Eltim ve ben arasındaki adaletsizlik

Başlıkta anlatım bozukluğu olmuş.
Düğüne git eltinin kaynının suçu yok. Tepkini koyacaksan kv kpe koy. Mesela yardım edin dediklerinde oldu canım hem altınlarımı aldınız bana haksızlık ettiniz hem de hala bizden yardım istiyorsunuz. Önce altınlarımı geri verin siz bakalım. O zamana kadar benden bir şey beklemeyin diyebilirdin. Evet adaletsizlik olmuş. Keşke zamanında altınlarını vermeseydin. Geri alabileceğini sanmıyorum ama en azından içini dökmüş olursun.

Bence elti ilişkisini adaletini büyükler sağlamalı. Sonra büyük gelinler kuruluyor da kuruluyor hiç bir şeyden haberi olmayan yeni bir aileye gelmiş kıza. Ve daha başlamadan bitiyor eltiyle olan ilişki. Sonra kaynana hanım sızlanıyor gelinlerim anlaşamıyor diye. Anlaşamaz tabi ben sanmıyorum ki hiç bir kadın başına böyle bir şey geldiğinde aman eltime daha iyi imkanlar sunulsun desin.
Ama şuda var belki kp farkında değildir sizin böyle düşündüğünüzün açıkça söyleyebilirsiniz

önceki konularda yazdığım yorumlara bakarak bu merakınızı giderebilirsiniz

Adaletsizlik her ailede var malesef bunun önüne gecemezsiniz
Ama araya mesafe koymakta fayda var her daim...
İnanın bununla kalmayacak adaletsizlikleri...Bu daha başlangıç..
Size tavsiyem kimseye kusmeyin nisana düğüne gidin ama yapılan haksızlığı asla unutmayın esinizde unutturmayin
Mesafeli davranın kendinizde esinizide kullandirmayin hiçbir işlerine koşmayın hayır demeyi öğrenin ..o zaman daha az canınız yanar daha az umursarsiniz

Biz ona eşitsizlik demiyoruz, ektiniz haklarının daha bilincinde ve doğru karar alabiliyor diyoruz. Muhtemel kv ler onlardan da istemiştir ama şimdiden kız net çizgiyi çekip altınlarla ne yapacağına kendisi karar vermiş. Kendisini tebrik ediyoruz başarılarının devamını diliyoruz

İyide niye eltinize düşman oluyorsunuz ki onun bir suçu yok. demekki eşi onu korudu ve vermemeye karar verdiler altınları kendinde kaldı. Kv ve kp suçlu ve tabiki kocanız. Eltinizle gereksiz yere düşmanlık çıkarmayın. Ayrıca sizin ağzınız yokmu karşı çıksaydınız

Hiçbir şeyden haberi olmayan yeni geline kurulmak yerine aklını kullanıp savunsaydı kendini. Kocasına ve onun ailesine kızmayıp tribi yeni gelene atıyorsa kusura bakmayın da güleriz

K.V. ve K.P. Yüzüne söylemeyeceğiniz şeyler için ne elitinizle kaynınıza surat asın, ne de burada başlık açın. Size haksızlık yapıldıysa bunun karşılığı eltinin altınlarına el koymaları değil, eltinin ne suçu var. Sizin sorununuz büyüklerle, siz altınları vermişsiniz onların günahı ne?

KB nisanlanacak diye sizden "tum altin inci" alindi? Bu ne demek?

Ev icin altinlarini verecek olan elti mi? (Bu durumda elti kaziklaniyor bence siz degil)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…