıyle deıl benımle evlenınce bızı ayırmak ıcın elınden gelenı yaptı basaramadı sonra coluk cocuga karısıldı ama hala daha cekemıyo benım varlıgım bıle rahatsız edıyo onu ve hep bu cabalrı beı pes ettırıp bu aıleden ve bu ulkeden kacırmak ıcın. kaynana kayınbabam da butun bunları bıle bıle onları evlerınde oturtuyolar. ve burdakı cogu kısının gozundede cekememezlık yapıyo kıskanıyo durumundayım yok ya ben derdımı anlatamıyorum galıba :roflol:
bunları biliyorlar ve devammı ediyorlar? bırak arkadaşım ya o zaman ne görüş ne de çocuklarını götür. öyle şeymi olur? sen kendine çevre edinmeye falan çalış dil öğrenmeye bak kafanı böyle dağıt. onlardan da uzak dur bence.
aslında bana kalsa gorusmemde ozaman da esım bensız gıtmeyı alıskanlık halıne getırırde o pis kadın onun aklını celmeyı basarırsa diye bı turlu kara veremıyorum napcagıma . hıc gıtmemek mı dogru olan yoksa ınadına gıtmekmı ne bılım ya ben. bıde boyle baskın bı tıp herkesı ezmeye calısan herseyın en dorusunu ıyısını ben bılırım dıyen bı tıp kendı kurallarını herkese kabul ettırmeye calısır. benim esımde oyle sert bı tıp deıl ona bıle sert cıktıgı zamanlar oluyo da esim tepkı vermıyo ben sınır oluyorum bunun herkese bılmıslık taslamasından aılesı cevresı burda ya onlara guvenıyo nası olsa ben burda yalnızım dıye sındırmeye calısıyo bende sındırılmeye gelecek bı tıp degılım boyle bı durumdayım ıste
ya kızlar ınanın o eve gıdınce dıken ustundeyım artık cocuklarımı yatırmak ıcın bır odaya goturdugumde tedırgınım gozumun onunde deıller dıye. cunku bu kadından hersey beklenır yavrularıma uyurken de kotuluk yapabılır allah korusun zaten kapıyı kapatıp cıkıyorumm ama acık buluyorum odaya gırılmıs oluyor bebek daha yavrularım kotulukten anlamazlarkı. ooff off
tabii mantık bu.
bana ddokunmayan yılan bin yaşasın olayı. 3 maymunu oynamak bilmiyorum görmüyorum duymuyorum.çok kolay tabii. diğer gelinim,benim oğlumun yuvasını yıkmaya kalksın. bir kız koysun araya. ben bunu bileyim o gelinime hiçbir şey olmamış gibi davranıyım evime açayım birde. kol kanat gereyim. nasıl bir iş. bu.
bir anne buna nasıl sessiz kalır. nasıl çekmez o gelini ya sen ne yapıyorsun ne demek bir yuvayı yıkmak. ne demek oğlumun yuvasını yıkmak istemek deyip ağzının payını vermiyorsa onada acaip kızarım. hiç bir şey olmamış gibi, bu olay yok gibi davranmakta ne demektir ya. nasıl o geline bunlar söylenmez ve haddi bildirilmez. çocuk oyuncağımı bu.biir yuvadan bahsediyoruz.
biz böylelerine tavşan..... gibi deriz. ne kokar ne bulaşırlar. hiç sevmediğim insan tipidir bunlar.
evet kaynanada kayınbabada bu tip işte. hep benden sunger cekıp unutmam olayı abartmamam ıstendi. kendileride sikayetciydı ondan ama noluyosa bı anda cancıger kuzu sarmasına donduler. ben lohusayken 1 kap yemek getırmeyen kaynanam onun bulasıgına kadar yıkıyo o gezmeye gıdıo oda cocuklarına bakıyo . sırf cekısmeden ıste oglum benımle kalsın ıc guveysı gıtmesın kızın annesıgılın evıne dıye.bu olay yenı deıl bızaman onceydı ama ne kadar zaman gecerse gecsın benım ıcınde unutmak kolay deıl
onun çevresi onundur nefret ettiğim birinin çevresiyle mi arkadas olmalıydım cozum yolunuz bumu
bukadar acımasızca eleştırmek yerine sizde de keske bıraz empatı yetenegı gelısmıs olsaydı arkadasım ozaman benı anlamaya gayret ederdınız zaten bozuk olan moralimi daha da fazla bozmak yerine bu mesajı hıc yazmamı olmanızı tercih ederdim. ben fikir istedim yargılanmak yada eleştirilmek değil.
dikkat ettiyseniz kavgalı sorunlu olmak yerine dost arkadaş olsaydınız dedim.. yani nefret yerine..
yazdığınız konuya nasıl empati ypsaydım?
"eltimden nefret ediyorum, kayınvalidemlerde kalıyor, onun ailesi burda, burda büyümüş, çevresi geniş. benim kimsem yok burda.."
konunuzun özü buydu arkadaşım..kısaca kıskançlık getiriyordu insanın aklına..
elitinizin orda büyüdüğüne kadar yazmışsınız.. ama eşinize kız ayarlaması sonradan arkadaşlar sorunca ortaya çıkmış.. bunu baştan yazma gereği duysaydınız ki çok çok önemli birşey. ona göre yorumlardık bizde..
eşe kız ayarlama konusunda çok yorum yapardım ama boşverin. konunuza yorum yapmayacağım artık..
siz duymak istedikleriniz için açmışsınız bu konuyu..
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?