- 2 Temmuz 2023
- 11.208
- 32.849
- 518
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Bizim komsu 8 sene once ilk gelinine ne taktiysa su an yeni gelini daha cok bilezik istedigi icin haksizlik olmasin eski gelin carlamasin diye eski gelinine de bilezik aldi
Kadin su an taş kaynatiyor o derece borca batti
Gelinler mutlu kv aç
Altinlarinizi neden kayinbabaniza verdiniz ki ? Düğün yapıyoruz diye geri de odemezlerKaynim nisanlanacak bizden tüm altin inci alınmıştı. Onlardan alınmayacaktır.Ev alacaklarmış.Yani ev için altınlarını verecekmiş. Bizden almışlardı e bende evimin kredisini altinlarimla ödeyebilirdim.Bu apaçık adaletsizlik nisana bile gitmek istemiyorum gitmesem mi sizce.Esime konuyu acına ben sana alıyorum bilezik diyor.Derdim bilezik değil eşitsizlik.Bide kp demez mi sizde yardım edersiniz.Bende edemeyiz biz kendimiz zor geciiniyoruz dedim.Esim neden tepkisini koymuyor anlamıyorum tüm aileyle bağımı koparmak istiyorum
Elti uyaniktir ve vermezKB nisanlanacak diye sizden "tum altin inci" alindi? Bu ne demek?
Ev icin altinlarini verecek olan elti mi? (Bu durumda elti kaziklaniyor bence siz degil)
Ben kv deme hiç su kadar altın tak demedim.Ama eşime düğünde saat istiyorum diye tutturmustum.O da deliymis.
Daha isim yok gelin mutlu edecem
Sen biliyormuydun peki altınların krediyle alındığını? Ne saçma birşey krediyle altın al sonra bozdurup krediyi öde. Kimi kandırmış oldular böyle, seni mi eşi dostu mu?Krediyle yapılmış zaten kredi kapatıldı ama şimdi birikmiş para varmis
Siz bide eşinizi o evin borcunu öderken görün. Artık düğün Altınları ile ev almak hayal. İlla zırt pırt sizden para ister bunlar. Şimdiden bunu dert edin edeceksiniz, bu koca ile işiniz zorEvette bi baba da tüm çocuklara eşit davranmalı değil mi
İkisi üzerinedir bence o zaman bence okey ya sizce?Altınlarla alınan ev kimin üzerine?
Gizli para biriktirsin.Siz bide eşinizi o evin borcunu öderken görün. Artık düğün Altınları ile ev almak hayal. İlla zırt pırt sizden para ister bunlar. Şimdiden bunu dert edin edeceksiniz, bu koca ile işiniz zor
İkisi üzerinedir bence o zaman bence okey ya sizce?
Ev daha alınmamış düğün olmadı alcaklsrmisAltınlarla alınan ev kimin üzerine?
Vallahi işte o biraz sıkar kendini adliye koridorlarında bulursun dedimSiz bide eşinizi o evin borcunu öderken görün. Artık düğün Altınları ile ev almak hayal. İlla zırt pırt sizden para ister bunlar. Şimdiden bunu dert edin edeceksiniz, bu koca ile işiniz zor
Ev daha alınmamış düğün olmadı alcaklsrmis
Biriktiriyorum geçen ay bi gram yaptımGizli para biriktirsin.
Hayır biz kredi ödüyoruz kaynim bilezikleriyep kendine ev alacakmış ama bizim bileziklerini almışlardı yani kendimize altinlarimizla ev alamadikAltınlarla alınan ev size alınan değil mi? Sizin kullandığınız ev kimin üzerine? Diğer evlada borçsuz alınacak ev kimin üzerine olacak? Bunlara göre değişir durum..
Ay susun lütfen sinirlerim bozuldu nereli es ailesialtınlarımı almayı bırak istemediğim halde üstüne ekliyolar sürekli
Kime yaitirim yapıyorlarsa yaslanincada onlara giderler dedim eşimeÇok haklısınız. Sen gelinlerin arasında eşit ve adaletli davranacaksın ki sonradan araya soğukluk girmesin. Bu ölümlü dünyada insanlar hala nefislerinin peşindeler.. Corona pandemisi de depremler de bizi kendimize getirmedi. İnsanları birbirine düşman etmenin ne alemi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?