Eltim tam bir ba belas olmaz olasca

arkadasim sen daha mutlu olumalisin kaynanadan ne kadar uzak olursan o kadar sevilirsin. Bilmiyorum ne kadardir eltinler kayninvalidenlerde yasiyorlar ama merak etme onlarinda kavgalari olur zamanla sizin degerinizi anlar. Siz gidemiyorsaniz Kayinvalidenizleri cagirin onlar gelsinler ve oraya gidincede rahat olun ve onunla hic takmayin. Hem bence Kayinvalidenle ve elti yada görümcenle SIKI Fiki oldmayacaksin hep mesafeni koruyacaksin öyle daha rahat olunuyor. kafana takma bebeginle gez ve arkadas edinmeye bak.

Ben sorunun anlamadım..

Eltinin bebekleriyle birlikte kayınvalidenin evine yerleşmiş olması seni neden bu kadar rahatsız ediyor?

Senin evine yerleşmemiş ki?

Bu kadar nefret ediyorsan elitnden, sık sık gitmezsin görmezsin o başbelası yüzünü o zaman..

Gittiğin zaman da, kayınvalidene gereken saygıyı gösterir dönersin..

Senin yurtdışına gelin gitmen, oralarda yalnız kalman, sosyalleşememenin sorumlusu eltin değil ki?

Eltin oralı diye, senden daha sosyal diye kafayı fena takmışsın eltine..

Biran önce bu elti kuruntusundan kurtulup kendi işine bakarsan mutlu olursun..

takdir edersiniz ki kimse sizi ne yaşadığınızı sizin kadar iyi bilemez sizde bunu düşünerek yorumlara cevap yazınız lütfen,
Eğer siz gelen yorumlara tepkili cevap verirseniz muattabınızda size aynı tonda cevap verir ve sonuç olarakta konunuz çöpe gider.
Sorununuza gelince böyle karakterde birisiyle görüşmek istememeniz en tabii hakkınız ve bencede kesinlikle muattap olmayın.
Bu durumu nasıl öğrendiniz bilmiyorum ama net tavrınızı bellli edin ve kişilere hak ettiğinden fazlasını vermeyin.
Yalnızlığınıza gelince eğer yaşadığınız ülkenin dilini biliyorsanız bu bir avantaj bilmiyorsanız bir şekilde çat pat da olsa
dil öğrenmeye çalışın , nasıl yaparsınız bilemiyorum ama bence çocuğunuzu eltinizin olduğu eve emanet etmeyin.
Her şeyin başı dil bilmektir diye düşünüyorum eğer insanlarla dialog kurabilirseniz istediğiniz sosyal çevreyi oluşturmak sizin kabiliyetinize bağlı.
Size önerebileceklerim bunlar, daha detaylı yazarsanız bizde elimizden geldiğice yardımcı olmaya çalışırız.

Eltisi eşine kız ayarlamaya çalışmış zamanında..hımm..
Tabiii biz burdam tüm ayrıntıları bilemeyiz..Sonradan sonraya ayrıntılar çıkıyor.
Neyse bu önemli değil..

Arkadaşım sen; onun çevresi var, ben yalnızım, o benden daha sosyal, ben değilim, o kayınvalideme yerleşti vs. gibi sebepleri nefrete dönüştürmüşsün..Bunlar bana göre nefret gerektirecek sebepler değil, dışardan çekememezlik gibi algılanıyor..

Nefret için bunları değil de geçmişteki daha geçerli hatalarını söylerseniz, eltinize olan nefretinizi belki anlayabiliriz.

Yapacak fazla birşey yok..
Uzak durun, karşılaşmamaya çalışın, yokmuş gibi davranın, kendi hayatınızla ilgilenenin, eskiden yaptığı şeyler de kapanmıştır artık..Bu saatten sonra eşinize kız ayarlamaya çalıştı diye ne yapabilirsiniz ki?

