- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Evet kimlik durum yok zaten ama ben bu adaletsizlik duygusuyla bada çıkamıyorumVermeseydiniz. Demek ki elti ve kayın daha baskın çıkmışlar.
Eltiye bilenecek , nişana gidilmeyecek bir durum yok ki.
Eltinin değil sümsük kocamın ve pislik kp sucuEltinin ne suçu var
Kayınpedwrine acık acık sordun mu bizimkileri neden geri aldınız diye.Kaynim nisanlanacak bizden tüm altin inci alınmıştı. Onlardan alınmayacaktır.Ev alacaklarmış.Yani ev için altınlarını verecekmiş. Bizden almışlardı e bende evimin kredisini altinlarimla ödeyebilirdim.Bu apaçık adaletsizlik nisana bile gitmek istemiyorum gitmesem mi sizce.Esime konuyu acına ben sana alıyorum bilezik diyor.Derdim bilezik değil eşitsizlik.Bide kp demez mi sizde yardım edersiniz.Bende edemeyiz biz kendimiz zor geciiniyoruz dedim.Esim neden tepkisini koymuyor anlamıyorum tüm aileyle bağımı koparmak istiyorum
Evette bi baba da tüm çocuklara eşit davranmalı değil miSiz 5 yaşında çocuk musunuz da aranizda eşitlik sağlanmasını büyüklerden bekliyorsunuz?
Kendi takilariniza sahip çıksaydınız, vermeseydiniz kanunen de hakkiniz zaten. Başkası yedirmeyince mi sorun etmek aklınıza geliyor. Eltinin suçu ne nişana katilmayinca ne degisecek.
Evette bi baba da tüm çocuklara eşit davranmalı değil mi
Komik olan durum ne burada? Aile büyüklerinin evlatlar arasında eşitlik gözetmemesinin nasıl bir ukte yarattığını yaşamadığınız için münasip yerlerinizle insanlara gülme hakkını kendinizde buluyorsunuz belli ki.Siz 5 yaşında çocuk musunuz da aranizda eşitlik sağlanmasını büyüklerden bekliyorsunuz?
Kendi takilariniza sahip çıksaydınız, vermeseydiniz kanunen de hakkiniz zaten. Başkası yedirmeyince mi sorun etmek aklınıza geliyor. Eltinin suçu ne nişana katilmayinca ne degisecek.
Komik olan durum ne burada? Aile büyüklerinin evlatlar arasında eşitlik gözetmemesinin nasıl bir ukte yarattığını yaşamadığınız için münasip yerlerinizle insanlara gülme hakkını kendinizde buluyorsunuz belli ki.
Bizim komsu 8 sene once ilk gelinine ne taktiysa su an yeni gelini daha cok bilezik istedigi icin haksizlik olmasin eski gelin carlamasin diye eski gelinine de bilezik aldi
Kadin su an taş kaynatiyor o derece borca batti
Gelinler mutlu kv aç
Belki o zaman şartları buna elveriyordu şimdi başka türlü oldu. Boşuna güzel canınızı sıkmayın para pul altın için gidin ve herkesten fazla eğlenin.Kaynim nisanlanacak bizden tüm altin inci alınmıştı. Onlardan alınmayacaktır.Ev alacaklarmış.Yani ev için altınlarını verecekmiş. Bizden almışlardı e bende evimin kredisini altinlarimla ödeyebilirdim.Bu apaçık adaletsizlik nisana bile gitmek istemiyorum gitmesem mi sizce.Esime konuyu acına ben sana alıyorum bilezik diyor.Derdim bilezik değil eşitsizlik.Bide kp demez mi sizde yardım edersiniz.Bende edemeyiz biz kendimiz zor geciiniyoruz dedim.Esim neden tepkisini koymuyor anlamıyorum tüm aileyle bağımı koparmak istiyorum
O da deliymis.Bizim komsu 8 sene once ilk gelinine ne taktiysa su an yeni gelini daha cok bilezik istedigi icin haksizlik olmasin eski gelin carlamasin diye eski gelinine de bilezik aldi
Kadin su an taş kaynatiyor o derece borca batti
Gelinler mutlu kv aç
Bazen hayata olan tüm hıncınızı buradaki üyelerden çıkardığınızı düşünüyorum. Bence "münasip yerle gülme" yerine başka bir tabir kullanabilirdiniz siz o şekilde mi gülüyorsunuz normalde?Komik olan durum ne burada? Aile büyüklerinin evlatlar arasında eşitlik gözetmemesinin nasıl bir ukte yarattığını yaşamadığınız için münasip yerlerinizle insanlara gülme hakkını kendinizde buluyorsunuz belli ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?