- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
hofff okeypimmm herseyi bilme annemm
canım bilelim ki ona göre yorum yapalım.yerimseniben[/QUOT
yap annem yakışır sana okeypimmzemuszemus
hofff okeypimmm herseyi bilme annemm
canım bilelim ki ona göre yorum yapalım.yerimseniben[/QUOT
yap annem yakışır sana okeypimmzemuszemus
herkes soru sormuş sen neden oky e tepki gösteriyorsun algılamakta zorlanıyorum
konuyu anlamaya çalışıyoruz
nedir sorun????
konuya gelince ;
bende eltinle mesafe ol görüşündeyim
aranıda garip bir rekabet var
herkes soru sormuş sen neden oky e tepki gösteriyorsun algılamakta zorlanıyorum
konuyu anlamaya çalışıyoruz
nedir sorun????
konuya gelince ;
bende eltinle mesafe ol görüşündeyim
aranıda garip bir rekabet var
hofffffff uğraşamıcam şuanda:umursamaz:
yani bu yazdıkların inan benim için, eltinin eşine kız bulmasının yanında hiç kalıyor. sen hala bunlardan bahsediyorsun. oysa ortada daha ciddi bir durum var.arkadaşlar lütfen değerlendirmelerinizi vatanımdan uzakta diline hakim olmadığım bır ulkede aılemden arkadaşlarımdan uzakta ve yalnız basıma bakmakla yukumlu oldugum ıkı bebegım oldugunu goz onune alarak yapın.evet bunları bılerek geldım askımın pesınden geldım bu kadar zorlucanı bılsem beni bastan evet demezdım zaten. ama kaderınde varsa ınsanın dılı baglanır derler ya doğruymuş. benimde baglandı işte... gellim bu konuya arkadas asla cocuklarını o eve emanet etme demiş. sorunda orda ıste onların orada yasamsı bu olanagımıda elımden almıs oldu allah korusun bana bısı olsa acıl bı durumda cocuklarımı bırakabılecegım tek o ev vardı oda yok artık. muhtac oldugundan deıl sırf bizim huzurumuzu kacırmak ıcın ordalar rahat gelıp gıtmeyelım bızım cocuklarda babanne dededen ıyıce sogusun.yalnız onların cocukları sevılsın onlar o torunlarına alıssın dıye yapılıyo bu. benim çocuklarımı babannesı dedesı azcık sevse suratı degısır bozulur ceker bı yere gıder kendı bebelerinide babanneye bırakırkı benımkılerle ılgılencek vaktı olmasın kaynanamın.boyle fesat ıste. ınsan anlamazmı karsısındakının bakısından durus ve tavrından
canım benim yüzleşildi tabiki esim de söyledi onu boyle bıseyın ıcıne cekmeye calıstıgını oda söyledi evet yaptım sana gıcık oluyorum basından berı kaynım ıcın dusundugum gelın adayı sen deıldın kafasında bırı varmıs hep elti olmak istediği. eşim onun ıstedıgıyle deıl benımle evlenınce bızı ayırmak ıcın elınden gelenı yaptı basaramadı sonra coluk cocuga karısıldı ama hala daha cekemıyo benım varlıgım bıle rahatsız edıyo onu ve hep bu cabalrı beı pes ettırıp bu aıleden ve bu ulkeden kacırmak ıcın. kaynana kayınbabam da butun bunları bıle bıle onları evlerınde oturtuyolar. ve burdakı cogu kısının gozundede cekememezlık yapıyo kıskanıyo durumundayım yok ya ben derdımı anlatamıyorum galıba :roflol:
canım benim yüzleşildi tabiki esim de söyledi onu boyle bıseyın ıcıne cekmeye calıstıgını oda söyledi evet yaptım sana gıcık oluyorum basından berı kaynım ıcın dusundugum gelın adayı sen deıldın kafasında bırı varmıs hep elti olmak istediği. eşim onun ıstedıgıyle deıl benımle evlenınce bızı ayırmak ıcın elınden gelenı yaptı basaramadı sonra coluk cocuga karısıldı ama hala daha cekemıyo benım varlıgım bıle rahatsız edıyo onu ve hep bu cabalrı beı pes ettırıp bu aıleden ve bu ulkeden kacırmak ıcın. kaynana kayınbabam da butun bunları bıle bıle onları evlerınde oturtuyolar. ve burdakı cogu kısının gozundede cekememezlık yapıyo kıskanıyo durumundayım yok ya ben derdımı anlatamıyorum galıba :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?