Zamanında tepkinizi vermişsinizdir bu konuyle ilgili..Bu saatten sonra bence kendi hayatınızla ilgilenin, eltinizi unutun bence..

arkadaşlar lütfen değerlendirmelerinizi vatanımdan uzakta diline hakim olmadığım bır ulkede aılemden arkadaşlarımdan uzakta ve yalnız basıma bakmakla yukumlu oldugum ıkı bebegım oldugunu goz onune alarak yapın.evet bunları bılerek geldım askımın pesınden geldım bu kadar zorlucanı bılsem beni bastan evet demezdım zaten. ama kaderınde varsa ınsanın dılı baglanır derler ya doğruymuş. benimde baglandı işte... gellim bu konuya arkadas asla cocuklarını o eve emanet etme demiş. sorunda orda ıste onların orada yasamsı bu olanagımıda elımden almıs oldu allah korusun bana bısı olsa acıl bı durumda cocuklarımı bırakabılecegım tek o ev vardı oda yok artık. muhtac oldugundan deıl sırf bizim huzurumuzu kacırmak ıcın ordalar rahat gelıp gıtmeyelım bızım cocuklarda babanne dededen ıyıce sogusun.yalnız onların cocukları sevılsın onlar o torunlarına alıssın dıye yapılıyo bu. benim çocuklarımı babannesı dedesı azcık sevse suratı degısır bozulur ceker bı yere gıder kendı bebelerinide babanneye bırakırkı benımkılerle ılgılencek vaktı olmasın kaynanamın.boyle fesat ıste. ınsan anlamazmı karsısındakının bakısından durus ve tavrından

sorumu tekrar sorayım alara.,eltinin evliyken sana , eşine kız bulduğunu kim söyledi. bir iftira olabilir belki. bu konuda eltinle yüzleştinmi. nasıl oldu bunlar . cevap bekliyorum ben....

Lütfen biraz sakinleşin arkadaşım..
inanın sizin durumunuza hepimiz üzüldük,anlamaya çalıştık neler oluyor diye ama
siz kafanızı çok takmışsınız...hiçbir babanne ve büyükbaba torunları arasında
ayrımcılık yapmaz,eminim ki,sizin çocuklarınızı da çok seviyorlardır...
siz kayınvalideniz ve kayınpederinizle aranızı iyi tutumaya çalışın ki,
ihtiyaç olduğunda,siz onlara gitmezsiniz de,onlar size gelir ,hem sizde kalır,hem çocuklarınıza bakarlar...

yani bu yazdıkların inan benim için, eltinin eşine kız bulmasının yanında hiç kalıyor. sen hala bunlardan bahsediyorsun. oysa ortada daha ciddi bir durum var.
eltinin kocana kız ayarlaması..

dede ve babaanne torun ayrımı yapmaz canım; senin çocuklarını görmeselerde diğerlerinden farkları olduğunu sanmıyorum; siz gitmeseniz onlar gelip görürler yinede iletişim kopmaz. sizde onlar var diye oraya gitmemezlik yapmayın ne de olsa anne ve baba onlar. ama ortada daha önemli bir durum var canım. evliyken başka bir kadın ayarlama olayı. bunu nasıl öğrendin; nasıl anladın? eşinle ne yaptınız bu durumda? eltin sana ne dedi? yüzyüze konuştunuz mu? eltinin fesatlanmasındansa bu durum daha ürkütücü.

bunları bilipte kaynanan o gelinine daha yakınlık duyuyorsa o da suçlu. yuva dağıtmak bu. böyle kötükalpli birine nasıl kol kanat geriyorlarki ikiside. valla ben o kadının yüzüne bakmam ve eşimide görüştürmem. asla. o kadınla... çok kızdım şimdi. klava:

bunları biliyorlar ve devammı ediyorlar? bırak arkadaşım ya o zaman ne görüş ne de çocuklarını götür. öyle şeymi olur? sen kendine çevre edinmeye falan çalış dil öğrenmeye bak kafanı böyle dağıt. onlardan da uzak dur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…